Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha kiraksz egy írást valahova, ahol több ezren el fogják olvasni, akkor egyben vállalod azt is, hogy kritikát kapsz az olyan jellegű dolgokért, amik kritikát érdemelnek. Mi is kapunk, mert a PH-n/Arénán több tízezren olvassák el őket, ekkora embertömeg pedig sokszor olyan hibát is talál, ami a többség szerint nem hiba. De ha többen is megemlítik ugyanazt, akkor bizony valószínűleg nem mindannyian hülyék, hanem igazuk van, ebből a cikkíró tanul és legközelebb még jobb cikket ír. Ez nem ellened szól, egyszerűen ilyen ez az egész.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Mans20
addikt
A deus ex 1 et még apámtól kértem kölcsön,azóta enyém,leültem gamelni és nem lehetett elmozdulni a géptől,volt hogy felkeltem 11 kor és hajnal 5 ig játszottam,aztán másnap ugyanez Eddig ez volt az a game amibe legjobban bele tudtam magam élni.Hónapokig szenvedtem vele mert elakadtam,aztán fél év múlva felraktam a magyarítással együtt,de aztán csak a végigjátszás segített.Remélem a 3 is komoly lesz.Az első részből meg csinálhatnának remake t.
-
alpacino
tag
Ok szerintem nem kell fikázni....
Reggel írtam, de attól még nem kellene offolni...Üdv! Alpacino
-
D_r_u
tag
Az első bekezdésen nehezen tettem túl magam. Az első mondatot már többen említették, legyen elég annyi, hogy az én szívembe is sikerült belegázolnod vele. Nézzük a második mondatot: tudtommal az Eidosnak a Fallouthoz az égvilágon semmi köze nincs (Interplay majd Bethesda fejlesztette/adta ki), de javítsatok ki, ha nem. Valamint ha egy játéknak elkészítik a "3. folytatását", az már a 4. rész lesz nem?
A többivel nekem nincs bajom, kivéve, hogy a harmadik bekezdés vége erősen spoileresnek hat, bár gondolom csak a saját tippedet írtad le a sztori fordulatát illetően. Kicsit több odafigyeléssel írj plíz, és nem kötünk bele ily sokan.
-
Diopapa
addikt
Nem szeretek fikázni, de sikerült egy elég gyenge cikket összehozni. A stílusával is vannak problémák (plusz itt-ott magyartalan) és gyakorlatilag csak arra jó, hogy spoilerezzen egy kicsit... Sajnálom az időt, amit ennek a cikknek az elolvasására fordítottam...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
mephi666
nagyúr
gondolom megírtad neki, hogy fölöslegesen nem kellene teletűzgélni a cikket a kép beágyazása mellett a linkjeivel is és kimodoltad a fölös sorokat
a deus ex első része nem csak egyszerűen "nem volt rossz" kategória... nem hiába lett g.o.t.y. többször is végigvittem régen és akinek csak kölcsönadtam, függött rajta ész nélkül... még az agyatlan fps-ek szerelmesei is oda voltak érte meg vissza... ott van nálam a játék a "minden idők nagy kedvencei" című toplistám elején 2010 2. negyedév messze van még... de addig jön a sc2, a bioshock2 és még pár nagyobb név... aztán deus ex3 után majdcsak kijön már a diab3 is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Morden24
nagyúr
Azért voltam ugye meglepve, mert:
Ahogy az a második részben megszokhattuk (Deus Ex: Invisible War), a pályák nem lineárisak
, tehát csak azzal játszott, máskülönben az "ahogy azt az elődökben megszokhattuk" frázist használta volna. Ezek után a
nem voltak annyira rosszak az elődök sem
már kicsit bátor
Na de mindegy, reggel van meg kötöszködés#6: Na ja
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
nem voltak annyira rosszak az elődök sem
Micsoda elismerő hozzászólás
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest