- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Én csak jogi vonatkozását írtam le a részemről. A lényege csak annyi volt, egyenesen arányosan kell büntetni. Ennyi a lényeg. De Rudi is ezt írta le.
ng0ofy Én helyeslem a becsületsértés szigorítását. Nálunk 10eFt a beadványozónak a költsége, és szinte semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Senkit nem védtem, csak leírtam egy nézőpontot. Egy vitában mindkét fél úgy ül oda általában, neki van igaza, nem? Ezért is van a törvénykezés.
mephi666 : kiragadtál egy részt a kíváncsiságról szóló egész mondatokból. Ebben a formában nincs értelme annak amit írsz, mert nem arra reagáltál, amit írtam. Olvasd el újra.Gondolok itt a betörök a szomszédhoz monológra.
ng0ofy : Ez a játékspecifikusság jó példa. Ott is csak komoly esetekben tiltanak el a sportágtól végleg. Erről az jutott eszembe, futok körbe-körbe egyedül a pályán, majd egyet gondolok lerövidítem a kört a felénél. Erre kizárnak a teremhasználatból. Na ez csak vicc. Lásd StarCraft. Viszont az egyenesen arányos dolog akkor is fennáll.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Elég nagy logikai blama azzal igazolni a bannolást, hogy többlet munkát eredményez az exploitokból származó előnyszerzés, ami tényleges anyagi kárt nem okoz. A játékélmény fenntarthatóságához a bizonyított tettenérés után egyenes arányban alkalmazhat szankciót, de EULA-val törvényt nem alkot egy cég sem.
Az anyagi kár okozása nem áll egyenes arányban egy, az általuk a játékban felejtett exploitból származó előnyszerzéssel. Mi van ha csak kíváncsiságból próbálta ki valaki? A kíváncsiság az emberi természet része, azt büntetni olyan, mintha magát az emberiséget büntetnénk, mert ember - figyelembe véve, hogy anyagi kárt a kíváncsiságával nem okozott. Felteszem, a többiek részére játékélmény romlást sem. Egy szónak is száz a vége, egy jogi csatában szinten ez elvérezne.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Az lenne a korrekt, de nem feltétel. A Windows OEM csomag felnyitásával elfogadod a benne lévő feltételeket.
-
hommeros
őstag
Kósa pont ilyesmire készül. Elkoboztatná a kocsidat szabálysértés miatt. Ebbe belefutottál.
A büntetés mértékének mindig egyenesen arányosnak kell lennie a vétséggel. Ha nincs kizárva az EULA-ból a csoportos per kezdeményezése, erre alapozva nyugodtan be is adhatják a keresetet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest