Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azért lenne jobb a 2. VH, mert azzal a technológiával még jobban kijön az ember ember elleni harc... szerintem BC2-ben is jobb élmény a Vietnam pl, mint a modern kori... sokkal több és jobb ember-ember elleni csata van.
A modern meg inkább szól a gépekről, ami nem baj, de nem ugyanolyan élvezetes. (Jó tudom van ember-ember pálya is, de az sem igazi.)
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nanorambo
őstag
válasz Bjørgersson #27 üzenetére
Ha jól megcsinálják mindkettő jó, de szerintem egy 2.VH -s rész ütne!
Az a baj, hogy hiába modern hadviselés, valahogy fantáziátlanul használják ki. Jó a BF3, de valahogy sokkal több van a modern hadviselés-témában. A BF2 Special Forces Kiegészítő ebből a szempontból egész korrekt volt. Az éjjeli (értsd ténylegesen vaksötét) harcokkal ahol éjjellátót és hőképes műholdképet lehetett használni, könnygáz, gázálarc, tatőre feldobható kampó, kötélpálya stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
nanorambo
őstag
A BF4 is modern kori lesz. Pedig nagyon nagyot ütne egy next gen grafikai motorral ellátott második VH-s Battlefield.
-
buzus
aktív tag
Én szeretnék újra valami tuti második világháborús fps-t mint a BF1942
-
Luperator
tag
Kíváncsi leszek, mi lesz az új a Battlefield 4-ben. A modern hadviselést a 3. részben totál kivesézik.
-
Bjørgersson
félisten
Aki multizni akar, úgyse fogja lewarezolni, az eszméletlenül jó minőségű egyjátékos kampányba pedig szerintem egyáltalán nem öltek annyi pénzt, hogy az amiatti warez miatt sírjanak. Szvsz azért még letölteni sem éri meg őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nemeth989
senior tag
Az új ps és xbox majdnem 1 év múlva fog megjelenni, addig még 1000 dolog történhet, exclusive címek tekintetében is, xbox-ról még semmit nem tudunk, PS-ről se sok mindent. A gta5-öt is áttolták szeptemberre, mi a garancia, hogy nem tolják át a köv. évre a next gen megjelenéssel együtt. A múltkor olvastam valamelyik oldalon, hogy a box-nak több be nem jelentett új next gen címe van. Szerintem a Halo és Gow sorozat a 360-nal véget fog érni és új sorozatok veszik át a helyüket, vagy teljes átalakuláson fognak átesni.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
Ha logikusan belegondolunk, a micronak meg a sonynak is az a célja, hogy majd az új generációt vásárolják az emberek és ne a régit. Ha most megjelenni 360-ra meg ps3-ra a bf4, akkor egy nagy csomóan nem vennék meg az ú generációt, és ezt miért akarnák.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Zedz
addikt
Vicces, mert a fejlesztők a bevételeik nagyon nagy százalékát pont a konzolokból kapják. Erre a két legnépszerűbb konzol nem kapja meg Egyszerűen logikátlan. Majd sírhatnak ha a még nem elterjedt PS4, és a warezzal tele lévő PC-ből nem lesz elég bevétel
-
Jhonny06
veterán
Ha kijavítják a multiban ezt a faszságot, hogy bemegyek a fedezék mögé és utólag beadja a killt, amikor már rég nem érhet a lövedék, akkor én már boldog ember leszek..
-
GeryFlash
veterán
Jönni fog, nem merik megcsinálni, mondom ezt pcsként... Amikor kiadják kevés embernek elsz ps4+720-a, rohadt nagy kiesés lenne, tuti valahogy lebutítják a régiekre, kell a pénzt nekik is... Amúgy nekem egyáltalán nem tetszik egyik ,,következő generációs engine" se, sz*rok ezek még, hogy kihasználják a ps4-et... Frsobite, cry engine is gyenge, az unreal talán már fejletebb, de annál is bír többet a konzolok... Ha megint összedobnak olyan jó api-t, mint a 360-hoz, akkor ennél sokkal jobb motorok kellenek. az xbo360ban 512Mb osztott memória volt egyx800-as vgaval megtolva, most meg egy ennél 10-szer erősebb (7850 szintű) vga lesz, minimum 8-szor annyi memóriával, remélem nem gondolják komolyan, hogy ezt az erőt ami a msotani konzolokban lesz majd cryengine3-mal meg frosbite 2-vel ki lehet hozni...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Spancho
senior tag
Remélem azért jön 360-ra is majd
Ne hogy már csak ennyi legyen
De a ps4 bejelentés után már megértettem ,hogy a GTA V is miért lett elcsúsztatva az év végére , gondolom kijön mindenre egyszerre.
Kár ,hogy majd 1-2 év múlva le kell cserélni a boxom , a ps2-t nem sajnáltam ennyireA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Gude
senior tag
Nem kell erőltetni azt a kiadást.Minőségi munkát szeretnék
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
noisia
aktív tag
A legjobban egy BC3 lenne jó, ugyanazzal a játékmenettel, csak mondjuk egy kicsit tupírozott grafikával és új játékmodokkal. Újra a gép elé szögezne kb másfél évre ! Mai napig a legjobb multi-fps szerintem. Egy rakás ismerősöm visszajött bc-zni, mert nem akadtak rá annyira a BF3ra.
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Bjørgersson
félisten
Nekem 2015-ig is ráérne. Inkább a Bad Companyhoz csinálnának következő részt. Annak még az egyjátékos része is jó volt és emlékeim szerint eléggé igényelné a folytatást.
(#6) VAN der BOSS: Ha más nem, egy BC2 map dlc jó lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Nova96
őstag
Szerintem logikus, volt. Mivel, elég sok tartalom jött bf3-hoz hülyeség lenne a újat kiadni, amikor még van benne pénz nekik bőven.
-
kapeti07
senior tag
Azt hittem év végére a Bad Company 3-at hozzák ki, abból jutna a konzolosoknak.
Az a sorozat amúgy is konzolon indult.
Xbox: kapeti
-
noisia
aktív tag
Ó felőlem bőven jó, ha jövőre jön ... Én még a BadCompany2-t tolom cirka 1.5 éve, ott még 1 szint kell az 50hez, utána tolom tovább a BF3at, mert abban csak pár óra játék van beletéve, ha azzal is elleszek 1,5 évig, akkorra pont kijön a 4 ésígytovább ...
Számomra tökéletes a roadmap !" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Anfänger
őstag
Pedig jöhetett volna már az idén. Várós!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest