Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Low Noise #28 üzenetére
Megértelek, viszont ahogy mondtam korábban ez egy hírportál. Ha a cikkezők hajlandóak rá, akkor meg lehet oldani ezt a dolgot. De elsősorban nem ez a portál funkciója. Vannak külföldön olyan oldalak, ahogy külön adatbázisokba tárolják a hasonló adatokat egy-egy játékról, ami egy kis szövegdobozban mindig megjelenik az adott játékról szóló hírnél. Az jó ötlet szerintem is. Viszont minden egyes hír szövegébe beírni minden olyan információt ami esetleg szükséges néhány olvasónak, az elég kivitelezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Low Noise
senior tag
Lehet velem van a baj, de ma is a Broken Age hírt végigolvasva, nem derült ki milyen stílusú a játék, mivel mobilon olvastam hazafele a buszon így nem volt kedvem ki guglizni, most itthon megnéztem a wikipédián most már tudom a stílusát. Szerintem, ismétlem szerintem ennek nem így kéne működnie, a legkevésbé sem rosszból írom, inkább építő jelleggel.
Most direkt rákerestem, már 3 hír van róla de egyszer sem került szóba a stílusa. Tényleg nem bántásból, de e téren lehetne javítani.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Low Noise #26 üzenetére
Ahhoz nem kis átalakítást igényelne az odal. Ami kilógna a lapcsoport arculatához. Egy külön kis boxba lehetne minden játék adatait rendszerezni. Vagy minden egyes hírhez külön odaírni? Ez szerintem butaság.
Jó minden így ahogy van, ha valakit érdekel az adott játék az rákeres az interneten. Ez hírportál, nem játékadatbázis.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
Egyik lgjobban várt játék!!! A gamestarban már elolvastam az egész cikket, nagyon jó játéknak ígérkezik
Amúgy csak egy csöppet fog hasonlítani a Borderlandshoz. De biztos ütni fog. Már régebben olvastam róla nem sok van meg. De lesz több faj kaszt, és iugalmas küldetésekben lesz részünk az tuti. És a story is angyon jó
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim, keretik nezni a cimkeket, nem diszbol vannak ott, jelezve vannak platformok.
Live-Die-Respawn
-
Lolka Bolka
aktív tag
Igen, szerintem nem ártana bővebben (+1 mondat), és erre elég sok példa van is itt a lapcsaládban. De látom én gondolom rosszul és egyesek személyes megtámadtatásnak veszik. Pedig nem rosszul gondolom, hanem csak más a véleményem mint neked például. Szerintem beleférne ebbe a "több oldalas" cikkbe még egy mondat, amiben ezek benne lennének, igen. (csak hogy keretes legyen)
-
.LnB
titán
válasz Raysen623 #13 üzenetére
Nem mondtam, hogy jó a Borderlands. Én csak az elsőt próbáltam ki. Nem rossz, de sokat nem játszottam vele. Ez jobban tetszik, csak nem jön PC-re, ez bajos.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Raysen623
addikt
Lehet jó a Borderlands, de a világ amit összeraktak benne és annak kuszasága, a térkép zéró információval mutatta meg hol is vagyok pontosan az egészben....ettől nekem elment a kedvem az egésztől. 5x kezdtemneki, de 1óra játék után egyszerűen nem tudtam megmondani hol vagyok, és csak a töltőképernyőt láttam szinte mindíg....amennyiben ezt a Destiny-ben épeszűbben megoldják akkor egyértelműen jobb lesz. Mondjuk én egy korrektül bejárható világot várok el mivel nextgenről van szó...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
ldave
félisten
válasz Lolka Bolka #8 üzenetére
Mert ez a hír arról szól, hogy vannak új képek a Destiny-ről.
Szerinted minden egyes hír esetében oda kellene írni, hogy mire jön a játék, mikor jön a játék, mennyibe fog kerülni a játék?A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz Lolka Bolka #10 üzenetére
Szerencsére, nem fogod sokat gyarapítani a lapcsalád forumozóinak számát ilyen hozzáállással!
-
-
.LnB
titán
válasz Lolka Bolka #8 üzenetére
Volt már korábban róla szó. Például ebben a cikkben is le lett írva, hogy mire jelenik meg. Teljesen felesleges minden a játékról szóló hírbe beleírni, hogy mire jelenik meg.
Ezért a kommentél regeltél be?
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
Csak konzol? Ezt amúgy kéne vhonnan tudnia az olvasónak? Miért nincs a cikkben vajon megemlítve, hogy egyáltalán milyen platformokon lesz elérhető. Persze tudom rá lehet keresni, de akkor ennyi erővel semmi értelme a cikknek, mert annak a tartalmára is rá lehetne.
-
gianni85
veterán
három szó: kell kell kell
Addigra már X1-en -
Diopapa
addikt
Mondjuk szerintem a Borderlands legnagyobb erénye, hogy vicces. Ez meg "komoly" játék lesz ahogy nézem.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malachi
addikt
továbbra is: csak konzolra.
-
.LnB
titán
Ez a Destiny egy Borderlands, szebb grafikával
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest