- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Talán a zene nem illik bele meglátásom szerint, de a látvány az jó lett!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Kanczy
veterán
válasz BalaNce87 #32 üzenetére
A cuccai nagy részét (az eredeti képregényben) ő találja fel... köztük egy láthatatlanná válni képes repülőt, több tízféle látásmódot a maszk lencséjébe, elektromosságra megmeredő köpenyt, és hasonlókat. Nem hiszem, hogy egy lökéshullámot kibocsátó kesztyű olyan elképzelhetetlen lenne. Nem érdemes az ilyesmiken fennakadni szerintem
Abba is bele lehetne kötni, hogy miért képes zuhanás után derékszögben irányt váltani, ill. felfelé repülni, de inkább szimplán flesselek a videóra.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Gude
senior tag
A videó is már nagyon "hozza" a hangulatot.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
plejik
addikt
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
nagyúr
Az a király, mikor a vízköpőre ül ki, az k.rv@ állat. Szerintem nekem vagy 180 óra lesz benne.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kanczy
veterán
válasz BalaNce87 #27 üzenetére
Szerintem semmi probléma nincs vele... gondoljátok, hogy Bruce Wayne nem tud valami olyan szerkezetet kitalálni, amitől nem fáj, ha ráb*sz a földre?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Föcsök
aktív tag
Jó a videó, várós a játék, de nem kell elmenni Batman-re. Mostanában mindenkinek ő a kedvence, meg azt sugallja ez a videó is mintha elpusztíthatatlan lenne. Viszont ő csak egy ember, szóval bármikor szanaszéjjel szedhetné az Igazság Ligájának bármelyik tagja az okoskodása miatt.
-
nrgia
őstag
Na ez már döfi... sőt mi több klassz !
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Silenzio
addikt
A videó minősége egyből kielégítő lesz, ha rákattintasz a HD gombra.
julius666: ez mi, és miért kell?
kenwood3: 2pac 15 éve halott. Még mindig gyászolod?[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
keIdor
titán
Durva, első rész nagyot ütött, ez látom még nagyobbat szól majd!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xaels
félisten
Itt azzal van a probléma, hogy Batman - Bruce Wayne hús vér ember és mindig úgy is kezelik, mind a képregényekben - filmekben - játékokban(elég ha az első részben kiszakadó ruhára és az alatta keletkező sebekre gondolni). Superman és bármelyik X-men esetén nem lenne ez egy cseppet sem kirívó, természetesnek venné az ember.
Félreértés ne essék, mert én is nagyon várom a játékot és valószínűleg 10/10-es lesz nálam csak ez szemet szúrt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kanczy
veterán
Atyaég... ez van most a játék-várás toplistám tetején. Valami egészen fantasztikus a képi világ, sőt a hangulat. Miért van ilyen messze még az október?
A játék realitásával tényleg az a probléma, hogy megüti a földet, és nem törik el a keze? Ugye ez nem komoly...? Ez egy képregényadaptáció, amiben nyugodtan előfordulhatnak szuper-, és gyíkemberek, állatokká változó mutánsok és istenek, ne akadjunk már fel ilyen apróságokon, ami amúgy lazán meg is magyarázható
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #15 üzenetére
jah, a zene is nagyon illik hozzá
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
...csillagos 5-ös.
lesznek mellék küldik? azt szeressem, ha egy játékban nem csak egy cselekményszál van.
zB Stalker(#14) Xaels
esetleg brúsz úrfi még "suhanc" korában dolgozott a hadseregnek, egy titkos ruhán. majd ezidáig ismeretlen körülmények között eljött onnan ( melyet egy X-Aktás játékban megtudhatunk), és voilá. megszületett batman
a nanoruhát meg ő maga fejlesztette ki. ez az ő egyedi verziója[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xaels
félisten
válasz GegeWarrior #13 üzenetére
Kimagyarázzák, hogy a nanoruhát a Wayne művek találta fel és adta el a hadseregnek
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DMG
senior tag
Várós város.
Terveztem én is nekikezdeni az egynek megint.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
SzlobiG
félisten
Na ez is kötelező darab lesz.
-
Xaels
félisten
Hangulatos videó és hozza az első rész színvonalát úgy néz ki. Egyedül egy helyen húztam fel a szemöldököm, mégpedig annál a résznél amikor a földbe csap és körbe mindenki elrepül. Szerintem az kicsit túlzás, mert Batman hús vér ember, mindenféle szupererő nélkül és egy ilyentől ripityára kéne törjön a keze akármilyen szuper kevlár kesztyűje is van.
-
Zirowe
nagyúr
Jaj de várom már!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gude
senior tag
Nagyon hangulatos videó.Le a kalappal a game elött
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
julius666
addikt
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
várós lesz
épp tegnap kezdtem el az első részt újraMi az az ekezet dragasag??
-
GegeWarrior
senior tag
Atyaég!!! ÉV játéka! Ez az új repülési mód, áááá! ISTENKIRÁLY!!!
KELL, MOST
Én 20-24 óráról hallatom végigjátszási időnek.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
nagyúr
Hát ez valami iszonyú fantasztikus lesz! Főleg, hogy repülés közben gyorsulni tudsz, meg az a kép össz hatás. Várós!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Edem05
őstag
Azta!!! Hát ez aztán nekem is nagyon tetszik! Várós nagyon.
-
ProEvoFan
nagyúr
FANTASZTIKUS ez a videó
Eszméletlen nagy játék lesz!
Ez a képi világ eszméletlen nagy királyság[ Szerkesztve ]
-
baleee89
aktív tag
Nagyon hangulatos videó! és a játék is várós!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s