- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Amazon Kindle
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért lenne jobb a 2. VH, mert azzal a technológiával még jobban kijön az ember ember elleni harc... szerintem BC2-ben is jobb élmény a Vietnam pl, mint a modern kori... sokkal több és jobb ember-ember elleni csata van.
A modern meg inkább szól a gépekről, ami nem baj, de nem ugyanolyan élvezetes. (Jó tudom van ember-ember pálya is, de az sem igazi.)
-
nanorambo
őstag
válasz
Bjørgersson #27 üzenetére
Ha jól megcsinálják mindkettő jó, de szerintem egy 2.VH -s rész ütne!
Az a baj, hogy hiába modern hadviselés, valahogy fantáziátlanul használják ki. Jó a BF3, de valahogy sokkal több van a modern hadviselés-témában. A BF2 Special Forces Kiegészítő ebből a szempontból egész korrekt volt. Az éjjeli (értsd ténylegesen vaksötét) harcokkal ahol éjjellátót és hőképes műholdképet lehetett használni, könnygáz, gázálarc, tatőre feldobható kampó, kötélpálya stb.
-
nanorambo
őstag
A BF4 is modern kori lesz. Pedig nagyon nagyot ütne egy next gen grafikai motorral ellátott második VH-s Battlefield.
-
buzus
aktív tag
Én szeretnék újra valami tuti második világháborús fps-t mint a BF1942
-
Luperator
tag
Kíváncsi leszek, mi lesz az új a Battlefield 4-ben. A modern hadviselést a 3. részben totál kivesézik.
-
nemeth989
senior tag
Az új ps és xbox majdnem 1 év múlva fog megjelenni, addig még 1000 dolog történhet, exclusive címek tekintetében is, xbox-ról még semmit nem tudunk, PS-ről se sok mindent. A gta5-öt is áttolták szeptemberre, mi a garancia, hogy nem tolják át a köv. évre a next gen megjelenéssel együtt. A múltkor olvastam valamelyik oldalon, hogy a box-nak több be nem jelentett új next gen címe van. Szerintem a Halo és Gow sorozat a 360-nal véget fog érni és új sorozatok veszik át a helyüket, vagy teljes átalakuláson fognak átesni.
-
-
Zedz
addikt
Vicces, mert a fejlesztők a bevételeik nagyon nagy százalékát pont a konzolokból kapják. Erre a két legnépszerűbb konzol nem kapja meg
Egyszerűen logikátlan. Majd sírhatnak ha a még nem elterjedt PS4, és a warezzal tele lévő PC-ből nem lesz elég bevétel
-
Jhonny06
veterán
Ha kijavítják a multiban ezt a faszságot, hogy bemegyek a fedezék mögé és utólag beadja a killt, amikor már rég nem érhet a lövedék, akkor én már boldog ember leszek..
-
GeryFlash
veterán
Jönni fog, nem merik megcsinálni, mondom ezt pcsként... Amikor kiadják kevés embernek elsz ps4+720-a, rohadt nagy kiesés lenne, tuti valahogy lebutítják a régiekre, kell a pénzt nekik is... Amúgy nekem egyáltalán nem tetszik egyik ,,következő generációs engine" se, sz*rok ezek még, hogy kihasználják a ps4-et... Frsobite, cry engine is gyenge, az unreal talán már fejletebb, de annál is bír többet a konzolok... Ha megint összedobnak olyan jó api-t, mint a 360-hoz, akkor ennél sokkal jobb motorok kellenek. az xbo360ban 512Mb osztott memória volt egyx800-as vgaval megtolva, most meg egy ennél 10-szer erősebb (7850 szintű) vga lesz, minimum 8-szor annyi memóriával, remélem nem gondolják komolyan, hogy ezt az erőt ami a msotani konzolokban lesz majd cryengine3-mal meg frosbite 2-vel ki lehet hozni...
-
Spancho
senior tag
Remélem azért jön 360-ra is majd
Ne hogy már csak ennyi legyen
De a ps4 bejelentés után már megértettem ,hogy a GTA V is miért lett elcsúsztatva az év végére , gondolom kijön mindenre egyszerre.
Kár ,hogy majd 1-2 év múlva le kell cserélni a boxom , a ps2-t nem sajnáltam ennyire -
Gude
senior tag
Nem kell erőltetni azt a kiadást.Minőségi munkát szeretnék
-
noisia
aktív tag
A legjobban egy BC3 lenne jó, ugyanazzal a játékmenettel, csak mondjuk egy kicsit tupírozott grafikával és új játékmodokkal. Újra a gép elé szögezne kb másfél évre
! Mai napig a legjobb multi-fps szerintem. Egy rakás ismerősöm visszajött bc-zni, mert nem akadtak rá annyira a BF3ra.
-
Nova96
őstag
Szerintem logikus, volt. Mivel, elég sok tartalom jött bf3-hoz hülyeség lenne a újat kiadni, amikor még van benne pénz nekik bőven.
-
kapeti07
senior tag
Azt hittem év végére a Bad Company 3-at hozzák ki, abból jutna a konzolosoknak.
Az a sorozat amúgy is konzolon indult.
-
noisia
aktív tag
Ó felőlem bőven jó, ha jövőre jön
... Én még a BadCompany2-t tolom cirka 1.5 éve, ott még 1 szint kell az 50hez, utána tolom tovább a BF3at, mert abban csak pár óra játék van beletéve, ha azzal is elleszek 1,5 évig, akkorra pont kijön a 4 ésígytovább ...
Számomra tökéletes a roadmap!
-
Anfänger
őstag
Pedig jöhetett volna már az idén. Várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest