Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Tehetséges a csajszi.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
GTX460 hirdetés:
"Eladó egy Jó HIBÁTLAN ERŐS Videó kártya ( érdekel csere is Kűlsőwinyó -vagy (32Gb-64Gb Pendrive ))
Memória mérete: 1024 MB
Hűtés típusa: aktív
Külső csatlakozó: HDMI, DVI
Video chipset: NVIDIA GeForce
Csatoló felület: PCI-ExpressDDR5
Nagyon nagyon nagyon nagyon szép és hibátlan kártya"
A végén még szépségversenyre is nevezi.
-
csibe1
addikt
válasz bullseye #1922 üzenetére
Pedig jó is az.Tavalyelőtt meghalt az LCD-m,kimentem a tárolóba,előbányásztam a 19-es crt monitoromat,és kb. 10 perc múlva már ismét tudtam gépezni.
Nagyjából egy hónapig használtam,akkor csináltattam meg az LCD-t,ami típushibás volt.
Szerintem tedd el tartaléknak,ha van helyed." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Furcsának tűnt a hirdetés.Ahogy föccer említette ekkora tételnél még ez az ár is magas.
A gari is érdekes.Azt írja újak és gyártói gari van rájuk,de csak 1 év; körbenézve a neten 5 év a gyártói gari.
Akkor most milyen cucc lehet ami új,de mégsem teljes gyártói garanciás?[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Valakinek SSD?
"256 GB SSD (ÚJ SZÁMLÁS)
SAMSUNG 2.5" SSD SATA III 256GB Solid State Disk, 840 PRO Basic Series Gyártó: SAMSUNG Csatoló: SATA III Méret: 2.5" 7mm Tárolókapacitás: 256 GB Külső/Belső: Belső Szekvenciális Olvasás: 540 MBPS Szekvenciális Írás: 520 MBPS30 db van. Lehetőleg egyben adnám el.30.000.-/db
Névre szóló áfás számlát adok. Garancia gyártói a vásárlástól számítva 1 évig."
Boltban kétszer ennyi,de ott adnak 5 év garit.
-
csibe1
addikt
"Eladó i7 -es konfig
Nincs szükségem a gyors eladásra, ha el tudom adni, eladom ha nem, akkor megmarad, eladás oka laptop vásárlás lenne.
DVD író: 5 ezer forintos féle"
Az milyen lehet?
Nekem a 6 ezres félével kéne,ha lehet." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A szervíz csodákra képes vagy nem; de akkor is jó pénzért.
-
csibe1
addikt
"Boltból vásároltuk kb. 1 éve, nem tudom, hogy törött össze, nem az enyém."
Most akkor kié lehet a cucc?
Lehet ő vette a szomszédnak?"A kijelzőcsere a magyarországi szervízben 12e HUF (plusz járulékos költségek), így inkább eladnám alkatrésznek, vagy aki akarja megjavíthatja.
A töltő kábele törött. A gép egyszer már javítva volt."A végén azért csak megállna 20-25-ből.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Az attól függ.Mikor is szeretnéd meghirdetni a cuccokat?
Nekem is még IDE íróm van az egyik gépben,ez már a második gép amiben dolgozik.
Gépváltáskor sikerült olyan alaplapot kifogni amin még volt IDE csatlakozó.
Nem akartam kidobni,mert tökéletesen működik." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Egy érdekes cucc a vakeráról:
"Eladó a képeken látható George Lucas Star Wars-t mintázó,a kijelzőn foxforesz-
káló lézerkardot tartó alakot megvilágító férfi csuklóra is méretes karóra."
Két és fél mátyáskirályért vesztegetik.
Mielőtt valaki rákérdezne,nem hamisítvány,eredeti csájná gyártmány,Lyukasarts TM meg minden." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
iPad mini:
"iPad Mini 16GB-wifi, fekete,dobozában tartozékaival, makulátlan karcmentes állapotban, 2014.jan 28-ig garanciális,extreme dilitagban vásárolt.
Képet nincs értelme feltenni, mert teljesen újszerű, karcmentes."
Nem tudom hogyan gondolta,de látatlanba ki fogja megvenni?
-
csibe1
addikt
válasz proci985 #1767 üzenetére
Őszintén szólva passz.Nem nyilatkozott,hogy milyen típus pontosan.
Amit lehetett megtettem - illetve megtettünk anno a topikban - innentől az ő dolga.
Nekem még a 750-es AMD-m alatt halt be egy Mercury táp,egy 2 másodperces áramszünet vágta haza.
Szép lassan kezdte megadni magát,a vinyók nem kaptak rendesen áramot stb.
Azóta igyekszem mindig normális tápot venni,és ajánlani is ha megkérdeznek.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Az a szép, hogy ez a konfig most lett beújítva,talán egy hete.A BF3-as topikban találtam amúgy.
Szóltunk már neki páran nagyjából fél éve is,hogy cserélje le.
Most is írtam neki,de le se fütyülte.
Egyszercsak majd rájön, hogy nem érdemes gagyi táppal játszani.(#1764) zolee5016
A mostaninál lehet még az is jobb lenne.
-
csibe1
addikt
Érdekes konfig
"asus p8z77-v lx2--i5 2500k--gigabyte 670 gtx oc--lc power850watt--geil 16gb 1600mhzalman cnps9500--ocz revodrive hybrid 1tb--2db hitchi 1tb--samsung 1.5 tb"" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Kicsit régi,de még talán nem romlott meg:
"Eladó Symentec termékek - nagyon olcsón!
Eladók a következő bontatlan (fóliázott) Symantec termékek 500 Ft/db áron:
SystemWorks 2005 - 1 db
SystemWorks 2006 - 1 db
Antispam 2004 - 2 db
Password Manager 2004 - 1 db"" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"A4Tech X7 G800 gamer billentyűzet
Eladó egy A4Tech X7 G800 gamer billentyűzet. Egy évet használtam, nincsen semmi hibája. Dobozában és a CD-vel együtt, a számla is megvan, de a garancia már lejárt (pontosan egy éves és egy hónapos). Magyar bill. kiosztás."
Mindez csupán 4 mátyásért,újat viszont már 5400-ért kapni, de legalább gamer.
-
csibe1
addikt
Biztos jobban érzik magukat,mert hallottak valamit valahol,és most azt hiszik valami nagyot mondtak.
Közben meg halvány lila gőzük sincs a szidott cuccról.
Anno tényleg vacak volt az Ascrock,de mostanra rendesen kikupálódtak; mások meg pl. Tomato eltűntek a süllyesztőben." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Egen,vannak érdekes mókusok.Szintén gammer gép hirdetés:
"Alaplap: GA-MA790X-UD4P ( http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma790x-ud4p_10/ )
Videokártya: ATi Radeon HD 3870
Proci: AMD Phenom II X4 965 Black 4x3.4ghz Edition 125W Boxed ( http://www.argep.hu/product_1081138.html )
Táp: Gigabyte 450 Watt
Ram: 2x1 Gb Kingstone 800mhz
HDD: Samsung 320GB 16MB 7200rpm SATA2 HD322HJ
50 pénz
Alatta a hsz:
"Az AMD gép nemnagyon jó én az Intelt jobban szeretem nekem az van."
A cuccai:
"Asus alaplap,4GB DDR3 ram 1333mhz-es,320GB vinyó,22-es tft monitor,512mb videókártya,intel cor2duo E4500"Kicsit elkapott a röhögés, így korán reggel.
-
csibe1
addikt
Az egyik hirdetésben volt a link:
-
csibe1
addikt
Szaporodnak
"Eladó [EREDETI] Windows 7 proffesional 32/64-bit oprendszer!
Eladó
Microsoft Windows 7 Professional N with Service Pack 1 32/64-bit (English)
kizárólag termékkulcs!!Van egy hivatalos letöltő oldal, ahonnan letöltöd, feltelepíted, majd a megvásárolt kódot beírod!
kép"
8 pénzért szinte ajándék!
"Windows Vista Business COA matrica
Eladó Windows Vista Business COA matrica rajta az aktiváló kóddal!Lenovo Thinkpad T61 notebook aljáról lett levéve, így a használatából eredendően a felíratok kopottak rajta de a product key tökéletesen látható!
Kizárólag csak a matrica eladó! Tökéletesen felhasználható alapnak Windows 8 upgrade-hoz!"
Ez már csak 5 pénz!
(#1688) gban
Azt nem írtad,hogy bontatlan volt,az már úgy egészen más.Akkor biztos lehetsz benne,hogy nem céges gépről lett mentve a cucc stb.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Azzal szerintem nem nagyon vagy kint a vízből; mert Te sem tudod igazolni, hogy hivatalos forrásból származik a szoftver, mert neked sem igazolták semmivel.
(#1684) westcoastog
Ránéztem,és 18:33 óta nem lépett be.Lesz majd neki meglepi,hogy mennyire népszerű lett.
Regisztrált
2013-05-14 13:51, azaz 4 napja ― újonc(#1685) netpeti98
A matrica a gépházon az elég kevés,de majd kijavítanak ha tévednék.
Akkor viszont a lomiból vett Xp matricás gépházban lévő gépen futó Xp is legális,mert a matricáról lett beírva a serial?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz BomiBoogie #1681 üzenetére
Jajj,hát nem kimaradt a lényeg?
-
csibe1
addikt
"Eladó teljesen jogtiszta, eredeti Windows 7 Professional OEM lincese kulcsok!
Mint a címben is szerepel eladó 4db teljesen eredeti windows 7 kulcs, OLCSÓN!
Csakhogy lássátok nem zsákbamacskát árulok, néhány képet mellékelek.:
[link]
[link]
[link]Ár.: Megegyezés szerint!"
"Boltból kihozott cucc."
Lemez,matrica,számla nuku;mert az nem is kell hozzá.
A lényeg,hogy lincese!" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Alakulnak a dolgok,a végén még így a hirdetésekből összejön az "Év legsikeresebb kereskedője" meg az
"Év legjobb újonc vinyójavító szakembere" is ha így halad.
Az is lehet,hogy erre a Winchester-re gondolt." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Egy nem igazán megkímélt cucc:
"Elado egy elegge meggyotort touch. Az uveg a homegomb mellett berepedt es a repedes egeszen az uveg tetejeig tart. A jobb felso sarokban is van egy kisebb repedes, de az nem log bele a kepernyobe. A hatlap behorpadt alul.
A fuleseknek csak a jobb oldala szol. A szepseghibakon kivul az ipod tokeletesen mukodik.Atvetel csak szemelyesen!!!'"Szerény 7 pénzért szeretne megválni tőle.
-
csibe1
addikt
válasz zolee5016 #1603 üzenetére
Nem vagy te kicsit kocka,véletlenül?
(#1605) netpeti98
A D-link is kihozott ilyesmit talán 5-6 éve. Tavaly néztem talán,akkor 15-20 pénzért vesztegették,az induló ár meg 40 környéke volt.Nálunk nem is nagyon lehetett kapni,de amcsiktól lehetett rendelni.
Aprón is akadt pár darab." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ákkciós tablet:
"Eladó a címben említett táblagép. Teljesen új, csak 1-2 órát volt használva, hogy kipróbáljam működik e rajta minden funkció. Még a gyári fólia is rajta van elöl, hátul egyaránt (elöl 2 is van).
Hardver:
-Memória: 1,5GB (Belső. Ebből 1GB szabad) 32GB-ig bővíthető MicroSD kártyával
-CPU: 1,2GHz
-RAM: 512MB (DDR3)
-Operációs rendszer: Android 4.1.1
-Kamera: Elöl van egy 0,3Mpx-es
-Képernyő: Kapacitív 7", 800x480
-Wi-FiA csomag tartalma:
-Tábla PC
-Töltő
-Micro USB - USB átalakító kábel. Lehetővé teszi az USB eszközök csatlakoztatását (egér, billentyűzet)Inkább személyesen adnám el Budapesten, de végső esetben posta is szóba jöhet a vevő terhére. Cserébe készpénzen kívül most más nem érdekel. Privát üzenetet hamarabb észreveszem mint a hozzászólást. Képek a hirdetés alatt."
20 pénzért.
Ezért még feleannyit se adnák,meg gondolom csájná garis." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Pendriveokat nézegettem,hirtelen ezt találtam:
"ADATA - 32gb - USB 3.0 - 68/31mb/s
ADATA S102
- aluminium burkolat!
- 32 gb
- 68 mb/s (tényleges)olvasási sebesség
- 31 mb/s (tényleges)írási sebességMinden termék bontatlan, teljesen új!
1 hónap garancia!(Ha bármi történik -normális használat mellet természetesen- a termékkel, csere vagy a termék árának a visszafizetése!)Személyesen Budapesten átvehető
Postázás előre utalás után!
Posta díja: 300 Ft (ajánlott elsőbbségivel ami biztonságosabb és a feladási szelvény mellé ragszámot is kapsz: 500 Ft)Jelenleg igényfelmérést szeretnék hogy egyáltalán érdemes -e hozatnom külföldről ismerős által, nyilván ha nincs rá igény, nem vásárolok be belőle mivel nem 1 és nem 10 darabot kell vennem hogy ilyen áron tudjam adni!
A megadott linken találsz tesztet a pendrive-ról!
Ha többet vásárolsz, olcsóbban tudom adni! Érdeklődj privátban!Bolti ára: 8-10e Ft
http://www.arukereso.hu/pendrive-c3540/f:a-data,usb-3-0/"Mindez 6 pénzért.
A gari maradék része elveszik útközben?
Inkább megveszem olyan boltba ahol élettartam garival kapom meg; igaz drágábban,de legalább a gari miatt nyugodtan vagyok." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Procijegelő, nem semmi
Az egy TT Big Typhoon akart lenni,legalábbis a guggli szerint.
Azon meg se lepődtem már túlzottan,hogy az ennyiért vettem kitétel szerepelt a hirdetésben.
Akadt azért erősebb az X1950Pro-nál AGP-s verzióban, pl. 1950XTX és még dobtak ki 3850-esből is ami szintén 256bites.
A 120-as vinyóra meg inkább nem is mondok semmit,a lényeg a minőségi kábel,biztos gyorsabb lesz tőle.
Most nézem,hogy 1Ft-ra tette fel.
Itt az aprón is 1Ft volt?Köszi,hogy megosztottad, nagyon jót nyerítettem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz proci985 #1450 üzenetére
Gondolom arra értette,hogy 4db eszközt rá lehet kötni,de ki tudja.
Nekem a NEC7203-as íróm még IDE csatolós,direkt olyan lapot is vettem hozzá amire rá tudom kötni,mert sanáltam volna kidobni.Üzemel is minden gond nélkül." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Hat és fél mátyásért:
"Elado nagyon jo videokartya!
Termek tipusa: -Gigabyte HD 5450
Termek tulajdonsagai: -model neve : GV-R545D3-1GI
-AMD Radeon HD 5450/PCI-E 2.1
- 1GB DDR3
-64 bit
-DVI-I/HDMI/D-Sub
-DirectX 11 -OpenGl 3.1
Termekhez jár: -Garancia !!! vasarlasi ido: 2012.02.07 -a garancia ervenyes 2015.02.07-ig
-eredeti telepito CD + eredeti hasznalati utasitas+ eredeti doboz
A Termekrol:- a videokartya soha nem volt terhelve vagy tulterhelve !! -kimondottan csak netezesre volt hasznalva
-most hogy eladasra kerult, jatekok telepitese utan megmutatta teljesitmenyet a kovetkezo jatekokkal: Crysis2,Crysis3,Tomb Rider(utolso),Assasins Creed 3, Fear3- Jo kis kartya,
vedd meg es szeretni fogod te is!"A lényeg,hogy telepítsd a legújabb játékokat a gépedre,mert különben kihasználatlan lesz
a "szeretgethető" 5450 által nyújtott hatalmas videóteljesítmény.
A hirdető szerényen 16 napja regelt a Ph-ra,érdekes névvel." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
-
csibe1
addikt
válasz cskamacska #1404 üzenetére
Nem csak itt,vakerán is akad jópár próbálkozó,de ott is lehet találni normális eladót.
"Még szerencse, hogy nem nagyon veszik a szoftvereket.. "
Ballmer szerint nem baj ha nem tiszta a szoftver,de akkor is inkább Win legyen a gépen.
-
csibe1
addikt
Köszi,akkor jól tudtam.
Ez se rossz:
"Microsoft Windows 7 Professional Cserélném bármi értelmesre
English ROW VUP DVD 32/64 Átvehető szegeden posta nincs.2 lemezes 32/64bit.Bontott
Cserébe jöhet
Egykezes súlyzószámitógép,telefon,monitor,5.1 hangfalrendszer...stb
Alufelni 13col 4x100 gumikkal együttBolti ára 70fölött"
A VUP az csak frissítő lemez,ilyen verzió van Win8-hoz is,hogy a Win7-es rendszert lehessen frissíteni.
A 70-et nem tudom honnan vette." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Sosem aktivált Windows 7 Professional 32/64 bit maatrica eladó 19.990,-.
DVD nincs, csak matrica."
"Windows 7 pro oa" "Lehet telepíteni vele 32 és 64-bitet is."
Ez így szabályos?
A matrica ér valamit magában, a telepítőlemezek stb. nélkül?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A mai érdekesség:
"Eladó a címben szereplő szoftver.
Eredeti nem hamisított.
Annyi a probléma hogy a termékkulcsot em találom,de valószínű tört licenszel működik"Végülis a serial az nem lényeg,felhívjuk a közvetlen vonalon Bill Gatest,
és biztos engedélyezi az onlány aktiválást." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz #21346560 #1381 üzenetére
Valaki már előre megfenyeget a modikkal,hogy még csak eszedbe se jusson olyat szólni ami neki nem tetszhet,mert kitiltat.
Nekem is nagyjából egy helyen vannak a garipapírok,vagy a cuccos dobozában.
(#1378) BomiBoogie
Tudom,hogy mi van az Alapelvekben.Úgy értettem,hogy már előre fenyegetőzik,mert ki ha ő nem.
-
csibe1
addikt
válasz BomiBoogie #1373 üzenetére
Esetleg még nekiáll a modikkal fenyegetőzni ha esetleg megjegyzést tennél a garira vagy az árra.
Akad itt jópár érdekes hirdetés,ahol a gari "hozzánk szól".
Gondolom egy üzlet hirdet,de nem akarnak fizetni az üzletszerű hirdetésért.(#1374) Ringman
Azon se lepődnék meg.(#1375) zolee5016
Érdekes egy bolt.Az iponnál nézegettem a garis feltételeket és elég a másolat.A voxcomputernél vett videókártyámhoz is elég volt a másolat; csak dobozostul,mindenestül kellett visszaküldeni nekik.
Miért kellene az eredetit kiadnod a kezedből ha mondjuk az ország túlsó felén laksz?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz BomiBoogie #1371 üzenetére
Összefutottam olyan emberkével akinek az volt a reakciója a garilevél után érdeklődve,
hogy minek az neked?
Majdnem valami cifrát írtam neki.
Más meg minden gond nélkül beszkennelte,vele meg is kötöttem az üzletet.
Mindenki maga tudja,én inkább nem veszek ilyen "pár hónapos,elveszett papiros" cuccokat." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz BomiBoogie #1369 üzenetére
"Szerintem reális, hogy valaki egyszerűen kidobja vagy elkeveri."
Valahol biztos nem számít,mert gond nélkül vesz másikat.
Tény és való,hogy nem vagyunk egyformák; de azért csak nem akkora fáradtság beletenni a dobozba a garjegyet.Nem az örök élet+1 nap alapján dolgoznak a gyártók,egyes termékek jó ha a garanciaidőt kihúzzák gond nélkül.
Mi van ha megadja magát a hűtés vagy csak gyári hibás ami a vétel után 1-2 hónappal jön ki?
A videokártyáknál is lehet serial alapján gariztatni,mint pl. a merevlemezeknél?
Az ilyen hirdetéseket ahol a garit se lehet ellenőrizni gyártói oldalon, inkább kihagyom.
Általában adnak számlát is vásárláskor; jó eséllyel az sincs meg,mert minek is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Cserélhető Asus GTX 650
3 hónapos,garancia papír nincs meg.
Hibátlan!
próbagaranciát természetesen adok rá.
Doboz,Driver,VGA-DVI átalakító megvan hozzá."Találkoztam már jópár ilyen hirdetéssel.
A garipapírt az ilyeneknél elvihette a cica vagy csak fájt beletenni a dobozba?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"120mm premium fans!!!!!"
Aláírás:
"CSAK KOMOLY ÉRDEKLÖDŐK ÍRJANAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Mit ne mondjak,nagyon komolynak tűnik ez a hirdetés.
A hirdető szerint kell is ez." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Megnéztem a hirdetést,a modi vagy 30db hsz-t törölt.Nem is értem miért.
A konfig kissé már régi,ráadásnak a linkelt videókon nem látszik a felbontás,meg mindegyik csak single részből van,abból is elég kevés.A BF3 már a 2GB RAM miatt meghalna multiban,oda nem árt a 8GB.
Azóta átfogalmazta a hirdetést az extreme duo-t kivette belőle." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz djculture #1272 üzenetére
A szokásos lehúzós,hátha fogok egy balekot hirdetés,szerintem.
Ugyanaz kb.,mint amikor nem tudja tesztelni,mert laptopja van,de szerinte semmi gond vele.
Jön a harácsony,hamar gyorsan el kell adni minden vackot a palimadaraknak." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Összefutottam egy érdekes emberkével.
Dvd-t vettem volna tőle,de inkább kihagytam a lehetőséget,és webshopból rendeltem.
Privátban írtam neki,linkelve a hirdetést,ahogy kell.
"VERBATIM DVD-R 5800Ft/100db!!! BP - LEGOLCSÓBB!!"Kellet volna cd is pár db,visszaír mennyi lenne,posta mibe fájna.
Utána jöttek a számomra fura dolgok:
Adjak emailt,adtam,sokra nem megy vele,akad még pár amúgy is,max megy a spam-be ha hülyeségek jönnek.Következő üzenet:
név,számlaszám, Tárgymezőbe ezt írd:könyvekAkkor elegem lett a hülyeségből és rákérdeztem,hogy miért nem jó az itteni privát,és miért írjak könyveket a közleménybe,titkolózik valaki elől?
Ezen be is sértődött,elkezdte emlegetni a hirdetési hsz-eket,hogy miből gondolom azt,hogy bárkit is átvert volna; meg az értékeléseit,ami a phmegbízhatósági oldalon kemény egy db pozitív,mit ne mondjak.
A pláne,hogy sehol nem írtam,hogy bárkit is átvert volna csak szerettem volna tisztázni a dolgokat.
Jó árban lett volna a cucc,de inkább nem rizikóztam,meglett webshopból,kb 5Ft-al drágábban darabja+posta; de onnan legalább biztosan megjön,nem kell aggódnom miatta.
Elgondolkodtam rajta,hogy írok egy hsz-t az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során! " topikba,hogy figyeljenek rá, mert nekem elég erős fenntartásaim vannak az üzletelési szokásaival,illetve a lebonyolítással kapcsolatban.
-
csibe1
addikt
"Kedvező árú" négymagost tessék:
"ELADÓ Q9550 LGA 775 Quad 2,83 Ghz BeszámításN
Processor Number Q9550
# of Cores 4
Clock Speed 2.83 GHz
L2 Cache 12 MB
stb.
Beszámítok kisebb LGA775-ös procit 10k-ig, PCI-E VGA-t 10-12k-ig, 500W körüli minőségi tápot 10k-ig!"Csekély 37 pénzért a tiéd lehet,tutira megéri!
-
csibe1
addikt
Újabb érdekességek az apróból:
"Tabletet vennék 2012.12.10. Körül. MAX 16.000ft
A cím adott.
Előnyök:
Budapesti átvétel csekkolási lehetőség!
8GB ROM
512 RAM Vagy nagyobb!
1.2GHZ Proci
Mali 400 GPU
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Gyári rom 4.0 felett.
Kijelző Karc mentesség.
Doboz papírok garancia.A cím is mutatja 10. körül tudnám át venni Budapest területén.
A legjobb ajánlatot keresem, a bolti ár nem játszik köszönöm, és a használtan 1% kedvezmény sem.
Az első hsz:
Nem reális ajánlatokra, és unatkozó embereknek nem válaszolok."Nemrég találtam egy hasonlót:
"Kérdés adott, ki tud beszerezni 3db Goopad minit karányonyig, normális áron.
Kitétetek:
- nem érdekel az olyan hoyg fizetek és megrendeled nekem kinából..ezt én is meg tudom tenni!
-csakis uj érdekel.aki tud kérem jelezze priviben árral együtt!"
Amikor rákérdeztem miért nem rendeli meg ő,akkor azt írta,hogy biztosra akar menni.
Így biztos nem neki kell a vámot fizetni ha megfogják a csomagot." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Az Írható CD/DVD/BD rovatban olvasgatva találtam egy hirdetésnél:
A termékek a magántulajdonomat képezik és az árat nem a bolt szabja meg hanem én.
Akinek drága az lapozzon és ne írjon üzlet rontó hozzászólást! Ellenkező esetben moderátorral,töröltetni fogom valamint kitiltatom innen és a prohardverről a szabályzatnak megfelelően.Ennek mennyi valóságtartalma?
Fura,mert ilyesmit nem találtam az apró szabályzatában.
Kicsit fura,hogy egyesek kitiltással fenyegetőznek a hirdetésükben." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Mai gyöngyszem:
"töltővel, eredeti fólia van rajta, Szép , ujj állapotban van! Képet felesleges felraknom mert vadi uj, kihasználatlanság miatt Eladó! "Látatlanban,alig használt zsákbamacska eladó.
Némelyik hirdetés tényleg vicces.Páran rendesen meg vannak sértődve ha képet netán garancialevelet kérsz,mert nem hiszed el,hogy a cucc olyan,mint ahogy azt állítja.
A kifogások meg elég érdekesek tudnak lenni (három gyerekem van,nincs időm semmire - a hirdetést mégis sikerült valahogy feladni, a nagy időhiány közepette is)." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Eladó egy ******* ******** E1210 (teljesen egyforma szerkezet az MSI U100-al)
Leesett, a monitor teljesen rossz, eltört.
A billentyűzetről 4 gomb hiányzik.
HDD nincs benne.
Elvileg ezen kívül minden működik rajta.
Gyakorlatban nem tudtam megnézni, hogy az output VGA-n legalabb a BIOS-ig eljut-e mert a billentyűzetet lehúzták amikor szét lett szedve. Így vakon azt mondom, hogy eljut. Én nem szedem szét és nem nyúlok hozzá mivel nem az én portékám és időm sincs rá , hogy ezzel babráljak, én csak árulom.Még annyi érdekességnek, hogy a wifi kártya ami benne van venni és adni is képes.
Akksi az állítólag nem sokat bír. Akksi és a töltő is jár hozzá.Helyben kipróbálhatod.
Garancia: nincs
Az ár fix."Most találtam,szerény 15 pénzért hirdetik a netbookok között,ma lett feladva.Biznisz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest