Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Nem fogom megint más játékra terelni a szót(ez nem az a topic), aki ismer az úgyis tudja, hogy milyen alternatívával pótolom a D3-at, de az említett játéknál az alig 40 fős csapat supportja olyan hogy minden héten van egy patch(bugfixek), minden második héten jön új content(pl. új skillek, balance, end-game mapok, új Unique cuccok, amiket maguk a játékosok is tervezhetnek), és az open beta óta volt 2 nagyobb másfél gigás patch, ami annyi tartalmad hozott ingyen mint más játékokban egy-egy komolyabb DLC. Én ezt nevezem supportnak, nem azt a 2-3 patchet, amit kiadtak a D3 megjelenése óta.
Persze ha ironizáltál(ami számomra nem egyértelmű), akkor nem szóltam.
mobal: "Csak még az MMORPG esetében jó, de itt hamar unalmassá válik." - ez nem mindenkire igaz...kb 800 órát én is beletoltam, mire abbahagytam. A baj inkább az volt, hogy nem volt normális loot(egy karakteremen sem volt self-found cucc), ergó mehettél AH-ba, ha el is akartál érni valamit napi 10+ óra játék nélkül, ott viszont olyan árak voltak(főleg mert a sok goldfarmer miatt k*rvagyorsan vesztette a gold az értéket), hogy képtelenség volt jó cuccokat megvenni olcsón, max akkor ha napokig csak AH-t bújtál. Arról nem is beszélek, hogy se rendes PVP, se normális endgame...
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem ez végre egy jó döntés, így laza több mint egy évvel a megjelenés után. Talán jövő márciusban megint előveszem. Ami számomra jobban csípi a szemem, az a nagyon látható nulla törődés a játékkal...Május óta nuku patch, és ez egy ilyen kaliberű játéknál szánalmasan égő, főleg ekkora fejlesztőknél. Más játéknál hetente jönnek javítások, új content-ek, sokkalta kisebb csapat kezétől. Itt igazán magába nézhetne a blizz. Az nem support, hogy 2 havonta betolják az official honlapra, hogy bannoltak egy rakat embert botolás miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest