Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Scrydhan
senior tag
Pont mint az uncharted,jól néz ki,nagy a hype,vegyétek vegyétek, valamiből meg kell élnünk ha már nem fogunk a telefonokból (kek). Legalább már van egy konzol exkluzív MMO.
Ja hogy pc-re meg kapásból tudok 25-öt cough
Marad a warframe addig is,szerethető játék az is, mernék is mást mondani 2e óra után.[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
bozont
veterán
Azok éppen nincsenek, de van BF, CoD, WoT, WT, ha meg moba kell akkor Smite, Paragon, stb. Persze, PC-re még mindig több, de aki konzolon akar multizni az a legnépszerűbbekkel tud, vagy talál rá jó alternatívát. Még MMO is akad egy-kettő. Egedül az RTS ami hiánycikk, de azt nem is tudom elképzelni konzolon, meg a "hagyományos" rpg, de az úgy tűnik leáldozóban van sajnos. Talán pont a konzolos irányítás miatt.
Quake meg nem is hiányzik. UT forever! -
Scrydhan
senior tag
válasz szupermacs #13 üzenetére
Teveklub is egy maszterpísz
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
bozont
veterán
Mit értesz igazi multiplayer alatt? Csak mert elég sok minden van konzolra is. Nyilván, nekem is a PC marad az elsődleges (bár amit mostanában az MS művel...) és ha tehetem azon játszok mindent, de nem olyan kényelmetlen a konzol. Hiányzik az egér+bill, de jól elvagyok a Destiny-vel is gamepad mellett. Sőt, igazából fps-en kívül minden más kényelmesebb gampaddel, én sok mindent játszottam PC-n is egy X360 kontrollerrel.
-
.LnB
titán
Igen van egy egy cím. Nekem is volt a Metal Gear játékok. És volt is konzolom. De sose lennék boldog egy konzollal, ahogy nem is voltam. Nem kényelmes. És az igazi multiplayer címek PC-re vannak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szupermacs
veterán
Engem mondjuk az Uncharted sorozat véletlenül sem érdekelt. Ha ingyen adnának egy konzolt és hozzá a játékot, akkor kipróbálnám. Teljesen más műfaj, amit kedvelek. De egy Boxon, ahol van Gears of War széria... Na az már nekem valami. Ez az egyetlen amit sajnálok, hogy PC-t hanyagolták.
-
janos68
aktív tag
-
.LnB
titán
-
Scrydhan
senior tag
Ez már nem is fog a következő destiny elött szerintem...
És amúgy is,tartani kell a lelket a konzolosokban hogy nem maradnak ki mindenből,ha már az AAA játékélményből igen,maradjon 1...na jó,az új spiderman is ps4 exklúzív azt hiszem (lol),úgyhogy 2 címük amiből a noob pc-sek kimaradnak
-
szupermacs
veterán
Előző generációra elérhető az összes DLC?
-
.LnB
titán
Még mindig nem PC-re.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest