Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
Szerintem a Modern Warfare kampány része nagyon jó volt.
Bár ízlések és pofonok.
A Battlefield V kampányához hasonlítva. Az nagyon gyenge, bár szerintem az összes BF kampány elég egysíkú, unalmas. -
Ha jól emlékszem már a WW2-őt sem játszottam végig, a tavalyit pedig épp, h elkezdtem. Pedig korábban nagyon bejöttek a CoD kampányok, volt amit többször végigjátszottam. Az utolsó ami megmaradt az emlékezetemben (és mai napig élénken emlékszem rá) az AW volt. Azt anno imádtam. Ma szerintem már azt sem játszanám végig. Hja, ahogy öregszem úgy változik az ízlésem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
marked one94 #4 üzenetére
nekem Michael Bay...
-
marked one94
őstag
Repülös jelenetről gta sa jutott eszembe mikor motorral kell feljutni a repcsire
-
Corpuscle
őstag
válasz
bulikavagyok #1 üzenetére
A tavalyi nekem tetszett. Világmegváltó dolgokat meg nem kell várni tőle, ez ilyen.
Kérdésedre, igen öregszel, de ne aggódj fiatalabb senki sem lesz. -
wjbhbdux
veterán
City Interactive a fejlesztő?
-
Ez évről évre egyre rosszabb. Vagy csak én öregszem.
Imádom a CoD-okat, de ezek a kampányok értékelhetetlenek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PlayStation 4 tulajok ezen a hétvégén ingyen letölthetik és kipróbálhatják a játék multiplayer módjának alfa kiadását.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest