Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trickyy
senior tag
Nekem tetszett az előző rész is,ha marad az a játékhangulat egy új sztorival szerintem biztos jó lesz.
-
pr1mzejEE
addikt
Ejj kár érte.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
julius666
addikt
Ahogy én érzékelem az új batman filmek időben a TB féle batman előtt játszódik.
Aha, nyilván, amikor az 1. TB film Joker születését majd halálát foglalja magában. Láttad te egyáltalán az említett filmeket?
Ki akar velem fogadni, hogy a következő filmben lesz "régiúj" batmobil?
Én akarok, lehet hogy lesz új batmobil, de biztos hogy nem a régi típusú lesz. Erre akár pénzt is fel mernék tenni, de így interneten keresztül úgysem fogok, úgyhogy érd be virtuális nyereménnyel ha neked lesz igazad (úgysem lesz).
-
félisten
Látom mindenki pörög a batmobilon.
Ahogy én érzékelem az új batman filmek időben a TB féle batman előtt játszódik.
A DK végén ki is nyiffan a "tank".
Ki akar velem fogadni, hogy a következő filmben lesz "régiúj" batmobil?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Azt a Batman feeling-et Tim Burton hozta létre. Ami előtte volt az inkább vicces mint komoly. Amúgy sajnos a Batmobil koncepció évről évre változott, az első szerintem még jó volt, de amik utána jöttek nagyon nem tetszettek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
maláj
addikt
nem is kell bele szvsz
-
wolfman
veterán
Hát, ha sejteni lehet, akkor A Sötét Lovag-ban mivel széjjelment a "tankja" Batmannek, így majd most építi majd meg a jellegzetes Batmobile-t. Legalábbis ez így beleillene a történetbe.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
mnmlst
tag
nekem bejött a burton féle és a nolan féle batmobil is, de ami az arkham asylumban volt, az nagyon illet az egészhez viszont sajnálom én is egy csöppet, hogy nem lesz vezethető a batmobil, bár tény, ez a játék nem arról szól
-
jookomak
őstag
Viszont elég jelentős elem a batmobil. Minden filmben szerepel, így szerintem a játékba is elférne. Tuti megdobná a hangulatot egy üldözéses küldetés.
Ha dönteni kell, én is a régi típusra voksolnék.[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát pont hogy az újabb batman filmekbe volt valami förtelem a batmobil, te jézus, amikor megláttam nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek, azok a kerekek, mondjuk a motor se sokkal jobb. Durván szétbarmolták, mint valami terepjáró (buggy) nem illik bele, batárd ormótlan. A játékba volt jó az az igazi batmobil.
-
Nem is kellenek szerintem járművek, ha hozzák az Arkham Asylum szintjét történetben és játékmenetben is egyaránt. Amúgy meg szerintem a régi filmekben tök giccsesek, túl csicsásak voltak a Batman járművek és személy szerint nem díjaznám, ha itt is olyanok lennének. A Nolan féle "tank" viszont brutálisan tetszik és az a kiváló "motor" is durva volt bár kicsit erős túlzás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kanczy
veterán
Bennem valahogy fel sem merült, hogy legyen... nekem az is elég lenne, ha semmi újítás nem kerülne a játékba, csak kapnánk egy új sztorit, de nem így lesz, úgyhogy "év játéka 2011"?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest