Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Igen, de a Rise of Iron már nem jelenik meg rá.
-
Scrydhan
senior tag
Pont mint az uncharted,jól néz ki,nagy a hype,vegyétek vegyétek, valamiből meg kell élnünk ha már nem fogunk a telefonokból (kek). Legalább már van egy konzol exkluzív MMO.
Ja hogy pc-re meg kapásból tudok 25-öt cough
Marad a warframe addig is,szerethető játék az is, mernék is mást mondani 2e óra után. -
bozont
veterán
Azok éppen nincsenek, de van BF, CoD, WoT, WT, ha meg moba kell akkor Smite, Paragon, stb. Persze, PC-re még mindig több, de aki konzolon akar multizni az a legnépszerűbbekkel tud, vagy talál rá jó alternatívát. Még MMO is akad egy-kettő. Egedül az RTS ami hiánycikk, de azt nem is tudom elképzelni konzolon, meg a "hagyományos" rpg, de az úgy tűnik leáldozóban van sajnos. Talán pont a konzolos irányítás miatt.
Quake meg nem is hiányzik. UT forever! -
Scrydhan
senior tag
válasz
szupermacs #13 üzenetére
Teveklub is egy maszterpísz
-
bozont
veterán
Mit értesz igazi multiplayer alatt? Csak mert elég sok minden van konzolra is. Nyilván, nekem is a PC marad az elsődleges (bár amit mostanában az MS művel...) és ha tehetem azon játszok mindent, de nem olyan kényelmetlen a konzol. Hiányzik az egér+bill, de jól elvagyok a Destiny-vel is gamepad mellett. Sőt, igazából fps-en kívül minden más kényelmesebb gampaddel, én sok mindent játszottam PC-n is egy X360 kontrollerrel.
-
szupermacs
veterán
Engem mondjuk az Uncharted sorozat véletlenül sem érdekelt. Ha ingyen adnának egy konzolt és hozzá a játékot, akkor kipróbálnám. Teljesen más műfaj, amit kedvelek. De egy Boxon, ahol van Gears of War széria...
Na az már nekem valami. Ez az egyetlen amit sajnálok, hogy PC-t hanyagolták.
-
janos68
aktív tag
-
Scrydhan
senior tag
Ez már nem is fog a következő destiny elött szerintem...
És amúgy is,tartani kell a lelket a konzolosokban hogy nem maradnak ki mindenből,ha már az AAA játékélményből igen,maradjon 1...na jó,az új spiderman is ps4 exklúzív azt hiszem (lol),úgyhogy 2 címük amiből a noob pc-sek kimaradnak
-
szupermacs
veterán
Előző generációra elérhető az összes DLC?
-
.LnB
titán
Még mindig nem PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új kiegészítővel együtt megjelenik az összes DLC-t és az alapjátékot tartalmazó csomag.
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest