Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz Kvelstadt #12 üzenetére
Az a baj ezzel a narrátor dologgal hogy hamar unalmassá válik, és onnantól már csak irritálja az embert. Nekem a No Man's Sky-ben van zene ami kiidegel mert olyan sűrűn játszódik be.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Kvelstadt
veterán
Csóri narrátor. Úgy tudom hogy valami fejes olvasta az egészet és valami párszáz ezer sort, erre mindenki kikapcsolná. Engem nem zavar. Sőt van hogy harc közben nem figyelek a hp-ra és mikor mondja hogy half dead akkor tudom hogy jobban figyeljek vagy gyógyítsak.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
wjbhbdux
veterán
Gyorsan összedobtak egy patchet ami többek közt felpörgeti a játék elejét meg kikapcsolható a hablatyolás is a narrátor előtt
/s
-
Kvelstadt
veterán
Én megvettem srácok. Nem marketingelni akarok neki és arra sem akarok hivatkozni hogy kis csapathoz képest, de egy kicsit mégis.
A karakterfejlesztés, craftolás, fegyverfejlesztés skillezés elég mély, de legalábbis nem várnék ilyet az open world játékoktól.
Harcban kicsit érdekes a hitbox és a mozgás és szokni kell de már inkább megyek nekik meleevel mint hogy lövöldözzek.
Grafika sem egy nagy durr de hát most nyomtam le két ps5 exklúzívot és az után nehéz szépet mutatni, de nincs gondom vele. Annyira visz a kaland a felfedezés ebben a tök fura világban, hogy nincs időm azon agyalni minek volt hasonló grafikája vqgy hogy mennyi pontot ér.
Vártam a kritikákat teszteket de nem azért hogy jó e. Tudom mit várjak egy open world játéktól. Csak az érdekelt van e benne valami brutál bug. Szóval mostmár kiszáltam a kritikák nézéséből és beugrok a játék világába és jól elmerülök."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Busterftw
nagyúr
Szerintem ebbol csak egy CO-OP hianyzik.
-
Rodi 4.80
senior tag
"egy kis csapat kezdő játékaként..."
Akkor az ára is olyan legyen! Utóbbi 1-2 évben divat lett minden vackot AAA játék áron kiadni, csak mert open world. A CP2077 volt az utolsó aminek bedőltem, szégyen ami a mostanában megy.
-
Mecs
csendes tag
Jónak tűnik!
-
saelin
veterán
A játék bizonyos elemei a tesztek alapján simán 40 pontot érdemelnek. Nagyon sok sebből vérzik. Egy teljesen unalmas openworld-öt kalapáltak össze, ahol unalmasabbnál unalmasabb fetch questeket kell egymás után letolni, meg ugyan olyan "puzzleket", hogy a 4 főbosshoz el tudj jutni. Ráadásul a fő küldetés is egy darabos agymenés semmi dinamikával vagy érdekes történéssel, netán isten ments karakterekkel... Felhozták az ellenségek ismétlődését is, hogy max 4-5 fajta enemy van az egész játékban. Egyedül a harcrendszere ami egy kicsit dob rajta és a viszonylag szép grafikája, ha az ember az animációkat nem veszi figyelembe. Szerintem semmiképpen nem éri meg a teljes árát. Ennyi pénzért sokkal szórakoztatóbb játékokat lehet venni.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Televan74
nagyúr
válasz zsolesz967 #2 üzenetére
70 pont kb. a valós. Mikor ilyen nagy a szórás én mindig a közepet nézem, az talán megfelel a valóságnak.
Majd 5€ akcióba megveszem. Érdekes, de nem annyira hogy teljes árat fizessek érte.
Mindenbe beleugatok!!!
-
zsolesz967
aktív tag
Azért elég nagy a szórás,így videók alapján nekem olyan 60-70 pont körüli játéknak tűnt.De azért a 95 és 40 pont erős...
[ Szerkesztve ]
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
duvi
nagyúr
Nagyon vártam ezt a játékot, de az utóbbi évek trendjei miatt nem nyomtam rá preordert. Úgy tűnik, hogy jó döntés volt. Majd egy normálisabb akcióban azért behúzom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest