Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Támogatom
Szeretem a Dreamcastet, kár hogy véget ért
Persze attól még lehet vele játszani, nekem is itt figyel a dobozábanAz egyetlen nagy bajom vele a sérülékeny hardver. Én is úgy vettem két DC-t, hogy egyik kontrollerportjuk se működött - 3rd party eszközöknél (ezesetben egy VMU) gyakran előfordult a 'net alapján. Egy kis forrasztás után megjavultak
simonzé: Wow, ezt a játékot nem is ismerem (ezért is kellenek tesztek
). Állatul néz ki
Nekem nagy kedvencem az Ikaruga, ha már lövöldözésről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp Az alábbiakban egy igen hosszú listát mutatok nektek, amin olyan játékok szerepelnek amik Dreamcastra érkeztek volna.
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Starlink
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest