Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
tegnap játszottam két haverral coopban...
ők a questekért 1000+ xpt kapta én max ilyen 200 körül... ez mitől van? és miért? (együtt kezdtük nulláról)
-
arc82
tag
Jók ezek a definition dolgok ha kivár az ember akkor mident megkap egyben sokszor olcsóban és bug mentesen.
Üdv
-
Egonyolc
aktív tag
Aki játszott a felújított verzióval, az meg tudná mondani, hogy vissza emelték-e az első részbe a "kettő" dobó fegyver megoldását, vagy ugyanúgy egyesével kell őket "beteni"?
vagy rosszul emlékszek és már eleve így volt?++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
NandorHUN
addikt
válasz noPublicFG #4 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb baj
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Medocsabi
addikt
Nekem a zombi gyilkolászás a dying light.Ez kb annak a karikatúrája.
Nekem sem a garfika,sem a játékmenet nem jön be,de hát izlések és pofonok -
ribizly
veterán
Ez eddig kimaradt, de asszem majd beszerzem, ha egyszer végzek a Dying Light-al...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Anonymus23
veterán
Ez az egész játék kb olyan, aminek a feelingje ha bejön valakinek, akkor kb a grafika az nem feltétlenül az elsődleges, főleg egy trópusi, vagy ilyen környezetben, ahol nagyon élén színekkel, napsütéssel is meg lehet fogni az embert.
Én nem is tudom hányszor végigvittem a riptide-ot, az alapjáték kimaradt, mivel először a riptide volt amivel játszottam, és azután az alapjáték már nem jött be egyszerűen.
Nekem megvan a DE is, kb. 1 évente újranyomom majd;) - The Power of the Light Side
-
Egon
nagyúr
Ez egy olyan döntés volt, amit lehet vitatni: nyilván a tapolást szolgálja, lehetett volna más megoldás (pl. a zombik nem lépnek szintet, de mondjuk arányosan kevesebb XP járna értük magasabb szinten stb.), de szvsz messze nem ez a legnagyobb probléma a játékkal (annak ellenére, hogy meglehetősen addiktív: az alapjátékot háromszor is végignyomtam).
Sokkal nagyobb gond az eltűnő fegyverek, illetve a legnagyobb baki a totálisan elbaltázott mentési rendszer, ami szerintem képes akár teljesen tönkretenni a játékélményt.
Ezen túlmenően, a Riptide DLC-i a pofátlan lehúzások mintapéldányai. Anno 1-1 játékhoz olyan kiegek voltak, amik akár több tartalommal bírtak, mint az alapjáték. Ehhez képest itt 1-1 fegyver vagy skin a "tartalom", mindezt akár 10-15 euróért..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
senior tag
A legelső fotón a csajnak nincs árnyéka.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Rico83
tag
Pont a szintlépegetősdi nem kellett volna bele. Mikor az elején kezdesz 1-es szinten a tengerparton, később visszatévedsz pl 15-ös szinten, és ugyanazokat a zombikat ugyanannyiszor kell ugyanott elgyepálni mint az elején. Ez ilyen Nintendo nes szint.
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
mad1
veterán
Dead Island Retro Revenge.
Ha anno jatekteremben lett volna ez a minoseg ezt is korbe alltak volna sztem mint a mortal 2 ot vagy a killer instinctet Par huszast beledobtam volna...Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VoLTE/VoWiFi
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest