- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Olyan régóta van már VR és még mindig nem indult be. Már egy valagnyi cégnek van VR eszköze, kerete, telefonja, szoftvere, de még mindig gyakorlatilag nem indult be semmi. Olyannak érzem, mint a 3D-t a filmek terén, hogy folyamatosan győzködték a népet, hogy milyen bombasztikus egy találmány, fosták a cégek a 3D készülékeket, aztán mikor már tényleg majdnem beindult a dolog, az is nagyon lassan, akkor meg is szűnt, már ez se vezető ágazat.
Meg így hogy benne vagy egy virtuális világban, ami VR nélkül olyan grafikai szint, amihez képest a Mafia III Crysis szintű revolúciós lépcsőfok. Tényleg ahogy mondjátok, egy kötött térben, amikor csak a fejedből nézel kifelé, csak előtted az érintő gombok interaktívak, hogy nem lehet ennél részletesebb grafikát alkotni??? Ez egy jó 2005-ös AA-s játék kinézete.
Egyébirént nem akarom lehúzni a VR-t mert még nem volt rajtam semmi szemüveg, de egyelőre semmi tartalom nem nyűgözött le, amire azt mondtam volna, hogy na most akkor ezt nekem meg kell szereznem. Ja de, a Grid Autosport-al láttam hogy tolják belső nézetben, azt mondjuk kipróbálnám (meg egyéb autós játékokat), de itt meg is állt a dolog.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest