Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Ki lepődött meg? Az nyútsa a kezét a magasba.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sajnos az új Dreamfall is elég nyögvenyelősnek tűnik, én is csak remélem, be tudják osztani a pénzt.
Ugyanakkor szinte biztos, hogy a részek késni fognak a beharangozottak helyett.
Példa rá a Kentucky Route Zero, ott is jönnek a részek, de lassan, nyilván az eladásokhoz mérten. Ha viszont túl sokat késnek, a kis tábor is elpártol, akkor meg fuccs az egésznek...
-
Wlac
Ármester
Az első részt imádtam, a második már eléggé so-so kategória volt. Nagyon árkádra vették az egészet, és kalandjátéknak kevés volt, interaktív filmnek meg túl szöszölős. A sztorija azonban tetszett.
Az epizódikus formával annyi bajom van csak, hogyha nem veszik meg elegen az első részt, és nem jön össze a többire a pénz, akkor lehet, hogy nem fejezik be. Egy feloldatlan cliffhangernél nagyobb kitolás nincs a rajongókkal szemben (médiumtól függetlenül).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
saelin
veterán
Az előző része nagyon érzelmes volt és remélem nem adnak alább ennek sem! Egyik kedvenc kaland játékom a siberia melett. (hmm, mintha ezt már írtam volna... )
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
.mf
veterán
/ csöndes, visszafogott reménykedés...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Madara-san
aktív tag
Várjuk! Lezáratlan vége volt az előző epizódnak, kíváncsi leszek a folytatásra. Addig ki kellene majd mégegyszer játszani azt is, csak az emlékek felelevenítése miatt
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
FLATRONW
őstag
Úgy hallottam, hogy az ára részenként csak ötöd annyi lesz, mintha egyben jelenne meg. Azonban a kezem belelógott a bilibe és felébredtem.
-
mentoloshypo
senior tag
De így gondolom jobban is járnak majd anyagilag, de természetesen nem ez a fő szempont nekik hanem a játékos élmény fokozása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest