Új hozzászólás Aktív témák
-
CsikiRoli
tag
Még nem játszottam vele. Csak az első résszel. Megvan steamen. Az roppant mód tetszett. Lewarezoltam a műsodik rész megjelenéskor, és eldöntöttem, hogy ez is roppantul tetszik, úgyhogy megvárom, amíg lesz elég pénzem és megjelenik egy "Game of the Year" edition. Hát így erre vártam,csak nem game of the year a neve.
Üdv: Roland
-
nemlehet
őstag
válasz Sennalacy #13 üzenetére
Húsz perc alatt is meg lehet csinálni Amúgy hidd el megéri kipróbálni mert nagyon jó kis játék, főleg az az érzés amikor 20. próbálkozásra végre kinyírod a bosst amit nem bírtál!
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Sennalacy
aktív tag
Nemrég néztem végig az egy órás végigjátszást. Annyi elég is volt belőle nekem.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
nemlehet
őstag
Mondjuk eddig is volt nem hivatalos grafikai mod amivel kb a első videókhoz hasonló látványt kaphatunk. Nem dx11 de azért nagyon jól néz ki. Érdemes megpróbálni mindenkinek.
Amúgy az első rész is jöhetne felújítva, mert vannak vele bajok. Főleg azt a cseszett GFWL-t szedjék ki belőle....
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
félisten
Yee, erre vártam!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Döglött Róka
veterán
Ez is egy olyan cím volt ami visszatartott a next-gentől. 300 órám benne van legalább.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Šolaire
veterán
Az lenne az igazi ha mindkét részt kiadnák egybe.
“Praise The Sun” \[T]/
-
VictorHUN
aktív tag
nesze fogd meg jól
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
gabber01
addikt
Még a végén megkapjuk az eredeti, még nem butított verziót? Much wow...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
[CsuCsu]
őstag
Bloodborne-t akarok :p
-
tarti19
senior tag
Az a baj, hogy nagyon csalódás lesz teljes áron annak, aki már beletolt az előző genereációs vagy PC-s verzióba. Látványban biztos, hogy gagyi lesz, mert sajnos nem tudnak továbbra sem egy rendes engine-t alárakni.
Hangulat s ami a műfajból adódik, az viszont 10 Ráadásul a 2. rész már jól követi a cselekményeket s úgymond képes kalauzolni is, noha nem rág semmit a szádbaPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
CsikiRoli
tag
Szép munka! Erre várok megjelenés óta!
Üdv: Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók