Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ez elég siralmasnak hangzik, de azért köszönöm az infót. Tudtommal az egyetlen "Semi-auto" puska amit a háború végén kis számban rendszeresítettek az a francia Fusil Automatique Modèle 1917-volt, mindenki más kizárólag "Bolt action" puskát használt. Kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a dolgot. Én a videókat elnézve hajlok arra, hogy valami nagyon csúnyán félrement a játékdesign során. Szerencsére ott a Verdun azoknak akik egy kicsit autentikusabb élményre vágynak.
[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
De hát ez hogy lehet? Még a 2. Világháborúban is használták őket... Nem az e féle puskák voltak a legelterjedtebbek az elsőben? Áhh nem értem én ezt. Hogy lehet kihagyni egy ilyen alap dolgot. Gondoljunk csak vissza a codokra hogy milyen meghatározó volt a rifle. Full elment a kedvem a játéktól.
[ Szerkesztve ]
-
Mérvadó információ a Battlefield.com-ról
There are six categories of weapons.
There are your Shotguns (great for blasting enemies from up close), SMGs (made for short range rapid-fire), LMGs (amazing at tearing things apart from medium range), Semi Autos (balanced and powerful), Sidearms (great in a pinch), and Sniper Rifles (which do exactly what you think).A Semi Auto ugyebár azt jelenti, hogy félautomata, magyar szakzsargonban öntöltő. A videók alapján a játékban puskalőszert tüzelő öntöltő hosszú lőfegyvereket jelent. Na most a Kar98 vagy Lee-Enfield nem ilyen, angol szakzsargonban repeating rifle (~ismétlő puska) a besorolásuk. Az, hogy a hat fegyverkategóriában nincs ilyen, számomra is azt mutatja, hogy bizony itt maximum a mesterlövész puskáknál lesznek efféle fegyverek...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Gainka
őstag
Én még egy videoban sem láttam hogy egy kar98, vagy egy lee enfield karabély puskával lőnének. Ha mesterlövészen kívül ilyenek nem lesznek benne akkor en meg sem veszem. Mert akkor ez egy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CptAdamica #18 üzenetére
Az a mese, amit előadsz, hogy én olyasmit írtam, hogy nem védheted meg a játékot. Pont ellenkezőleg, azt írtam, hogy mindenki nyugodtan kifejtheti a véleményét. A különbség kettőnk között, hogy Te rátámadsz azokra, akiknek rossz véleménye van a játékról, én viszont semmi ilyet nem tettem.
[ Szerkesztve ]
-
@san01: A Battlefront sem egy szar játék...
Izlések és pofonok. Sok embernek nem tetszik, nagy volt körülötte a hajcihő, és nem tudott megfelelni az elvárásoknak.
Ha a BF1942-höz hasonlítjuk, tényleg nem sz@r játék, csak hát egymillió és egy hibája volt/van, oszt a játékosok érthetően zabosak. Véleménye pedig lehet neked is meg nekem is. Ha nem egyezik, akkor így jártunk eset. Veled ellentétben én viszont nem negálom a másik fél véleményét, mert az csúnya dolog...
@daa-raa: Nem tudok erre mit mondani. Anno párszor írtam én is, hogy Shotgun -> Sörétes puska. Sniper rifle -> Mesterlövész puska. Assault Rifle -> Gépkarabély, SMG -> Géppisztoly. Sorozatlövő tűztámogató fegyver 20mm űrméretig: géppuska. Sorozatlövő tűztámogató fegyver 20mm űrméret és a felett: gépágyú.
Ha nincs igény a szakmailag helyes megnevezésekre, akkor nincs igény...
Ami az évszámot illeti, szerinted van jelentősége?
A játék a "Nagy háború" időszakában játszódik. Ennyi. Van benne Renault FT, ami eleve 1917-ben készült el, tehát mindenképpen a háború végső szakaszára koncentrál, mert hát a látványosabb fegyverek és járművek ekkor értek el a hadszíntérre.
Meg hát sose zavarta a készítőket, hogy kísérleti, ne adj isten csak tervezőasztalig jutott eszközöket pakoljanak a játékokba, szóval én nem csodálkoznék, ha lenne például Thompson géppisztoly benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #1 üzenetére
A bajonett egy magyar nyelvbe átvett szó, tehát semmi probléma a használatával. Ellenben a shotgun-nal, ami nem magyar szó, mégcsak átvéve sem lett soha a magyar nyelvbe. Ezt kellene inkább elfelejteni.
Más: a készítők definiáltak valamilyen évszámot, hogy mikor is játszódik a játék?
-
CptAdamica
veterán
A Battlefront sem egy szar játék, csak mindenki kurva sokat várt tőle és rossz kategóriába sorolták. Egy egyszerű arcade játék és sose akart többnek tűnni, ahogy a nyílt betabol is kiderült. Sok paraszt mégis megvette, a kipróbált beta ellenére is és azóta meg csak a sírás megy ezerrel, hát szánalmas.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Raysen623
addikt
-
konikan
aktív tag
Alig várom, már látom magam előtt, ahogy a pajtán átrohanva elkapok valakit egy sörétessel, ami kicsit félremenve elviszi a faajtó felét Arról, hogy a bunkósbottal szájbaverek valakit nem is beszéltem
Rombolhatóság a Bad Company 2 szintjén legyen, és jó lesz.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Raysen623
addikt
Ezt nem vitatom, de már látom mennyien fognak ilyen fegyverrel rohangálni... De legalább bazooka nincs, amivel sokan imádnak emberre menni páncélos járművek helyett más népszerű játékokban.
Majd open beta-n kiderül mi várható, de félek ez is az ilyen apró dolgokon fog elbukni... De ugye egy Battlefront után mit várjon az ember? Viszont a lapát kimaradt a fegyver arzenálból?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
Vártam ezt a játékot, de ez az automata fegyverrel rambózás nem jön be. Ettől féltem.
-
1:28-nál mit lőtt ki abból a puskából
Nagy kaliberű puska volt. Az a valóságban is tud ilyet, mondjuk.
... amiért ekkora robbanás követte?!
Másodlagos robbanás, vagyis a lőszer vagy üzemanyag robbant be, az akár egy parittyával is megoldható, ha szerencsés vagy.
Ha az I.VH-ban ilyen fegyverek lettek volna nem lett volna állóháború könyörgöm.
A Battlefield sorozatnak soha semmiféle kapcsolatban nem volt a realitásokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz atidzsiforc #1 üzenetére
Köszi.
Ez van ha az embernek már mindenről a videojátékok jutnak az eszébe.
Live-Die-Respawn
-
Raysen623
addikt
1:28-nál mit lőtt ki abból a puskából, amiért ekkora robbanás követte?! Ha az I.VH-ban ilyen fegyverek lettek volna nem lett volna állóháború könyörgöm.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
atidzsiforc
őstag
Bajonettig de akkor mar inkabb szurony
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VoLTE/VoWiFi
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest