Hirdetés
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
én nagy rajongója vagyok de ez nem azt jeleni hogy adjanak ki még 72 részt hogy mindig legyen új rész amivel játszhatok. én kb még egy részt akarok. ezt a 3.at. de ez zárjon le mindent és nem bánnám a hosszabb lenne kicsit mint az előző két rész.
splinter cell-t is szeretem. 4 részen keresztül lopakodtam sötétben várakoztam aztán osontam meg gépeket hackeltem meg de az a játék arol szólt és azt szerettem benne. de az 5. rész.. na ahhoz gratulálok.. szépen kiherélték a splinter cell stilusát ugyh ha még ezt folytatni is kívánják biztos találnak majd hozzá olyanokat akik ezt szeretik de én kihagyom mert ez már nem splinter cell.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ng0ofy
KORREKTOR
Egyszer megtehetné már valamelyik kiado/fejlesztő hogy beharangozzák a 256-ik része előtt valaminek, hogy nagy bejelentésre készülnek, visszaszámlálnak, stb. majd kerek perec bejelentik hivatalosan, hogy ennyi volt, az a nagy hír, hogy tuti nem lesz több ilyen témájú cucc. Ezzel elismerve, hogy lehuztak rola mindent és művészileg kiéges ugyanazt gyartani futoszalagon, csak mert megveszik.
Megyek, még gondolkodom ilyen utopisztikus dolgokon...
Persze a dead space még nem jár itt, csináljanak még egy-két valamit belőle. Nem is ismerem, mit dumálok? Jo lenne, ha nem ilyen marha félelmetes izék lennének benne az ellenfelek...
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
EAnak sikerült egy nagyon érdekes világot megalkotnia, de remélem nem lesz túl rókabőr lehúzás a sorozatos folytatásokkal.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest