Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz bulikavagyok #1 üzenetére
Szerintem a Modern Warfare kampány része nagyon jó volt.
Bár ízlések és pofonok.
A Battlefield V kampányához hasonlítva. Az nagyon gyenge, bár szerintem az összes BF kampány elég egysíkú, unalmas.Üdv: Roland WWW.FLEXBYTE.HU +36307550213
-
nagyúr
Ha jól emlékszem már a WW2-őt sem játszottam végig, a tavalyit pedig épp, h elkezdtem. Pedig korábban nagyon bejöttek a CoD kampányok, volt amit többször végigjátszottam. Az utolsó ami megmaradt az emlékezetemben (és mai napig élénken emlékszem rá) az AW volt. Azt anno imádtam. Ma szerintem már azt sem játszanám végig. Hja, ahogy öregszem úgy változik az ízlésem.
Élni és élni hagyni
-
- = Zk = -
félisten
válasz marked one94 #4 üzenetére
nekem Michael Bay...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
marked one94
őstag
Repülös jelenetről gta sa jutott eszembe mikor motorral kell feljutni a repcsire
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Corpuscle
őstag
válasz bulikavagyok #1 üzenetére
A tavalyi nekem tetszett. Világmegváltó dolgokat meg nem kell várni tőle, ez ilyen.
Kérdésedre, igen öregszel, de ne aggódj fiatalabb senki sem lesz. -
wjbhbdux
veterán
City Interactive a fejlesztő?
/s
-
nagyúr
Ez évről évre egyre rosszabb. Vagy csak én öregszem. Imádom a CoD-okat, de ezek a kampányok értékelhetetlenek számomra.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest