Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
annak lehet, de nekem mar 2012ben is sikerult ket ora utan uninstallt nyomnom ra a mechanikaja miatt. es diablo2vel anno eleg sokat toltam.
savior: nightmaretol (es level 35tol), de foleg helltol a meteorb sorcress az egyik legkonnyebben gearezheto kari ami alapvetoen solo player8ban kb kepes vinni minden contentet. ami erosebb, az a summon nekro, de az enigma nelkul ugyan atmegy mindenen, de tetulassu. enigma soloban gyakorlatilag osszerakhatatlan volt magatalalosan, es sorceress kivetelevel semelyik masik kasztnak nincs mozgekonysagi skillje. az enigma meg a sorcress teleportjat adja barmelyik kasztnak.
summon nekro egyebkent tenyleg a letezo legjobb, ha oke vagy azzal, hogy gyakorlatilag zDPS supportkent jatszod es a csapattarsaid (kora 2000es, mikrofon elotti korszakban is) sotetek, mint az ejszaka. anno volt egy srac aki hell act3 dzsungelig elment egy gear nelkuli nekroval 1.10 alatt bemutatni, hogy mennyire OP, es ott is csak azert adta fel, mert minden tele volt lightninget castolo ellenfelekkel, amik piercing attackkal 1hiteltek a nekrot: tudott haladni, de egyszeruen irrealis volt. hammerdin volt meg hasonlo egy idoben, de azt nerfeltek 1.12 korul. alatta volt a meteorb, a psn+lgt javazon, a shifter druid (es esetleg a cold tornado), meg az uvoltos barbar.
zeal paladin valahol nightmare vegen kifuj, hellt atviszi, de kb ilyen player2-3ot ha bir perfect gearben. javazon az jo, foleg a poison + lightning varians, viszont a jatek vegen az osszes spectre (eleg gyakori ellenfel) dualimmun poison + lightningra, szoval hell egy resze arrol szol, hogy 1 pontos jabbal utsz mar megint egy csapatot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
savior
őstag
Kis szinten csapatban probalj menni, ugy sokkal jobb. Később amikor már felvagy skillezve, jók a cuccaid akkor érdemes átváltani solo farmra. De igazából a játék majd a nightmare végén meg hellen adja ki magát. Ilyen 20as szint körül nem jön ki a lényege. Még nem elérhetőek a legjobb skillek(azok ugye 30on vannak), a legjobb cuccok. Runok is csak tomb meg tristamba vannak. Fire sorc nekem se jött be amúgy. Javazon meg zealpala az már inkább.
Én legalábbis így látom.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
eL Geri
őstag
Xbox-on kell valami extra profilt csinálni a bétához? Pl. Blizard-ost? Vagy az csak PC-n van?
-
satee76
aktív tag
Az eredeti Diablo 2 -nek 2000.május elején volt a bétája kb. 100 Mb-os letöltéssel. Most 24 Gb.
-
Edge
veterán
ok és hány órakor indul ma?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Z10N
veterán
Kapott mar valaki meghivot?
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Chalez
őstag
Köszi az infókat mindenkinek. Valószínű pc-re veszem meg, pedig el tudnám képzelni 4K HDR-ben is a 65" oled-en
De mivel ez egy addiktív, több száz (több ezer) órát is átívelhető játék, így inkább nem szorítanám ki az asszonyt a TV elől. 2 platformra meg rohadjanak meg, de nem fogom megvenni...
-
savior
őstag
Ha megveszed konzolra meg pc-re is, akkor ugyanazzal a karaktereddel játszhatol egyszer pc-n, majd máskor konzolon. Viszont a pc-sek csak a pc-sekkel játszhatnak együtt, a konzolosok pedig csak a konzolosokkal.Tehát attól függően találsz partit, hogy melyiken indítottad el.
Én legalábbis így tudom.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Meteorhead #1 üzenetére
Ugyanazok a karakterek lesznek elérhetőek a b.neten mint konzolon, de vagy itt vagy ott játszol nem lehet kevert party.
/s
-
ProEvoFan
nagyúr
Hajrá, remélem a nyilvános béta lesz. Kipróbálnám mielőtt előrendelem.
-
Meteorhead
aktív tag
A cross-progression itt azt jelenti, hogy konzolon játszva a Battle.net klienses verzióval is lehet folytatni, vagy azt hogy lesz egy Microsoft Store verzió PC-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft Store-ban rövid ideig látható volt egy dátumot, de hamar eltűntették azt végül.
- Kingdom Come: Deliverance
- Energiaital topic
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- UHD filmek lejátszása
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest