- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Hát ha a több, mint 10 óra szórakozás alatt legalább 1000-et értett, akkor akár meg is érhet annyit.
-
Bad Pritt
félisten
Látta valaki a tavalyi Pixar mesét, a Brave-et? Vöröshajú királylánnyal meg kék gömbszellemmel? Ha nem, nem baj, mert a japán urak látták
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
alevan
őstag
Már reménykedtem, hogy Magyar Népmesék lessz, de mégsem.
A Magyar Népmesékből miért nem csinál senki játékot?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Zirowe
nagyúr
Nekik lehet, hogy megér ennyit, sőt, akár 120$-t is, de nekem nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
anulu
félisten
"többek között a Final Fantasy művészei, Yoshitaka Amano and John Bauer készítettek"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Televan74
nagyúr
Steam akcióban 5$ -ért igen , de 60$ -t nem adok érte.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Kvelstadt
veterán
nekem ez nagyon bejön! az odin sphere jut róla eszembe. az is fantasztikus volt. az árral nem lenne baj ha nem ennyi lenne a tartalom. 10óra az nagyon hurka egy ilyen játéktól.
odin sphere alsó hangon volt vagy 40óra játék., s még ere rájött egy kis alaposabb körülnézés felfedezés."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nrgia
őstag
Nekem tetszik..de ez a tündér karakter ezzel a lobonc piros hajjal nagyon nem jól sikerült.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
.mf
veterán
Kihoztak egy oldal-scrollozós platformer-fejtörőt, amit mostanában rengeteg indie is készített, pár dollárért. Vannak kézzel rajzolt hátterek, ami már tizenéves játékokban is volt, és a mostani indie játékokban is előfordult. Lesz 10 óra játék, amin néhány kis stúdió által készített vagy indie játék is túltesz. S ezért akarnak akár 60 dollárt is elkérni? Vicc...
Kicsit emlékeztet a zene-kiadókra, nem veszik észre, hogy elmegy mellettük az idő.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Tényleg jobb a hangulata mint mondjuk egy COD/BF/stb trailernek
Mint animáció 10/10, majd remélhetőleg játékként is ennyit lehet rá adni.
-
gyáliSanyi
őstag
Nekem 5 forintot nemér.
Live poor, die rich.
-
Bunyec
tag
Nagyon ígéretesnek tűnik. Várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- Autós topik
- Windows 11
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest