Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én is több éves csúszással próbáltam ki sok játékot, nincs ezzel baj. Nekem nem sürgős előrendelésben megvenni valamit 50€-ért, amikor 1-2 éven belül 5€ alatt is be lehet szerezni. Nyáron 5€-ért Battlefield 3-at, Sims 3-at, Medal of Honor-t, Crysis 2 ME-t, Dead Space 1 és 3. részt, Mirror's Edge-t, vettem... meg 1$-ért komplett Alan Wake-et.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem a magyar piacra készülnek a játékok, soha nem is ide készültek. Viszont tényleg nincs új a nap alatt, egy 6 éves konfiguráció ma is épp annyira használható, mint 10 éve. Sőt. Ma egy jobb 6 éves gép mindenre jó, még talán Windows 8-at is lehet telepíteni rá, ha elég erős volt anno, játszani is lehet rajta. 10 éve mire volt jó egy 6 éves gép?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ki akar 2013-ban DirectX 9-en játszani? 4 éve van DirectX 11, gyorsak is a mai kártyák, ha már egyszer tudják, legyen is használva. Ha a hardver bírja, akkor elindul bármin, a DirectX11 szerintem csak a szoftveres feltétel lesz, de az meg a Windows 7 része, aki pedig manapság játszani is akar, nem tesz64 bites 7/8 helyett Windows XP-t az x magos gépére, amiben jó eséllyel van legalább 4Gb fedélzeti memória, meg 1Gb a videókártyán. Van ugyan 64 bites XP, de...
Az a GTS250 kissé öregecske már, mégiscsak 2007-es a G92, 6 éves videókártyán ritkán futnak jól a dolgok, de ez mindig is így volt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
A Medal of Honor régóta vergődik, már a Pacific Assault sem volt akkora siker, ráadásul gépigényes is volt. Az Airborne szépen csendben jött és ment (bár én most játszom először, a nyáron 1,5€ volt az Originen, annyit megért, nem rossz). Személy szerint a 2010-es rész is tetszett, azt meg a nyári Humblebundle-ből vettem meg, nemrég játszottam végig, hamarosan a Warfighter is sorra kerül, az is filléres beruházás volt. Ilyen akciókat a CoD részekre is el tudnék viselni.
Nekem a két Black Ops annyira nem jött be, az elsőben nagyon megtörte a lendületet a sok bekábítózott jelenet, a második pedig csak a felétől kezdett jó lenni.
-
Dilikutya
félisten
Ne keverjük a szezont a... Hogy kerül a csizma az asztalra?
Azt mondtam, nem gyenge. Ez nem feltételezi azt, hogy a PS3 verzió csak kicsit van lemaradva. Ráadásul nem is hoztam szóba a PC vs Ps3 látványt, én PC-n játszok, konzolom nincs, nem is volt, nem is lesz, de ebből a szempontból nem is lényeges.
A fejlődés a részek között tényleg nem látványos, ez nekem is elég jól feltűnt, mivel gépcsere után pár hónapon belül nyomtam le a CoD4 utáni részeket. Nem zavart, mert kezdettől fogva elég szép volt, és annak ellenére nézett ki jól még a Black Ops 2 is, hogy egy 20 ezres AMD APU-n futott. Nekem ez is szempont, hogy ne 200 ezres gépen nézzen ki jól, annyit sajnálnék gépre költeni itthonra, mivel annyit nem játszok, és a mindenféle képes, fotós, videós, hangos, zenés, weblapos stb. dolgaimhoz pl. a mostani gépem tökéletes - nem mellesleg abszolút hibátlanul, gyorsan visz mindent, igaz ez már nem a 20 ezres APU, hanem majdnem a duplája, de még így is remek.Szerintem ez (BO2) jól néz ki.
-
Dilikutya
félisten
válasz seederking #90 üzenetére
Egyáltalán nem gyenge a grafikája a CoD sorozat újabb részeinek sem.
-
Dilikutya
félisten
válasz Steve1207 #60 üzenetére
Hányok a gamer szótól, de ettől eltekintve ő az, aki rendszeresen játszik. Nem feltétlenül full HD-ben, ultra high beállításokkal.
Amúgy nem az a "nextgen", aminek jóval nagyobb a gépigénye, mint előtte 5 éven keresztül a többinek, és a látvány sem nyújt többet, mint az MW3 vagy a BO2.
-
Dilikutya
félisten
Az ilyen hozzáállás miatt süllyednek az ilyen játékok a béka segge alá. Ha filmet akarok nézni, filmet nézek. Egy játékban viszont én akarok lenni Rambo, és nem azt akarom, hogy annyiból álljon, hogy a program szól, nyomjak most E-t meg F-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest