- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Nekem volt olyan ismerősöm, akinek a családja megtehette, hogy vegyen neki egy olyan gépet, amibe mehetett az akkori legfrissebb Core i7-tel, 16GB RAM-mal, 128-as SSD-vel (a 2TB-s vinyó mellé) és Asus GTX295-tel - mondanom sem kell, minden alkatrésszel és kiegészítővel együtt nem állt meg 1 millió alatt a konfig. Mondjuk azóta csak egy VGA-t cserélt benne, azt hiszem.
A lényeg, hogy eredeti WIndowsra már nem futotta, ahogy az nCore is többet volt megnyitva, mint a Steam..."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
CocooN-z
őstag
Hogymondod? Sok szempontból az első a legjobb és a GearBox nagyon szépen portolta anno az első részt PC-re...csak vesd össze az MS porjtával: 2. rész (igen 2 rész jelent meg PC-re...)...nha az tényleg botrány, de nem vállalhatatlan az sem
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
tonerz
aktív tag
Jöhetne droidra is
-
Mister_X
nagyúr
Ki lehet matekozni, hogy a Windows tulajok (=licenszel rendelkezők) hány százaléka játszik komolyabban (=megvette a címet), ugyan ezt pedig elvégezni Xboxos alapokon. Aztán lehet gondolkodni, hogy melyik tábort érdemes erőlretni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
CybonTom
tag
Én sosem értettem, hogy 1-2 évvel a megjelenése után, az MS miért nem portolja át a többi HALO részt is PC-re, amikor a pc-n egyértelműen a saját szekerüket tolnák, hisz a win a legelterjedtebb oprendszer... tudom, csak álom, de hátha a dx12 magával hozza a több és jobb minőségű játékportot is...
-
Taposo
aktív tag
Eleve szomorú hogy egyetlen épkézláb sci-fi fps játék(Halo) exkluzivitást élvez, holott ebben az élményben mindenkinek részesülni kellene
-
.LnB
titán
Ez fáj...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
jól kiszúrják ezzel a PC-sek szemét. Normális HALO fps-t a népnek, de most!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
trufa12
addikt
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest