Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zpepe
tag
Nem akarok kötözködni, de ha egy kategóriába (Akció) indult az Uncharted és a Batman és ot nyert, akkor hogy lehet hogy az év játéka mégis a Batman lett?
Ennyi isten barmát, komolyan mondom... -
Gergo88
tag
A CoD 872346-odik része mitől "Artistic"???
#20: Kicsit Bruce Willis módon aprít, de stílusosan, tényleg kemény.
-
Rossi
addikt
Best story díjat azért én a Dragon Age-nek adtam volna, a képzeletbeli 2. helyet pedig a Mass Effect 2-nek. Kicsit se vagyok Biaware fan...
Nem kicsit sántít ez a dolog.
#20 HaaS: A fekete hajú kis gimnazista lány hangja nem egyezik véletlenül DAO Morrigan-ével?
-
HaaS
addikt
Nnna... hát ami ezt az Uncharted 2-t illeti, ezt mindenképpen meg kell nézni mindenkinek, csorog a nyálam... valahogy így képzelem egy huszonegyedik századi játék honlapját... a videót ne nyomjátok el az elején... gigantikus
!
Lehet valahol PS3-at kölcsönözni Uncharted 2-vel
?
szerk: a zenén összef*stam magam... ámulok és bámulok...
-
Morden24
nagyúr
Nemtom, ha a listára nézek, engem sem érdekel a minimum 75%-a, de tagadhatatlan tény, hogy egytől egyig olyan címek nyertek, amik kiemelkedő eladásokat értek el. Minek kéne adni a díjat, valaminek, amit hárman vettek meg, mert az biztos jobb, mint amit Xmillióan?
Egyébként meg igazából tökmindegy, csak zsidózni úgy, hogy még a szót sem tudjuk leírni, szerintem véleménytől függően elég cinkes.
-
Breki's
tag
Biztos ezt is a Bipsik osztják ki a saját cégeiknek vállveregetésképpen.
-
tome.jr
addikt
Uncharted 2 valóban brutálisan jó játék.
-
Dani811
aktív tag
teljes mértékben egyetértek a listával
-
Jhonny06
veterán
Kár, hogy a BF1943-ból a PC-sek még semmit nem láthattak, előzetesek alapján jónak tűnik.
ProEvoFan: Mondjuk nem tudom, hogy mit keres a dobogón, de ez szubjektív.
-
dízelracer
őstag
Nem szoktam betrollkodni, hogy "fúdeszarlistaez"de ez tényleg érdekesre sikeredett.
-
ProEvoFan
nagyúr
legjobb multis játék győztese a L4D2
-
GAbre
veterán
Nah érdekes kis dolgok kerekedtek ki....
Hát igen tényleg faxa kis játék a Batman.
Az assassins creed II is jó játék.Kár,h nincs pénzem rá.
De az 1 megvan,az is elég jó volt,csak kissé unalmas. -
Sicilian
addikt
No megint 1 érdekes lista
-
WonderCSabo
félisten
Alig játszottam egy pár nyertessel... Mit jelent, hogy az "elmúlt időszak"?
-
KG.
tag
Ennyi díjat besöpört az AC2, érdekes, szerintem az egyik legnagyobb lehúzás, nagyon nem tetszett, grafikában néhol még visszalépést is tapasztaltam, játékélmény meg egyenesen csapnivaló!
-
Silex
aktív tag
Hát ez "érdekes".
-
boeing
őstag
Assassin’s Creed II
Új hozzászólás Aktív témák
gp Befutottak a BAFTA nyertesek, jól teljesített a Batman és az Uncharted 2 is.
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest