- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misua
senior tag
remélem lesz free verzió is belőle...
-
zaugheek
tag
Nekem kifejezetten a hangok tetszenek. Ez már nem olyan lerágott csont legalább mint az ABS. Kezdett már unalmas lenni. Bár kicsit fura lesz, hogy nem pl.
madaraknakkell keresztbe tenni, hanem logikázni kell, de így is félig eredeti ötlet (azért mert ilyet korábban már láttam a Tiki-Towers c. játékban). -
Ps Vita
őstag
Kellett már az újítás a szériának,nagyon jó lesz
-
csasaKKP
senior tag
Nagyon tetszik, várós. Jobb lesz sokkal, mint az Amazing Alex szerintem. Remélem én is, hogy lesz ingyenes változat is, de nem olyan, mint az Amazing Alex. Azon bukott szerintem az egész játék.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Beri78
őstag
alexos disznókkal
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bok92
addikt
Nem is rossz!
-
Ez nekem nagyon jónak tűnik, az iBlast Moki 2-re emlékeztet játékmenetben, ami eszméletlenül jó (jobb, mint az Angry Birds). Instant buy lesz Androidon (remélem nem csak reklámos verzió lesz belőle).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BDave
őstag
Hát, nem lehet rossz, így egy kicsit gyengének tűnik, de majd meglátjuk!
Az csak nekem furcsa, hogy a játékmenet alatt csak egyszer sikerült összeszednie a játékosnak a pálya végén található izét? Amúgy meg mindig összetörte a járművet
-
Spancho
senior tag
Egész jó
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest