- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz MaxTorque #16 üzenetére
Mondtam szubjektív vélemény. A jelenlegi kuckómban nekem is kupleráj van. De most készülök venni új pc-t és abban makulátlan rendet akarok. Egyébként 25-35 között kiváló házak vannak, amiben gyönyörű rendet lehet tartani, nem kell vagyonokat elszórni. Nem a megtérülésről van szó hanem nálam a nappali dísze a PC. És ott egy olyan amit belinkeltem sokkal jobban mutat, mint egy összehányt kábelrengeteg. A díszes jelző pedig nem karácsonyfa effektust jelent nálam, hanem letisztultságot. Arról nem beszélve, hogy a híresnek is jót tesz, ha nem lóg bele semmi a házban levő szélviharba.
Márpedig nekem ez a kuckó ilyen szempontból nem tetszik. De még egyszer mondom, ez szubjektív saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Elől látni mindent. Nézegettem már máshol is, és ugyanezt láttam. Pedig a fotókon sem az látszik, hogy hanyag lenne az összerakás, hanem egyszerűen csak zavaros. És már elnézést, de a hosszú VGA csak úgy fér be, hogyha kitörjük a lemezt, ezen pedig sírtam.
Szàmomra az ideális belső makulátlan, és csak ott látunk kábelt, ahol nagyon muszáj
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
drsanya
aktív tag
Emberek! A kábel menedzsment egy hányinger. Szubjektív tudom, de a saját házamba ami még mindig nincs meg, mert nem találtam megfelelőt, nem nagyon szeretnék látni. Az árát meg inkább hagyjuk. Ennyiért inkább a Phanteks Enthoo Primo.
Nem válasznak, hanem sima hsznek szántam. Csak mellényúltam, bocsi 😅
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Android felhasználók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest