Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz Hopkins95 #17 üzenetére
Ezért kell gamer laptopot venni. Nemrég vettem egyet 2060-nal 350-ért. Tekintve, hogy használtan kapsz 200-ért 2060-at, nagyon megérte. Csutkára tolva nyomom a Village-et, egyedül a textúrákból vettem visszább, mert kevesellte a 6 giga VRAM-ot. PS4 Próm van, PS5-öt majd akkor veszek, ha minden PS4 címet végigtoltam, ami érdekelt. Az olyan 2030-ra várható...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Wesder
félisten
válasz drotsztyuart #27 üzenetére
PS5-ön 60, úgyhogy pont nem érdekel, hogy slimen hogy futott, meg mennyire volt rossz àllapotban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
drotsztyuart
tag
válasz drotsztyuart #27 üzenetére
*days, -az
-
drotsztyuart
tag
Viszont pc-n nem "kotelezo" 15 fps lesz itt ott es gyozi majd a palya streaminget is.
Velhetoleg nem fog kikapcsolni se tulmelegedes miatt mint a slim.
#11 a horizon egy direkt ps-hez osszetaknyolt engine-el operal, a deys gone meg az unreal e-es.#14 jovicc.
Semmirol sem.
Egyik se az a meg sosem latott cucc.
Egy eredeti otletettel nem talakoztam meg ps-en.
Csak a grafika masabb mint a tobbi hasonlo 300-ban.
Ugyanugy bugosak mint a multi cimek es ugyanugy vannk bennuk igenytelen megoldasok.[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
válasz BoneDragon #15 üzenetére
Én ps4pro-t meg switchet tolom keményen mostanság Pc-n meló van, valahogy összekötődött a HO hangulattal, határozottan menekülök előle inkább mostanában
Amúgy mellette böngészni ott az ipad, én is néha kilesek pár dolgot rajta ha elakadok#16: a lehetőség adott lesz, a kérdés hogy milyen áron. Én világ életemben PC-s voltam de haswell+1060 kombón megálltam, amit PC-n tolok bőven bírja, minden másra meg konzol, ha tunyulva akkor ps, ha kertben dögölve egy sörrel a napernyő alatt akkor meg switch
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz BoneDragon #20 üzenetére
ha már százefpélyesekkel dobálózunk akkor nehogy már 40éves mécsessel megvilágított sdr panelt bámuljunk
Life, Uh, Finds A Way
-
BoneDragon
veterán
válasz hombre[EU] #19 üzenetére
Már hiányoltalak, nem kellett csadódnom.
-
addikt
válasz BoneDragon #12 üzenetére
Amikor kijött a játék, tényleg botrányosan szar volt az optimalizálása, de a legutóbbi patch óta már elfogadható.
Nagyon remélem, hogy a Days Gone jobban fog futni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
BoneDragon
veterán
Én ilyen árak mellett se tervezek még egy ideig ps5-t. A 4-et se kapcsoltam be 1 éve, csak ha épp elakarom picsázni asszonyt mortálba. Konzol csak játékra van, az ember meg nem játszik 100%-ban a szabadidejében. Meg PC-n ha játszok szeretek a másik monitoron közbe böngészni, vagy bármit csinálni... Nekem ez a plusz szabadság nagyon hiányzik konzolból, ami miatt soha nem lesz elsődleges platform számomra. Na de már nagyon eltávolodtam a témától, off vége.
[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
válasz BoneDragon #12 üzenetére
Ment is ebből a konteo hogy sony direkt szarul hozza ki hogy játsszanak az emberek PS-en inkább, illetve lássák hogy miről maradnak le. Vagy tényleg úgy voltak vele hogy PC-n előbb-utóbb lesz elég kakaó csak aztán scalpers/miners/covid és mégse.
Amúgy így racionális szempontból eddig is jó választás volt a konzol, de manapság ez már nem is kérdés ilyen PC árak meg hiány mellett.
-
hunluki
senior tag
Amilyen a hw felhozatal manapság nem olyan biztos ez, lásd pl horizon se volt az optimalizálás magasiskolája és azóta csak sz.rabb lett a helyzet (ugyanitt remélem minden bányász most csuklik egy jó pár percet).
De amúgy hajrá pc port bár nekem már kb másfél éve platina
[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Zombis játék? Micsoda eredeti ötlet!
Ja várjá... -
Wesder
félisten
válasz johnyblaze #2 üzenetére
Igen, még egy pàr fogja követni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Heroes fan
őstag
válasz johnyblaze #2 üzenetére
Jó is volna.
-
johnyblaze
aktív tag
Mostanában minden ps exclusive jön pc-re is ?
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest