Battlefield 4: Következő generációra készül

Generációváltásra készülnek a Battlefield című sorozat készítői. Ám ezúttal immár valódi technológiai fejlesztésről lesz szó, mégpedig célplatformként várhatóan immár teljesen átállnak a következő generációs hardverekre. Erre az EA Labels elnöke, Frank Gibeau által írt bejegyzésből lehetett következtetni, aki többek között ezt mondta:

- "Az Electronic Arts kreatív csapataként elmondhatjuk, hogy nem ért bennünket váratlanul az átmenet,"- írta Frank Gibeau egy bejegyzésében. - "Elvégre már hónapok óta újítottunk és invesztáltunk ezeknek az új technológiáknak a segítségével. Konzolos partnereink, akik látták ezen korai munkánk eredményét, egyetértenek velünk abban, hogy az EA következő generációs szoftvere egyszerűen megdöbbentő lesz."

Habár az EA embere nem tett konkrét megjegyzést arra vonatkozóan, hogy a Battlefield 4-et nem fogják megjelentetni a jelenlegi konzolgeneráción, de mindenesetre a PlayStation 4 bejelentése után, valamint mert nemrég hivatalosan is elcsúsztatták a játék megjelenését 2014-re, már nem tűnik teljesen biztosnak a dolog.

Mindenesetre a hivatalos gépigény ismertetéséig még reménykedhetnek az XBOX360 és PS3 tulajdonosok, hogy az EA és DICE ne feledkezzen meg róluk sem a Battlefield 4 kapcsán. Már csak azért sem, mert ezek a konzolok jelenleg nagyon elterjedtek, bevételeik nagy részét a játékosoktól kapják, így nekik is érdekük gondolni a régebbi hardverre - akárcsak PC esetében.

Azóta történt

Előzmények