Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Ateszzero #23 üzenetére
Még azt hozzátenném, hogy felettébb szimpatikus a hozzáállása a csapatnak. A legutóbb is kihangsúlyozták(mindezt azután, hogy valamelyik olvasójuk rákérdezett, ugyan mi alapján értékelnek), hogy minden esetben a saját szubjektív véleményüket mondják, el, és senkit sem akarnak félrevezetni, hogy ezt vedd meg vagy ezt ne vedd meg. Csupán elmondják, hogy nekik mi tetszett és mi nem, és nekem pl. ennyi elég, mert tudom, hogy mit várhatok. Nem akarok más online oldalakat megnevezni(legyen 3 tetszőleges), akik hasonló témában ténykednek, de azoknál kicsit furcsállom az ilyeneket...Szerencsémre van alternatíva számomra(Otherworld, Gamepod).
ps.ocs, hogy a kép ilyen kicsi, de a lényeg az látható.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Ateszzero #21 üzenetére
Én nem veszem halál komolyan őket, viszont nem egy nyilatkozatukban "fel is szólítanak erre", mivel ők a saját véleményüket mondják el. Ha nekik nem tetszett, akkor nem értem mi okuk lenne magasztalni egy játékot. Ha nekem mondjuk nem tetszik a South Park, de neked igen, és elsorolod a pozitívumait, attól a véleményem még nem fog változni, mondhat akárki akármit, mert úgyis a saját tapasztalataim szerint ítélek meg mindent. Viszont arra jók nekem a tesztek, hogy bemutassák, a véleményük meg teljesen az ő dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest