Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
tomboy0013 #7123 üzenetére
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy időnként az ujjlenyomat olvasó kivilágítva marad.
Egyébként jól működik. -
snakebait
senior tag
válasz
tomboy0013 #7123 üzenetére
Nem tudom stabil rom kűzd-e valamilyen hibával, de nekem mióta fent van, hivatalos gyári miui14, azóta nekem is sokkal gyorsabban merül a teló mint azelőtt a 13-al. Meg is bántam így utólag, hogy frissítettem, mert semmi előre lépést nem látok a 13-hoz képest. 😬🤐
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest