Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz laceszgamer #5 üzenetére
Még azért van néhány játékos a DLC mapokon is, de nem annyira zsúfolt sajnos valóban. Ami viszont biztos, hogy amikor játszol akkor nem az ugrik be, hogy "ez egy sz@r", hanem csak simán játszol és élvezed. Videón nem annyira nagy szám egyik sem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MaTpr0F
senior tag
-
laceszgamer
addikt
válasz jozefgucci1 #4 üzenetére
Maga az alap nem eltt rossz, DLC-ket már én se vettem viszont ehhez. Pár hét után úgy is kihalnak a DLC s mapok.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
jozefgucci1
addikt
Ez egyre szánalmasabb . Még jó , hogy nem vettem meg az alapjátékot sem. BF1.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Csapoati
nagyúr
Haters gonna h... hopp, máris elkéstem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Psychopeti
senior tag
egy sárkány is fel fog tűnni.
Legközelebb mi fog jönni? Egy T-rex?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, én bírom a COD-ok többségét, na de na. Sárkány?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest