Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Ha olcsobb lesz tuti megveszem.
Nekem bejött a gém!
-
JSaN
addikt
Egy probat mindenkep meger a demo, de nem hiszem hogy ezt barmikor is megveszem.
-
Kareszovics
addikt
Letöltöttem, kipróbáltam.
Nekem tetszett amúgy, majd ha 5 € lesz megveszem. Érzésre olyan Gears of War és Borderlands keveredése volt.
-
DMG
senior tag
Kicsit olyan DukeNukemes a stílus, tegnap végigtoltam a demot, és csak remélni tudom, hogy hasonlóan pergős lesz a DN is ha végre kijön. Felidézte bennem a régi DN-es időket.
-
BiP
nagyúr
Na, tegnap este leszedtem a demót. Elsőre el sem indult, win restart után a bevezető videók után fagyott le mindig. Nagyszerű.
-
Gergosz2
veterán
válasz
WongFeiHong #4 üzenetére
a játék röviden.
nyomd a w-t és lőjj!
nem valami nagy szám ez a játék.
-
Daczy
aktív tag
Mit lehet ebben a játékban élvezni?
Semmi egyedi nincs benne, ráaádsul csúnya, és unkreatív.
-
kenwood3
addikt
Most nem értem a teljes játék már kint van a demo-t meg most adták ki hozzá?
Nem vagyok nagy játékos de gondoltam ezt kipróbálom és kíváncsi vagyok -
Armagedown
őstag
Nálam csak ezt írja
Hoppá, sajnáljuk!
An error was encountered while processing your request:Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető
-
InHell
senior tag
válasz
WongFeiHong #4 üzenetére
3 hete vettem steamen meg a tesóm is, nálunk tökéletesen megy.
-
Löncsi
őstag
válasz
WongFeiHong #4 üzenetére
11.4 Catalyst:
Includes a fix for game corruption issues in BulletStorm.Nem próbáltam ki, lehet jó.
-
DeFranco
nagyúr
Mit tud a demo? Időlimites, vagy csak egy bizonyos pontig enged eljutni a sztoriban? Esetleg külön demo pálya van?
-
Ateszzero
őstag
Inkább valami patch-ot adnának már a grafikai megjelenítés orvoslására. Vagy van már?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Habár a teljes játék már bő egy hónapja kapható, de aki mindenképpen ki szeretné próbálni azt vásárlás előtt, annak itt a lehetőség.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest