Bejelentették az újgenerációs Dark Souls 2-t

Ha valakit megkérünk, hogy mondjon olyan játékot, amit kifejezetten nehéznek tart, sokak biztos hogy a listában ott lesz a Dark Souls sorozat. A 2. rész idén márciusban jelent meg Xbox 360-ra, valamint PlayStation 3-ra, áprilistól pedig a PC-s verzió is megvásárolható lett. Az alkotás a játékosok véleménye szerint bár nehéz, de ugyanakkor élvezetes, így vannak akik 60-70 órákat is beleölnek. A From Software legújabb bejelentése szerint hamarosan az újgenerációs konzolokra is megvásárolható lesz a program.

A Dark Souls 2: Scholar of the First Sin 2015. április 7-én jelenik meg Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re, de PC-re, Xbox 360-ra, és PlayStation 3-ra is megvásárolható lesz újra.

Az új kiadás többek között grafikai tuningon is átesett, valamint az összes DLC-t tartalmazni fogja, és néhány játékmenetet érintő frissítést is kap. Az Xbox 360 és PS3 verziók kinézete nem fog változni, a PC-s verzió pedig támogatni fogja a DirextX 11-t. Azokra is gondoltak, akik megvették már a szoftvert; ők egy nagyobb javítást tölthetnek le, amivel minden extrát megkapnak a kiegészítőkön kívül.

Azóta történt

Előzmények