Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz envagyok #55094 üzenetére
Gondolom számlát adnál róla.
Azt is gondolom adózol az apró után.CoF: szerintem fusd át az utolsó pár oldalt és mindent megértesz. És ha megértetted engedd is el.
seniman: van olyan, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter vagy villamos vagy hintaló.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
cof
veterán
válasz envagyok #55094 üzenetére
Tegnap akartam jelezni a hirdetésnél csak pont dolgom lett közben, utána meg elfelejtettem, aztán mivel ma válaszoltál az én hozzászólásomra eszembe jutott, meg is jegyeztem, ott is volt a szmájli a mondatom végén, hogy ne vedd sértésnek, de aztán elkezdtél ferdíteni, meg most is hazudsz, hogy te nem javítottad.
Dehogy nem javítottad, eltűnt a hírdetésből a videókártya kifejezés, screenshotot nem csináltam, mikor még benne volt, nem hittem volna, hogy idáig fajul a dolog, és letagadod. Gratulálhatsz magadnak. Az 5000/óra-t meg ajánlgasd annak akit meg akarsz vezetni azzal, hogy a voodoo 1 megy VGA nélkül egymagában...
És most a hozzászólásodból is eltüntetted, hogy nem javítottad, most akkor mi van? Ezek szerint beismerted...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
Van egy dobozom tele voodooval a padláson. Vagy 10-12 db, anno kidobálták. Egyszer talán sokat fog érni. Meg 6 db összekötő kábel.
Egyik voodoo2 be virge kártyákról szedtem le a ramokat, lapos csavarhúzóval alányúlva, majd leszedve a maradék fóliát. Igazi 12 megás pimpmáj rájdok voltak. Csak sok virge kellett hozzá mire meglettek ugyanazon tipusú ram chippek. Amikor belenyomtam és kiirta hogy 12 mega, else hittem.Meg van egy HP kayak workstation amiben egy akkora kurvanagy videokártya van, mint a disznó. Egy 2 d vezérlőkártyával. Retkes nagy aluminium tömb van rajta, valami creative cucc.
Slotos 800 as xeonokkal. Halált oszt.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
5000ft/óra.
Ha fizeted, szívesen.
Kinőttem már abból a korból hogy ismeretleneknek bizonyítási kényszerből ingyen dolgozzak.
Szóval akkor te itt minden hozzászólónak a hirdetéseit átnézed, korrektálod, és pusztán segítő érdekből itt, és nem pü-ben erre figyelmezteted?
Érdekes ember lehetsz :D[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Megköszönni?
Nem is értem, hogy ezt a szíves kiigazítást miért egy fórumba kellett, az én régenmindenjobbvolt hszomra válaszolva, ami abszolút nem is ebbe a témába tartozik, közzétenned.
Már 96 97 környékén volt voodoo-m, szóval tudom, mire való. És ha nagyon összeszedem magam, megoldom neked, hogy önmagában is adjon képet, ti. 3d üzemmódban átkapcsol a saját kimenetre. -
cof
veterán
válasz envagyok #55090 üzenetére
Nem kell regényt írni, aki ilyet keres pontosan tudja, hogy mit keres. Képet persze, hogy ad ha van mellett videó kártya, próbáld meg önmagában. Miért akarnád olyannak eladni aki azt sem tudja mi ez, és majd ha hazamegy rád ír, hogy nem ad képet, pedig te azt írtad a leírásban, hogy ez egy videókártya... Inkább köszönd meg, hogy szóltam, gondolkozzunk kérem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
-
-
koby11h
őstag
Nekem eddig egy zavaró: miért kellett a Kedvenc fórumtémáim és az Elmentett apróim megcserélni? Most azt az általában 3-4 aprót nem látom, mert annyira lemegy a kedvencektől, hogy görgetni kell. Egyéni probléma gondolom.
A sárga tényleg elég feltűnő lett Még jó hogy nem RGB-s..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
Ez a prohardveres sárga csík, meg maga ez a sárga szín a küldésen, nem vmi...izléses.
Lehet TN panelen jobb a helyzet. -
Syl
nagyúr
Na most, aki rácsodálkozik az PH-s újításokra, az merre járt az elmúlt fél-egy évben? IT Café, Mobilarena, Fototrend - mind ugyanígy működnek már egy ideje
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Saccco
nagyúr
válasz Gyuri27 #55065 üzenetére
Címsorban fent, a profilképeden, illetve mellette a boríték.
(#55066) Fehér Farkas:
Nyomj rá és látod minek az értesítése.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
-
Saccco
nagyúr
válasz #89309696 #55057 üzenetére
Mondjuk nincs ott a privát üzenetes rész, illetve nincs kereső se. Legalábbis a régi helyén.Jó, hogy leírtam, mert éppen nem verte ki a szemem az új helyén....
(#55064)CoF:
Jó tipp a 90%.
Illetve úgy nézem másolja a linket. - szerk. igen másolja, ez fain újítás, illetve ujlyítás, csak hogy on legyen.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Yé, átállt a fórum. Hát a pár napot csúszni fogunk az több lett ahogy mindig is így volt, de ez egy ilyen szakma.
Kezdődhet a: "régen jobb vót, miért bugos, k#rva anyját mindenkinek, ezmegaz hol van, miért lett kivéve, átrakva, a PHt a gyíkemberek irányítják, a főnökök akik ott ülnek mind idióták".[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz cbmfan #55051 üzenetére
Amit vettem dinnye meg 200+ magos és a 2+2-t sem tudta kiszámolni... a legkisebb i9 is dupla sebesség 1 szálban és több szálban is. Nem tudom ezeket honnan veszi.
Az ára az ami verhetetlen az i9-hez mérten!
A hirdetés címe a Legg jobb, remélem ha eladta vesz egy harmadikos nyelvtan könyvet ahol a mondatot tanulják."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
cbmfan
őstag
ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy óbazmeg
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Eladó autómárka mósógép minden jó rajta"
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
cbmfan
őstag
...nyugdíjas katolikus paptól, aki csak hétvégenkéntr látogatta vele unokáit.
miskolci hulladékgyűjtőben láttam autót. címnek megadva, hogy Kecskmet Kóhász uca valamennyi, szokásos dumával. híres környék, oda a zsaruk is csak tucatnyian mernek menni, nemhogy autót venni bárki is.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
-
törölt tag
-
válasz GZoli7 #55004 üzenetére
Ha tényleg van, akkor persze.
De nem ajándékba kell, hanem megvenni(Privát pls.)
@Gban :
Érted, örül az ember, ha valahol talál akármihez alkatrészt, erre még azon is parázzon, hogy csaló-e, aki el akarja adni.
Mondjuk kiszűrhető, csak a tök kivan, hogy ezzel is szórakozz.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
válasz Astroboy #55034 üzenetére
Ja csak a többi 5 monitort nem adja el
Ennyiből lassan újonnan kijön kb. i3/i5-93xx, 32 DDR4, 2060/2070 8G, 250GB/4TB, 600W Gold táppal, 20-25000-es hűtő, kivéve a bill+egér kombó, az egy egyszerűbb darab 35000-ért és a monitort kihagynám a maga 8-9000 Ft-os értékével, tehát az rájön pluszban vagy elég a 2060 és belefér egy 60-80000-es monitor. Ryzen-nel meg főleg.
Persze itt a ház és a belső nem piros Cserébe megeszi azt a gépet, és kevesebbet fogyaszt."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
-
koby11h
őstag
válasz #89309696 #55029 üzenetére
A monitor a leggyengébb benne, 2011 körül cseréltem le egy ugyan ilyet 23" FHD-ra. És akkor volt vagy 2 éves. Ezt a gépet nem tudnám mire használni ha megvenném. Tudom jön a fűtési szezon meg minden, de amíg nem adnak rá rezsi támogatást addig nem kell.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
-
koby11h
őstag
válasz Gyuri27 #55027 üzenetére
Megvenném én ha nem lenne ilyen öreg a konfig, meg nem egy falu össz fogyasztását enné, meg ha megírná, hogy a feléből mennyit enged
Ja meg ha ki akarnám azt a pénzt dobni az ablakon..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koko52
nagyúr
-
törölt tag
válasz koko52 #55021 üzenetére
De mennyi esze lehet, hogy azzal a 220W os szar processzorral rakta össze.
ehhez ddr3 2400 as ram, atom egy istenverte. Félelmetes.
és HACCÁEZERÉn mindig attól rettegek, hogy bármit ha veszek amihez nem értek, nehogy ekkora szarba nyúljak. De még negyedekkorába se.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
FB:
"Gamer" konfig:
- i5-3570
- 7790
- 8giga ram
- 250-es SSD90k
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
törölt tag
válasz cbmfan #55016 üzenetére
Egyszer egy HP 3 genes üzleti notin, úgy volt a procin a hűtőborda, hogy közte volt a müanyag védőlap....
Nagyon de nagyon gyári összeszerelésnek nézett ki.
Proci - paszta - müanyag védőlap piros füllel, borda.. És általában a borda szokott előre pasztázott lenni...[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Értem, mire rájöttem anno hogy ilyet is lehet, pont leváltottam a 775 cuccot 1151re. Jó kis ugrás volt.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz snecy20 #55012 üzenetére
Moddingos proci, tutkeráj, moddingos lapba mehet. De mit is moddingolsz egy procin? Gravírozva van a tuningpotenciál?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
snecy20
nagyúr
elado egy modolt 775 proci 2.5 1333 mhz fbvel 4 mag 4 szal garanciat nemtudok ra valalni nem sajat gepbe vetem es akinek vettem nem kellet szoval azert enyi mert teszteletlen
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
gban
veterán
Elég friss újonc, az apró ennyi hogy
Eladó egy jó állapotú monitor 23,6"Feltöltve meg egy 'négerek az alagútban' stílusú kép, ablakkal szemben fotózva, hogy még a gyártó logóját se lássa senki (már a kép miatt is érdemes rákeresni ).
Postázást nem vállalok.
-
törölt tag
Ez valami újgenerációs hippi éra? Itt találtam rá a fórumon. Azt tudom, hogy a Family Guy vagy valami hasonló műsorban még poénkodtak is vele, de nem gondoltam, hogy ténylegesen is létezik.
Megpróbálok píszí lenni: nekem nem jön be, az én zenei stílusom más orientáltságú.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest