Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Nálam is csak a BO 2 fut, Ghost meg volt de valahogy nem jött be nekem.. Na majd meglatjuk milyen lesz ez a játék
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
babkukta
senior tag
szerintem az AW-t kellett volna tovább vinni. Abban vannak egyedi dolgok is, modern, szórakoztató. Rengetegen dicsérik is, nem értem, miért nem azt csinálják tovább...
Üdvözlettel, Tibi
-
Mappa
addikt
A treaser végéről lemaradt aaaaa...
„A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”
nem kötelező megadni
-
falijja
őstag
Bo a legjobb cod sorozat de ha ebből is ugrálósdit csinálnak....neeeee
-
Lacek89
tag
Már meg sem lepődök. A CoD szériát sose jellemezte az eredetiség, miért is lenne most más.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We lied guyz. Deus Ex: Mankind Divided actually takes place on the Eastern Front during World War 2. We felt inspired"
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez, Mankind Divided előtt egy kellemes kis felvezetés lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dilikutya
félisten
Hazudnék, ha azt mondanám, felcsigázott. Ez már nem is hasonlít arra a Call of Duty-ra, amivel sokáig jókat játszottam, a Ghosts-al bezárólag. Már az AW sem érdekelt, ez is végképp sci-fi, pedig a Black Ops nem erről szólt. Kár érte.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
.LnB
titán
Ez tény, még én is azt mondom, hogy a BO codok a jobbfajták közé sorolandóak. Viszont kétlem, hogy olyan mélyen és jól nyúlnának a témához mint ahogy azt a Deus Ex széria tette/teszi. Biztos tudnának ők is jó játékot a témában, de szerintem az Activision bekorlátozza őket. Muszáj egy bizonyos "szint" alatt tartani a komplexitást, mert még a vásárlóbázis 80%-a nem értené és akkor nem lennének jók a számok a negyedéves kiértékelésekkor.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ha most ezek tényleg "nekimennek" a Deus Ex-nek. Vagyis megpróbálnak ugyan abban a témában "turkálni" akkor nagyon kiröhögöm őket. A Deus Ex a szakma és a játékosok által is elismert (remekmű). Erre most a Cod majd ebből a témából is próbál hasznot húzni?! Csinálnak egy 5órás codosított Deus Ex lite-ot?
Rossz az mikor évente kell nyomatni a cuccot, és nem marad egyedi ötlet. (tudom, hogy a fejlesztés nem egy év) Vajon mikor lesz COD játék a templomos lovagokról?Egyébként a teaser nagyon hangulatos, és jó is lett.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest