Új hozzászólás Aktív témák
-
tsii_H
tag
a duke nukem osszes eddigi resze is ratyi volt, remelem ez se jelenik meg soha...
-
Fortissimus
őstag
ha meg megis megcsinaljak, tuti nagy csalodas lesz
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Necroman_Mk2
őstag
Meglátjuk, bár én inkább a Valve-re tippelek, hogy ők fogják bejezni.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
h-yle
addikt
Még nem olvastam a hírt, de megelőlegezem azt amit holnap a bejelentés után is gondolni fogok: FAKE! Sosevót!
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
HS 2142
őstag
válasz
afterburner_ #10 üzenetére
Parkolópályára tette a kiadó (még nincs végleg törölve), de sok jót nem várok vele kapcsolatban.
Amúgy én ezeket a híreket már nem is nagyon olvasom el, inkább csak a kommenteket.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Sicilian
addikt
Szerintem jobb lenne, ha megmaradna városi legendának
nothing is true everything is permitted..
-
afterburner_
őstag
és mi lesz a colonial marinessel? az a project befulladt?
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Gabr
tag
Duke Nukem Forever konzol (x360, PS3) excusive!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
Arena87
aktív tag
Ezektől a fegyver hangoktól ez jut eszembe: [link]
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
julius666
addikt
1. Úgyis kamu az egész.
2. Ha mégsem, úgyis kijön közben egy Bulletstorm, ami kisujjból lenyomja majd. -
szpal17
őstag
Önkéntelenül is rámjött a röhögés már a második mondatnál...pedig tényleg el akartam olvasni a hírt.
-
RepeatSector
senior tag
Én várom még mindig a cuccot
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
_Orbi_
aktív tag
Én egy tisztességes Re-Make (vagy hogyan írják)-nak is nagyon tudnék örülni.
Régi játék, új köntösben.Addíg is Megadeth - Duke Nukem Theme
Kicsit jobb az eredeti, mint ami a videó alatt szól. -
ysoltee85
aktív tag
erre igy videó alapján azt mondom én is, hogy inkább meg se jelenjen! amugy meg soha nem fogja vissza adni azt a feelinget, mint az eredeti! ez igy ebben a formában szar!
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
Archer
őstag
No comment
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
LeslieG Jr.
őstag
Nem akarok ismételten 1001-gyedjére is rossz májúnak tünni, de ezek a Gearbox-os fiúk szerintem le is állhatnak szépen a játék további fejlesztésével. Ezt a játékot már senki nem várja ebben a dimenzióban és ebben az idő-tér continiumban az tuti.
Mert sajna ez akkorát fog bukni hogy csak na. Vagy legalább is nagyon keserű száj izzel fognak vele játszani. Persze ha tényleg megjelenik.
UPDATE: Amúgy meg most kaptam a hírt a Gearbox-os fiúktól interurbán.
Gearbox bejelentés: - A játék soha nem fog megjelenni ne is várjátok.[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
Új hozzászólás Aktív témák
gp Legalábbis reméljük, a pletyka szerint a Gearbox a PAX-on bejelenti, hogy készítik a játékot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- 10db OSRAM Ultra Life P21/5W 12V Extra hosszú élettartamú autóizzó / jelzőizzó - Foxpost az árban !
- Eladó Lenovo Elitebook 8530p gyári HP töltővel megkímélt szép állapot!
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Intel i5-3570 3.4GHz / Kingston Fury 2x8GB / GIGABYTE GA-H61M-USB3-B3 / Thermaltake Berlin 630W 80 P
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest