Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz Wolverine #36 üzenetére
Ezert zsenialis a Blizzard, mert tudjak hogy kell osszekotni a szalakat hogy egy sikeres vegtermek szulessen.
Nemcsak hogy konzolra gyorsan ki lehet adni, de a regi gepeken is megy jol, 2 legyet egy csapasra.Amugy igen elsosorban a skillfara gondoltam leegyszerusites cimen. Szerencsere nincs meg petes hunter itt, mint a WoW-ban aminek a petje megol barmit, a jatekos meg filmet nez kozben
-
törölt tag
Diablo 3 kiegig elszorakozok vele es majd akkor eldontom, hogy mi lesz. Iagazabol szerintem meg a 2 jatek is elfer egymas mellett mert a PoE F2P. Valtogatom majd, hogy mikor melyikhez jon patch akkor az lesz az aktualis
Amugy par hete jelent meg, Steam-en is van.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A grafika végig ilyen volt - a Blizzard mindig úgy lövi be a játékait, hogy gyenge PC-kkel is játszható legyen mondjuk medium grafon. Emiatt az ultra high sem lesz fotorealisztikus - de engem meg is döbbentene, ha ilyet csinálnának, egyszerűen nem illik hozzájuk az a stílus... Egyszerűsített játékmenet? A D2 se volt ennél bonyolultabb: klikkelj az ellenfélre, amíg az meghal és te meg életben maradsz. A buildek építésének egyszerűsítése szerintem egyáltalán nem hülyeség; az inkább az lenne, ha kezdhetnéd a nulláról a karaktered megint, mert félrekattintottál vagy félreértetted egy spelled működését.
Plusz az MMO-szerű, szerver-kliens felépítés is limitálta a dolgokat. Ez önmagában lecsökkenti az elérhető maximális fps-t. Próbáld ki pl. egy 4 fős partynál, hogy összehúzzátok a tömeget és mindenki elkezd vadul AoE-zni, és mindezt max. grafon. Kíváncsian várom, mekkora fps-t érsz el
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Prof
addikt
válasz Wolverine #34 üzenetére
Igen pontosan a GUI-t, meg az egesz grafikat. Mi mast latsz meg a jatekbol a kepernyon?
Kisfelbontasu texturak, kispoligon szamu modellek, egyszerusitett jatekmenet + GUI jellemzi, mert ugye a kontrolleren nincs 102 gomb
Vagy szerinted jofejek akartak lenni, hogy 10 eves gepen is jol fusson a jatek, azert megy 200-300 fps-el egy mai gamerPC-n? Sajnos nem, egyszeruen a 8 eves konzol hardver limitalta oket.
A konzol binaris kiadasa, tesztelese a legkisebb feladat, pont a kesei recruit bizonyitja, hogy barki kulsos fazon osszedobja nekik par honap alatt.
A jatek megtervezese, leegyszerusitese, sokadszori vegigragasa, csiszolasa tart sokaig.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Max. az UI-t alkothatták meg úgy, hogy már a konzolokra is gondoltak, az alap játékmeneten semmi ilyesmit nem éreztem.
szerk: amúgy a D3 hivatalos bejelentése után 1 évvel kezdtek embereket toborozni a konzolos fejlesztőcsapatba... és a bejelentéskor már volt játszható demója a D3-nak.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
Jo reklamokkal barmi eladhato. Ez tortent itt is termeszetesen. EA, Activision-B. Ubi ezek szinte ha jo reklamokat dobnak be sikeres eladasaik lesznek.
EA pont megszivta mert a BF4-nel a beta-nal nagyon sokaknak elment a kedve mert vicc kategoria volt amiert penzt kertek. Nyilt beta hozzaferes kellene a mai vilagban ha nem atverest akar az ember.
Csak akkor kap majd normalis learazast ha kijon a kieg de akkor meg mar olyan mintha csak egy fel jatekot venne az ember ha csak a sima D3 kell.
Nem konkretan konzolra terveztek csak a PC-s jatekosok akik megvettek ok finansziroztak a konzolos portolast ...[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Sajnos minden penzugyileg sikeres jatekfejleszto rajott mar (Blizzard nagyonregen) hogy a nerf sok penzt hoz.
Azt a jatekot veszik ami konnyeden szorakoztat mindenkit, emiatt manapsag kb nehez jatek mar nincs, max 1-2 hetig megjelenes utan.
Ezt altalanossagban ertem, a gear fuggo/repetitiv lootfarm jatekok, mint a Diablo persze lehetnek mindig nehezek, csak az adott karakter gearjetol fugg, csupaszon is lehet jatszani, lvl1 cuccokban isAmugy meg gratulalok nekik hogy a folyamatosan szidott D3-bol ennyit eladtak es ennek nagyon nagy reszet vakon vettek meg az emberek a megjelenes elott-kor.
Ez a jovo, jo marketin, leegyszerusitett jatekmenet es mar kiadas elott nyereseges a jatek
Profik, figyelik a vasarloi piac igenyeit, a retegek valtozasait es ha lassan is de reagalnak, bar tovabbra is allitom elcsesztek az egesz Diablo 3 kiadast az RMAH kiserlettol fuggetlenul:
Ha mar egyertelmuen konzolra van tervezve miert jott kesobb?? Ezzel rengeteg konzolos eladastol elestek, hacsak nem az a terv volt eleve, hogy a kieg jon PS4/ XBone-ra.Ha jol csinaltak volna ez a szam 20 millio lenne legalabb, csak keson is jott es mar van egesz jo olcso konkurrencia (TorchLight, POE). Az online kapcsolat igenye, egyben a modok hianya is nagy fekete pont.
De ettol fuggetlenul ha lesz learazva 50%-ra megveszem, csak a boss fight-ok miatt.Reszemrol egy Age of Conan vilagban jatszodo valtozatot imadnek, de poenbol az uj Moorhuhn-os "diablo"-t is meglesem.
-
mickemoto
őstag
Diablo 1-2. nagy kedvenceim voltak, harmadik már kimaradt.Néha betévedek a topikjába, de szinte kinai a sok rövidítéstől.
-
dgabor80
tag
Sajnos nekem is nagyon Bejon a Diablo szeria...bar az utolso lehetne jobb is. Persze hogy a paladin class-t kihagytak..vehetem meg a kieg-et is. :'-(
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
Wolverine
félisten
-
Lomha 8V
addikt
Meglepően jól teljesített a Diablo III.
-
-
satz18
őstag
Ehhez én is hozzájárultam, a ME3 mellett ez volt az egyetlen amit előrendeltem. A ROS is instant vétel lesz.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Sonja
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Dio 3 PS3-ra megvéve, abszolút megért minden forintot.
A kiegészítő is jöhet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Pocok256
veterán
válasz Angel1981 #10 üzenetére
Szintúgy elején élveztem toltam kb 6 hónapig, de mikor már kijött az a félresikerült patch amivel minden bosst és ellenséget teljesen lenerfeltek és csak az nem ütötte ki diablot a legnehezebb fokozaton solon aki nem akarta onnantól a játék nálam érdektelen lett.. Pedig szépen kezdett volt benne kihívás csak a pénz beszél ....
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor újra meg újra.
NEM szedett össze 1 milliárd dodót a GHOSTS. Annyi csak a kiszállított mennyiségek ára.
Live-Die-Respawn
-
Angel1981
veterán
Nekem végül csalódás lett a Dio 3.
Nagyon vártam, nagy hévvel vetettem bele magamat, egyszer élvezetes is volt végigvinni, de aztán hirtelen elszállt a lelkesedés, de teljesen!
Azóta, vagyis tavaly nyár óta nem vettem elő - szemben a Dio 2-vel, és a Dio-1(!!!)-el! -
törölt tag
Mi a fenét keres ebben a topikban a CoD Ghosts ?
Visszatérve a Diablo III-hoz . Én is hozzájárultam az eladási példányszámhoz .
-
WayneGace
őstag
Ez akkor lenne igaz, ha drasztikusan csökkenne az eladás. Viszont ez nem következett be most sem. Nem tudom mennyi a rekord. Legyen 1,5m, ha most 1,3m értékben adnak el, attól ez még marhára sikeres játék. Nem fognak kockáztatni semmilyen drasztikus változtatást. Erről volt is egy hír másik portálon, miszerint szándékosan nem térnek el az eddig koncepciótól. Ez sikeres évről évre. Más irány házon belül van, úgy hívják destiny.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
-
gianni85
veterán
A Ghost-nál remélem most már elmaradt a rekorddöntögetés, még a szérián belül is, vagy nem így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest