Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Azt hiszem egy ideális világban ennyiben lehetne összefoglalni egy teljes marketing kampányt:
"Holnap jelenik meg a Crysis 3. része "
És ebben minden van amit tudni kell, a többi pedig a felfedezés öröme, mindenki tudná hogy biztos jó vétel, nem kell 624 db videóben szét hypeolni a világot.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Ryder62
őstag
A válasz egyszerű:
Marketinggel akarják eladni a játékot. Minden nap egy trailer, vagy teaser vagy trailer teaser trailer ( ) gameplay videó stb és már Pista bá is tudja a tanyán hogy gyün a Crysis 3. Így már ha a traktorjával a városban jár és véletlenül meglátja a polcon a játékot egyből megveszi mert hogy milyen jó videókat látott róla.
Igazából a demó kihalt mert azzal még vásárlás elött kipróbálhatnád a játékot de ha nem tetszik minusz egy vevő. Így meg kénytelen vagy megvenni hogy kipróbálhasd. De őket abszolúte nem érdeklik hogy tetszik vagy sem, egy a lényeg vedd meg.
Az meg hogy mindent ellőnek azért van mert a sok begyöpösödött agyú, képzelőerő nélküli amcsinak is el kell adni, ha 10 fegyverből 3-at mutatnak meg akkor elképzelni sem tudja milyen lehet a maradék, viszont ha mindent megmutatják látja hogy van akna-, gránát-, atom-, plazma vető is és hát az milyen jó az, rohan is megvenni mert awesome gém.
Kb ennyi
Ergó minden áron a tudatodra akarják adni hogy ez neked kell.
-
Prof01
veterán
Tök jó, hogy már kiadták az egész játékot videók formájában. Ezeket most inkább nem nézem meg.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Physicist03
senior tag
Hát csak meg tudom már különböztetni, hogy amit látok abban az előzőekhez képes mennyi újdonság van. Meg azt is látni, hogy egy adott videó a történetre koncentrál vagy inkább az adott mapot mutatja be, esetleg egy fegyvert, stb, stb
Egyébként ma még jön egy új videó (a 7 csoda új része)
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz Physicist03 #6 üzenetére
Ti már végig vittétek titokban, vagy mégis csak lehet tudni hogy mi lesz benne?
Hiszen csak úgy tudhatjuk hogy mennyit mutattak ha ismerjük az egészet...kicsit paradoxon jellege van ennek ígySzóval, természetesen ez nem baj, nekem sok volt a naponta új videó, fölöslegesnek éreztem, úgyis mindenki tudja érdekli e a játék vagy sem, nem hiszem hogy 20 videó után egyszer csak a 21.-nél érzi az ember hogy uhhh ez kell.
Egyéni szoc prob, tisztában vagyok vele, tekintsétek inkább csak hangos bajusz alatt morgásnak
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Physicist03 #6 üzenetére
Ezért nem vágom hogy mire gondol.. Még a multiból is alig láttunk valamit mert ott meg össz vissz két pályán ment minden videó, most jöttek be az új map-ok. Cry2nél ilyenkor már csomó mindent tudtunk, szóval Crytek most nem tolt az arcunkba minden infót. Még azt sem lehet tudni hogy a teljes játékba milyen játékmódok lesznek. És 5nap múlva megjelenés.
Live-Die-Respawn
-
olbaidhun
őstag
nekem tetszik, pofás a dög!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Chapel
addikt
Azt valaki magyarázza már el, miért divat (de főleg itt C3 esetében) hogy az EGÉSZ játékot el spoilerezik.
Én már kb. a 7 csoda sorozatot sem nézem végig, lassan az egész játékot megmutatják. Oké, érdekel, de nem ártana legalább némi meglepi, felfedezni való.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
LackoMester
addikt
Hát nemtudom, engem valhogy a Beta nemgyőzött ( igaz a grafika szép ) meg, igaz semmi extrat nem vártam a gémtől, szóval nálam felejtős kategória a gém.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest