Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ateszzero #23 üzenetére
Még azt hozzátenném, hogy felettébb szimpatikus a hozzáállása a csapatnak. A legutóbb is kihangsúlyozták(mindezt azután, hogy valamelyik olvasójuk rákérdezett, ugyan mi alapján értékelnek), hogy minden esetben a saját szubjektív véleményüket mondják, el, és senkit sem akarnak félrevezetni, hogy ezt vedd meg vagy ezt ne vedd meg. Csupán elmondják, hogy nekik mi tetszett és mi nem, és nekem pl. ennyi elég, mert tudom, hogy mit várhatok. Nem akarok más online oldalakat megnevezni(legyen 3 tetszőleges), akik hasonló témában ténykednek, de azoknál kicsit furcsállom az ilyeneket...Szerencsémre van alternatíva számomra(Otherworld, Gamepod).
ps.
ocs, hogy a kép ilyen kicsi, de a lényeg az látható.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ateszzero #21 üzenetére
Én nem veszem halál komolyan őket, viszont nem egy nyilatkozatukban "fel is szólítanak erre", mivel ők a saját véleményüket mondják el. Ha nekik nem tetszett, akkor nem értem mi okuk lenne magasztalni egy játékot. Ha nekem mondjuk nem tetszik a South Park, de neked igen, és elsorolod a pozitívumait, attól a véleményem még nem fog változni, mondhat akárki akármit, mert úgyis a saját tapasztalataim szerint ítélek meg mindent. Viszont arra jók nekem a tesztek, hogy bemutassák, a véleményük meg teljesen az ő dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Namco Bandai egyik munkatársa írta a fórumon, hogy nem kizárt a PC változat elkészítése, viszont a kiadó ezt utána cáfolta, így a rajongók petíciót nyújtottak be a PC verzióért.
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest