- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A kettő nem összehasonlítható.
Majd lehet teszek egy újabb próbát a POE-lal, de legutóbb játszthatlanul bugos volt az egész.
(#46) mcwolf79: Az emberek nem akarnak tőzsdeszimulátort játszani, de ha 1 óra AH vadászattal annyit fejleszthettél a karaktereden mint 50 óra játékkal, akkor az ember az AH-t fogja sasolni.
Nem is beszélve azokról akik minden este leültek kicsit flippelni pár 5-10-20-100 euróért esténként a suli mellé.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mcwolf79
veterán
Ja persze . Finoman szólva is hülyére keresték magukat az RMAH-val, most meg játszák ,hogy mennyire a játékot tartják magasabb prioritásúnak a kereskedelem helyett
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
WayneGace
őstag
Az egész játékban AH-t nézegetve kellett egy kicsit gondolkozni. Most azt is kiveszik. Már tényleg csak a farmolás marad.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
MODERÁTOR
Diabló az már csak ilyen... én legalábbis ezt éreztem a második felvonásnál is. Azért ilyen hamar nem szabad leírni a dolgot, a loot 2.0 igen is jó lesz az xboxos verzióból kiindulva. A kiegészítő is eléggé kecsegtető!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Nordic
Közösségépítő
Nem fogom megint más játékra terelni a szót(ez nem az a topic), aki ismer az úgyis tudja, hogy milyen alternatívával pótolom a D3-at, de az említett játéknál az alig 40 fős csapat supportja olyan hogy minden héten van egy patch(bugfixek), minden második héten jön új content(pl. új skillek, balance, end-game mapok, új Unique cuccok, amiket maguk a játékosok is tervezhetnek), és az open beta óta volt 2 nagyobb másfél gigás patch, ami annyi tartalmad hozott ingyen mint más játékokban egy-egy komolyabb DLC. Én ezt nevezem supportnak, nem azt a 2-3 patchet, amit kiadtak a D3 megjelenése óta.
Persze ha ironizáltál(ami számomra nem egyértelmű), akkor nem szóltam.
mobal: "Csak még az MMORPG esetében jó, de itt hamar unalmassá válik." - ez nem mindenkire igaz...kb 800 órát én is beletoltam, mire abbahagytam. A baj inkább az volt, hogy nem volt normális loot(egy karakteremen sem volt self-found cucc), ergó mehettél AH-ba, ha el is akartál érni valamit napi 10+ óra játék nélkül, ott viszont olyan árak voltak(főleg mert a sok goldfarmer miatt k*rvagyorsan vesztette a gold az értéket), hogy képtelenség volt jó cuccokat megvenni olcsón, max akkor ha napokig csak AH-t bújtál. Arról nem is beszélek, hogy se rendes PVP, se normális endgame...
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Én nem vagyok Diablo-s, de külső szemlélőként úgy tűnik, hogy ez nagy csalódás lett sokaknak, meg az egészet hülyén találták ki. Valahogy olyan "nagyon várós" volt a játék, hatalmasat robbant mikor megjelent, de aztán teljesen hamvába holt egy pillanat alatt. Legalábbis nekem így tűnt "kívülről".
-
MODERÁTOR
Így konzol és pécé megléte mellet tudom mondani, hogy kb. 40 - 60 órát tettem idáig a játékba és több a dps-e a barbáromnak mint a legacy accon. Ha ilyen lesz a loot 2.0 nem lesz ez akkora dráma.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
félisten
válasz #57919488 #36 üzenetére
A játékról volt szó.
Egyébként május óta:
- bejelentették a kiegészítőt
- kiadták konzolra
- volt 3 patch(bugfixek/kisebb módosítások)
- volt egy banhullám
- bnet launcherbe bekerült a d3
- ugye májusban volt a "nagy patch"Ebből a konzolos kiadás nem érintette a PC-seket.
-
félisten
válasz #72042496 #33 üzenetére
Az AH egy regionális(EU-US-ASIA) piac, ahova az emberek feltehették amit találtak aranyért vagy valódi pénzért.
A "szidás" nem az aktív játékosoktól jött, ők az elején tízezreket tettek zsebre egy-egy jobb itemért.(igen, forintban)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként mi volt az aukciósház lényege, és miért szidták annyian mindegyik Diablo 3 topicban? Nekem az jött le, hogy szörnyekből nem juthattál jó cucchoz, helyette itt igazi pénzért vehettél.
Valaki leírná röviden, magyarul (tehát nem játékszlengben), mi a helyzet?
-
félisten
"Ami számomra jobban csípi a szemem, az a nagyon látható nulla törődés a játékkal...Május óta nuku patch, és ez egy ilyen kaliberű játéknál szánalmasan égő, főleg ekkora fejlesztőknél."
Lehet lemaradtál róla, de kiadták xbox360-ra és PS3-ra is azóta.
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem ez végre egy jó döntés, így laza több mint egy évvel a megjelenés után. Talán jövő márciusban megint előveszem. Ami számomra jobban csípi a szemem, az a nagyon látható nulla törődés a játékkal...Május óta nuku patch, és ez egy ilyen kaliberű játéknál szánalmasan égő, főleg ekkora fejlesztőknél. Más játéknál hetente jönnek javítások, új content-ek, sokkalta kisebb csapat kezétől. Itt igazán magába nézhetne a blizz. Az nem support, hogy 2 havonta betolják az official honlapra, hogy bannoltak egy rakat embert botolás miatt...
-
nightmare13
őstag
Nem mondom, hogy különösebben érdekel a megszűnése. Már most nekiálltam egy WD-t húzni saját lootból.
Nem mondom, hogy könnyű, de pont ez volt a célom. 13k unbuffed dmg, 45k hp, 200 allres Nem egy istencsászár, de partyban elvegetálok
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Ghoosty
őstag
Egy pszichológus hallgató nagyon szép diplomamunkát írhatna a D3-ból. Hogyan képesek az emberek saját magukat szívatni és utána sírni, hogy milyen szar így. Kb mintha valaki kezébe adnának egy tűt és elkezdené magát böködni, aztán sír, hogy fáj.
AH körüli helyzet hasonlít az annyit ehetsz, amennyit akarsz és ugyanannyiba kerül akciókhoz. Az emberek képesek a rosszullétig enni magukat. -
Angel1981
veterán
Ez meg a ló másik oldala!
Nem rossz ötlet az aukciós ház, de tényleg szinte csak azt bújta a játékosok nagy része - köztük én is.
Úgy kéne variálni, hogy egy esetenkénti hasznos kiegészítője legyen hentelésnek, teljesen megszüntetni nem kéne! -
őstag
Francba, pedig jó kis fizetéskiegészítés volt egyetem mellé.
-
errorcode06
őstag
Én nem bánnam ha visszajönnének az O ist N ... idők
Csak szűnjön, úgyis van vagy 8k fg-m, így kieg után majd el tudom verni egy mp10-es karira...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
leslieke
Jómunkásember
Jó döntés.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
.LnB
titán
válasz Terrorista #21 üzenetére
Számomra az a megoldás, hogy nem játszom vele. Játék javítása meg nem az én dolgom, se a problémák megoldása
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Terrorista
senior tag
Akkor mi a megoldás? Időutazást még nem tudják igénybe venni, hogy meg nem történtté tegyék a hülyeségeiket.
Szóval marad az utólagos munka, javítás, dolgozás azok számára akiket érdekel még a játék és akiket még érdekelhet. Blizzard számára a Diablo 3 egy brand, amit nem szeretnének veszni hagyni, ez teljesen érthető.[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Engem nagyon elszomorított a hír. Softcore-on még csakcsak el lehet majd lenni, de a HC-nek sztem ezzel befellegzett. Kíváncsi lennék arra, hogy a hírt éljenzők közül hányan ütötték ki HC infernót selffounddal.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
nagyúr
Hátő, addigra kb játékos se lesz. Én is nagy D2 fan voltam, D3-ból elég volt a béta, meg is untam.
-
Djuree
félisten
ez már mint szarnak a pofon, a rajongók nagy része már nem fogja újra elővenni a játékot...én sem. sose kellett vna AH, főleg nem RMAH.
amúgyis uncsi a játék, inkább előveszem újra a D2-őt...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
.LnB
titán
válasz Terrorista #15 üzenetére
Ez nem megoldás, hogy hónapokkal a megjelenés után áll össze egésszé a játék. Én már rég befejeztem, és csinálhatnak bármit, nem fogok újra játszani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Terrorista
senior tag
Engem nem zavar ha kiszedik az AH-t, sosem szerettem. A gearem 90%-a AH-ból lett meg és ez engem jobban zavart, mintha kill->drop->loot módon jutottam volna hozzá a jobb cuccokhoz, mert a játék lényege ez lenne.
Ha javul a drop system és jól belövik a jutalom rendszert is, akkor nem hiszem fájni, hogy fog az AH hiánya. 4 hónapja nem jött patch a játékhoz. Nagyon remélem, hogy magukba fordultak a Blizzardnál és újragondolták a koncepciókat. Nem hülyék ülnek ott, szerintem várjuk meg mit hoznak ki a játékból.
Ha ehhez az kell, hogy mennie kell az AH-nak, ám legyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon helyes
-
félisten
Totál fejetlenség megy. Shitstorm is coming.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mephi666
nagyúr
motiváció? 1300órán át volt, aztán kicsit elfogyott... saját drop nincs is rajtam, max craftolt itemek, de ez se volt a játék elején... ha lesz normális drop, akkor meg kit zavar az ah? csak egy opció és szabályzott keretek közt mehetne ott a kereskedés... (majd meglátjuk, mi sül ki az egészből)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MODERÁTOR
A Loot 2.0 biztos a kiegészítővel jön?
-
mephi666
nagyúr
ja meg menni fog a sírás, hogy kit/hogy b@sznak át trade-del... csatornák meg el lesznek árasztva... ah-k kiszedése visszafelé egy nagy lépés: mindkét ah csak egy opció, amivel élHET az ember és szabályzott körülmények közt szerezHET/eladHAT cuccokat, biztonságosan... ha pedig a looton javítanak, akkor aztán nem panaszkodhat senki, hogy "ah nélkül nem lehet haladni", nem értem mi értelme kiszedni mindenképp lesz itt még szitkozódás rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
.LnB
titán
Ha nem lesz minden Soulbound akkor mind1, mert illegal AH-lesz mint régen
-
X3B6O0X
aktív tag
Az RMAH bezárása jó ötlet, vége a botoknak, goldfarmereknek. Viszont a játékpénzes AH bezárása bullshit szvsz, megint a külsős oldalak fognak elterjedni.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Telda
addikt
Ideje újra elővenni a játékot és még lehet a kieget is megveszem.
-
Airedhyal
aktív tag
Most akkor mind a 2 féle befog zárni? Vagy csak a valódi pénzen működő?
-
kecsawi
senior tag
Eddig sem használtam, inkább csak a hentelés.
-
LLKobe
veterán
Nem mondom hogy rossz döntés.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- League of Legends
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest