Új hozzászólás Aktív témák
-
"azt hiszem nehezebb is volt a warezt hozzá terjeszteni"
Azért annyira nem volt nehéz. A GD-ROM formátumot leszámítva (ami egy sűrűbben írt variánsa a CD-nek, 1,3 GB kapacitással) semmilyen másolásvédelem nincs a konzolban.
Ha valaki szereti a kockázatot, keressen olyan Dreamcastet, amelyiknek csak az a baja, hogy nem reagál a kontrollerre. Ez a hiba egy egyszerű forrasztással orvosolható, én így lettem boldog tulajdonosa két szép állapotú DC-nek, 4 kontrollernek, 3 VMU-nak és sok játéknak egy huszasért
Aztán a kettőből a csúnyábbik DC tápja is beadta a kulcsot.“All nothings are not equal.”
-
Breki's
tag
A Dreamcast volt a Sega utolsó próbálkozása a Konzol piacon. Nem is volt rossz, de saját cd formátumot használt, ezért azt hiszem nehezebb is volt a warezt hozzá terjeszteni, és mivel erős volt a piac akkoriban, még két másik konzol, a nintendo és a sony üdvöskéje mellett, minden erőfeszítés ellenére végül megbukott a Sega és lehúzta a konzolpiacon a rolót.
Am. sztem is jó kis gép volt. Mindig csorgatom a nyálam az ilyen oldschool konzolokra a Vaterán. Ott jutányos áron lehet hozzájuk jutni.
Breki's
-
Kraptor
őstag
Nekem is volt DC-m de nekem aszem sárga volt a "csiga" jel a közepén. Meg ha jól emlékszem a DC-nek volt ilyen tamagocsis memó kártyája. Aszem Sonicnál lehetett kimenteni valami kis állatkákat és külön etetni a memókártyán.
-
Misi 007
őstag
Jó gép volt ez kár hogy így végződött a sorsa...
Mindenesetre megtartottam és nem is bántam meg!
Van rá jópár játék amik felejthetetlen élményeket nyújtottak és hónapokra le tudtak kötni![ Szerkesztve ]
-
zoleek
tag
Hahhh.... Régen a Dc-m...
Emlékszem rá, régen a cimborám, akinek volt egy 'menő' PSX-e szinte sírva ment haza tőlem a grafika láttán...
Kár, hogy nem sikerült kellő képpen teret nyernie. Mellékesen megjegyezvén: nem értem miért!
Imádtam.
Nyugodjon békében! Részemről történelmet írt a DC.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
bwoay
nagyúr
ja, hát szólj, hogy neked Shenmue hír kell!
"Yu Suzuki, a legendás designer, akinek az Outrunt,
a Virtua Fightert és nem utolsó sorban a Shenmue-t köszönhetjük,
bejelentette, hogy visszavonul a játékfejlesztéstől,
és managerként tevékenykedik tovább"[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tacsk0
aktív tag
Hello
RIP dc-m nekem is volt regen, de eladtuk...
Udv tacsek
[ Szerkesztve ]
-
lordovravens
tag
A DC-nek lelke van.
Kb. 2éve láttam, hogy valaki árul új DC-ket, meg cuccokat hozzá, de később nem találtam meg a honlapját. Ti nem tudtok ilyenekről?
Nálunk is itt les a dobozában, de szegény nem működik rendesen. Nem látja a cd-ket, néha fagy, próbálkoztunk a fej állítgatással, de beletört a bicskánk.
(És a Record of Lodoss war is nagyon király volt.)[ Szerkesztve ]
Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác.
-
Code: 47
tag
Én is szívesen olvasnék teszteket! Elég sokáig volt Dreamcast-om...nagyon megbántam,hogy eladtam! A Dead or Alive 2 ott teljesített a legjobban...
-
Lamair
aktív tag
nekem még mindíg itt figyel egy Dreamcast a fiókban sok-sok játékkal szeretem
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
@rglaaf
veterán
de jó is volt az az időszak és is ps1 helyett DC vettem annak idején Shenmue volt a kiráy de toltam UT Quake3-t Soul Calibur-t ami simán verte az akkor tekkent látványba Ecco the Dolphin: Defender of the Future,Crazy Taxi,Resident Evil: Code Veronica szóval voltak nagy nevek
PSN:BiZzare_0 ️
-
Zsoccc
senior tag
Te, én hol írtam olyat, hogy az ne olvassa? Úgy szeretem amikor így kiforgatjátok a szavaimat. Az eddigiek alapján meg bőven úgy éreztem, hogy az oldalt látogatók java tudja miről van szó.
De, hogy ne mondhasd, hogy nem teszek meg mindent, a legközelebbi DC-vel foglalkozó írás kapcsán egy rövid bemutatót is írok a gépről. -
Inv1sus
addikt
Anno pont készültem volna Sega Dreamcastra váltani playstationról, amikor bejelentették, hogy megszüntetik a gyártását. Nagy kár érte.
Van működő Sega emu?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
alibaba78
őstag
Megdobbentem a cikk olvasasa utan, hogy a Shenmue folytatasarol semmi hir nincsen. Az egyik, altalam legjobbnak, es legszebb grafikaval rendelkezo jateknak itelt Dreamcast jatek. Aki latta abban az idoben, annak igencsak leesett az alla. Remek emlekezteto, hogy "Mi lett volna, ha..........?!". Grat.
-
Támogatom
Szeretem a Dreamcastet, kár hogy véget ért
Persze attól még lehet vele játszani, nekem is itt figyel a dobozábanAz egyetlen nagy bajom vele a sérülékeny hardver. Én is úgy vettem két DC-t, hogy egyik kontrollerportjuk se működött - 3rd party eszközöknél (ezesetben egy VMU) gyakran előfordult a 'net alapján. Egy kis forrasztás után megjavultak
simonzé: Wow, ezt a játékot nem is ismerem (ezért is kellenek tesztek ). Állatul néz ki Nekem nagy kedvencem az Ikaruga, ha már lövöldözésről van szó
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
simonzé
addikt
Ne viccelj már! Persze hogy kérünk teszteket. Pont most világosodtam fel, hogy a játék ami annak idején egyszerűen lenyűgözött, és ami miatt Dreamcastot akartam venni (persze sosem volt annyi pénzem), és aminek a címén már vagy fél éve gondolkozom az az EXPENDABLE. A legjobb shoot'em up amit valaha csináltak. A Sega annak idején PC-re is kihozta, és meg is nyerte a 2000-es évben a hardverek képességeit leginkább kihasználó játékok díját (a GF256 korában a Re-Volttal együtt)
Szóval mindent ide a Dreamcastról!I don't fit in. I fit out.
-
Xirtam
veterán
Ide vele teszteket! De tüstént . . .
-
nrgia
őstag
Hú azért vannak közte számomra nagy nevek....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
hommeros
őstag
Annak idején én dreamcastoltam egy keveset. DE most erről a cikkről nekem se ugrott be miről van szó. Aztán utána olvastam, és hopp,beugrott, hogy én anno játszottam is ilyenen. Méghozzá James Bondot talán, multiba.
Igen, az biztos jó megközelítés,hogy aki tudja miről van szó az tudja, aki nem, az ne olvassa. lol.
Én meg ezt ajánlom, ez magyarul van: ( ha már magyarok vagyunk)
http://www.sg.hu/cikkek/10675[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Tyrel
őstag
Ha már így felhozod ezt a témát, gyengébbek kedvéért leírhatnád hogy egyáltalán mi is az a Dreamcast? Arra következtetek hogy valami konzol, de még soha nem hallottam róla...
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest