Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
válasz BoneDragon #16 üzenetére
Írod mindezt egy Diablo hír alatt, ahol a barbár forgószélként pörögve robog végig a harcmezőn - ahogy soha, semmiféle harcmodorban nem történt meg Nice.
@KISDUCK: Pedig milyen ütős lenne egy Sanyi bácsi témájú hack&slash
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz BoneDragon #16 üzenetére
Hát a címe Achilleusz a legenda nem pedig Sanyi bácsi a tolószekes rokkant nyugdíjjas, szóval nem értem miért meglepő ha megy a parkőr egy mítikus hacknslash játékban.
-
NKing
tag
válasz BoneDragon #13 üzenetére
Te tudod... de ez legalább nem egy újabb Farmville lesz, mint a D3, D4, hanem valamennyi kihívást is tartogat majd. Persze mindenki más, én már valahogy nem tudok felnézni a "2000 órát beletettem, hogy gyorsabban farmolhassak tovább" game-ekre. Biztos a korral jár
-
Daelion
őstag
Én pont azért próbáltam ki azt mert régi D2-es haverok rá vannak gerjedve azt mondom én inkább kipróbálom előtte és ne csak a hype+nosztalgia miatt vegyem meg.
Mivel nem kaptam keyt 'persze szinte minden nyomoronc streamer kapott kb akiknek lövése se volt a játékról ' ezért úgy voltam vele, hogy ok akkor megoldom máshogy.Még jó is mert 2 nap alatt elment minden kedvem az egésztől.
Optimalizáláson is van még mit csiszolni, de persze alfától azt a részét nem is vártam.Ezt én is így gondolom, a D2-es kemény fan rész akik még mai napig aktívan nyomatják D2-t azok biztos fogják Resurrecteded játszani hosszabb távon is.
De valahogy kétlem, hogy teljesen új/fiatal játékosokat hosszabb időre megfogna.
Amint szembesülnek a régimódi játékmenettel meg a mai játékokhoz képest 0-val egyenlő drop ratekkel hagyják is majd ott játékot heteken belül. 'szokás szerint steamerek is majd nyomatják a hype-ot eleinte'[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
Mobilos Diabloról megy itt a cikkezés, erről meg semmi?
-
Z10N
veterán
válasz BoneDragon #9 üzenetére
Akkor csak en nem kaptam meghivot
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Daelion
őstag
Nem tervezek win11-et amíg nem kötelező, de azért jó tudni hogy ez opció benne.
Resurrected egyenlőre nem vonz,~7 év D2 nekem elég volt régen.
Játszottam Resurrected alfával és el is ment a nosztalgia érzésem, szépnek szép de ez miatt nem megyek vissza ugyan azt csinálni amit már oda vissza ismerek. -
Daelion
őstag
Jah vagy olyan amin majd el is fog futni rendesen. 'mostanim nem éppen olyan'
Arra kíváncsi leszek, hogy viszi e majd pl Bluestacks vagy akármilyen Android emulátor mert azért ott csak kényelmesebb lenne
Nem mondom, hogy nagyon komolyan akarok vele játszani de sztori miatt azért érdekelne meg kicsit baromkodni vele. 'D2/3-ban benne van több 1000 órám'
Telefonos játék viszonylatban nem lehet olyan rossz mondjuk de majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Addigra lesz mobilja mindenkinek
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
janeszgol
félisten
Amekkora balhé van most náluk, egy ezresbe se fogadnék erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik R11e-LTE Mini PCI-E hálózati kártya
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest