Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Engem még a videó láttán is rázott a hideg, olyan ronda genya NPC-ket mint ami a doom 3-ban vannak még nem láttam máshol, pfejj
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Psych0
őstag
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
viktor82
őstag
Hát a videó alapján nem sok minden változott grafikailag
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Prof01
veterán
Jó kis Doom!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
banhammer
veterán
Egy idő után engem fárasztott a sötétben való botorkálás.
Vagy világítottam a zseblámpával vagy a fegyvert szorongatva tök sötétben botorkáltam.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
xKacsax
aktív tag
Ez királyság! Bár én is jobban szeretném a feltuningolt 1-2-t látni.
Pont 2 héttel ezelőtt törölte le a suliban a tanárom a gépről az érettségi miatt. 1 hónappal ezelőtt raktam fel és pont az utolsó néhány pálya volt hátra. Úgy érzem viszont hogy ezt a pakkot ha megveszem akkor az 1-2 is megy fel majd.
Verba volant, scripta manent.
-
darkarthur
senior tag
Hát, nekem nem tetszett a sima sem. Ez sem győz meg. ID-től a Q2 volt ami nagyon bejött. Doom-ból is az 1-2 volt az igazi.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Crytek
nagyúr
Legalább a grafikát tuningolták volna fel
Next PC Upgrade: 2022
-
aram01
nagyúr
válasz - = Zk = - #30 üzenetére
elkerülte
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
M3oH
addikt
Az elso 2reszt rongyosra nyomtam. A harmadik, vhogy nem jott be. De biztos lesz par vevoje a packnak rajtam kivul
-
Ps Vita
őstag
Doom
-
Low Noise
senior tag
válasz Kis Samurai #23 üzenetére
Nem mertem kijavítani, de akkor jól emlékeztem a jelentését illetően, legalábbis más verziót nem említett akkoriban senki
-
D-evil
aktív tag
válasz - = Zk = - #30 üzenetére
igen,el.
-
TeeBee73
veterán
A "lámpa" uprgade már benne volt abban a verzióban, amit én vettem, vagy külön húztam le hozzá, nem tudom. Viszont az A64 3200+, 9800Pro kombón szépen megnt 1024*7680-ban, szűrőkkel.
Most ugyanezt kérem FullHD feletti felbontásban is.
Mert a hangulat, az szvsz. hozta az 1-2 szintjét.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
- = Zk = -
félisten
én nem láttam a videóban a PC platformot. elkerülte a figyelmemet?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
wednesday
őstag
válasz Mártógyurma #21 üzenetére
Én eleve egy "lámpa" moddal fogtam neki a játéknak, ahol folyamatosan világított, mintha a fegyvereken lenne a lámpa. De így is csak a feléig jutottam.
-
nagyúr
válasz UnSkilleD #27 üzenetére
Szerintem mégjobban összefosod magad a hangoktól. Vagy ki tudja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
UnSkilleD
senior tag
amugy a hangon nemtom mit csinálnak, az már eredetileg is 5.1 volt
akik meg grafikai tuningot várnak csalódni fognak, csak a 3d kerül bele meg a plusz pályák
[ Szerkesztve ]
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
huskydog17
addikt
válasz TazLeacher #17 üzenetére
Igen, ez egy nagyon jó opció lenne, a legjobb ha a PC-sek megkapnák egy hatalmas patch formájában a grafikai tuningot, na persze tudom, hogy erre gyakorlatilag sajnos nulla esély van, pedig milyen király lenne agyontuningolt tech4 alatt a játék.
Igen, a felbontást ideje lenni orvosolniuk, gondolok itt arra, hogy a játékban lehessen 16:10 és 16:9 felbontásokat választani.#19: Kis Samurai kolléga helyesen megválaszolta a kérdésed, a BFG hivatalos teljes neve valóban Big F*cking Gun, ez nem vicc.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
D-evil
aktív tag
válasz Mártógyurma #21 üzenetére
hát nem a magadfajtáknak találták ki az biztos
-
Archer
őstag
Megjelenéskor sem a grafikával volt a gond...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Shing
őstag
válasz huskydog17 #16 üzenetére
Elvileg jön PC-re, de mindenesetre itt van ez:
http://www.moddb.com/mods/cverdzislav
És még szebb is mint a hivatalos. -
PC-rev-RM
tag
Ebben az esetben elég lenne, ha w7 kompatibilis lenne. Vagy már az?
A BFG itt ugye valami mást jelent, mint "bio-force gun"? Modjuk "back for good"?"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
danih
veterán
Remastered sound
-
TazLeacher
nagyúr
Remélem, hogy akármit is újítanak, az elérhető lesz valami upgrade-ként. Megvan a komplett pack STEAM-en, kár lenne e miatt új játékot vennem. Hajlandó lennék érte fizetni is, úgy, ahogy most mondjuk a Crysis 2 esetében az upgrade. Speciel én már azzal kiegyeznék, ha normálisan támogatná a felbontásokat.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Na basszus, kezdett felcsillanni a szemem, hogy egy alapos grafikai tuningot kapunk, erre a PC-sek semmit nem kapnak a felújításból. A videóban: "Remastered for Xbox360 and PS3"
PC nincs megemlítve, így gondolom erre a platformra változatlan formában fog megjelenni, már ami a látványt illeti. Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Chapel
addikt
Hmm...a PC felirat hiányzott ha jól láttam. Kicsit szebb graf (konzolra az eredeti is elég lett volna kb.) és tessék, eladják 2x is a gamét. Kis befektetés (egy teljes új játék töredéke) és szépen kaszálnak majd.
Ha ilyen 4-5k-s ára lesz, akkor még korrekt is, persze meglátjuk.Mindenesetre azért erős pofátlanság egy Doom-ot pc-re nem kiadni, ez nem egy tucat fps bakker, ez A Doom. Mindegy, hiszen ők jól keresnek vele, itt meg sok konzolos is borzonghat egy kicsit, végülis mindenki jól jár.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
danih
veterán
Anno kimaradt az életemből, pedig az első kettőt toltam, de akkor ez úgy látom pótlásra került majd.
-
Beci9595
tag
Ha jó árban lesz akkor biztosan felkerül a polcomra
-
Angel1981
veterán
Jópofa csomag, de csak "jóárasítva" (4-5 ezer) lehet versenyképes - szerintem.
-
BiP
nagyúr
Na, ez nem rossz. (remélem a textúrákat is tuningolták benne )
-
Janika!2
aktív tag
Szerintem egy dobozos verzióra benevezek majd ha kapható lesz.
-
GeryFlash
veterán
csak a doom 3 lesz felújítva, és az 1,2 nem? vagy azok is? kicsit félreérthető a cikk....
Jó lesz, bár személy szerint doom 4 jobb lett volna
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
aram01
nagyúr
lesz e olyan jó,mint az egy?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
walkmanboy
tag
Öreg DOOM, nem vén DOOM
[ Szerkesztve ]
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Háztartási gépek
- Sakk topic
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Sony Xperia 1 III, újszerű, 256 GB + 12 GB ram, 8 mag CPU, 4 kamerás csúcstelefon
- Vostok Amphibia Locator fehér-piros buvár automata karóra raket tokban
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - VAPOR CHAMBER -20 hőfok
- Gigabyte Z390 Aorus Pro, dobozos
- Új! Sofirn SP40A LH351D 1200 lumen TIR USB tölthető fejlámpa
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest