Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gépigény?
-
Ps Vita
őstag
-
Gergosz2
veterán
válasz Angel1981 #37 üzenetére
én is gyakran nézem , miből mennyi megy el.
Jó hogy heti lebontásban is ott van.
Nem tudom hogy hivatalosnak tekinthető -e de szerintem ezek a számok elég jó tükrözik a valóságot minden játék esetében.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
M@trixfan
addikt
Nekem már az sem szimpatikus, hogy most már külön DLC pakkok vannak és vedd meg külön az alapjátékot. Jó, hogy nem a DLC-ket is most jelenti be előre az EA. Barátokkal most vennénk BF3-at, de utánanézek mikor jön ki az ARMA III, lehet jobban megéri, komolyabb játék.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
KillerKollar
őstag
Azért a PC eladások se annyira rosszak ahoz képest hogy sok játéknál elmondják hogy az össz eladások 1%-át teszi ki a PC...Amúgy meg ha új konzolra/konzolokra jön akkor biztos kiadják PC-re is hiszen új konzolja még nem olyan sok embernek lesz így kell nekik a vásárlótábor.
-
vg
addikt
Félretájékoztat a cikk. Nincs szó next-gen konzolokról hivatalos [oldalon]. Érdekes is lenne, ha a béta már ősszel játszató lesz.
Ráadásul az Edge magazin ezt írja: EA is unlikely to take the risk of releasing one of its flagship series on brand new consoles, meaning the company is likely targeting release for PS3 and Xbox 360 as well as their successors.
-
törölt tag
Érdekes húzás pár héttel a BF3 Premium után .
-
RyanGiggs
őstag
Szóval akkor jövőre érkezik a BF4, NextGen konzolokra, és valszeg PC-re!
A kérdés : ugyan úgy a Frostbite2 motor fogja hajtani?
Mert ha igen, akkor a PC-sek fellélegezhetnek, mert amin eddig futott a BF3,
azon futni fog a BF4 is! -
warriorguru
tag
Szerintem már kész is van az.....
Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.
-
- = Zk = -
félisten
én Bf3 után nem tudok átszokni BV2-re...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz KillerKollar #11 üzenetére
[link] 2013 Ősz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gergosz2
veterán
válasz - = Zk = - #23 üzenetére
nekem is bejüött a BC nem utasítanám vissza ha hozná az elődök színvonalát
-
- = Zk = -
félisten
hát ... a fene tudja. a BC2 fanok BC vonalat követelnek.... legalábbis akiket én ismerek.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gergosz2
veterán
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
ki tudja , nem hiszem hogy kukázzák a BC vonalat.
-
- = Zk = -
félisten
azt hittem a Bf3 után BC3-at adnak elénk.. hát nem...
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
PC-re legyen meg a többi nem érdekel
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Maresz00
csendes tag
Jöhetnének már azok a konzolok
-
Beri78
őstag
megint ezek a pletykák....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
v!ct0y
veterán
válasz walkmanboy #13 üzenetére
Én se kaptam és reklamáltam is. Másnap megjött a kulcs és mellé egy kód is amivel ingyen vehettem meg bármit az originből.
-
walkmanboy
tag
"aki szeretne rá bekerülni, annak elő kell rendelnie a Warfighter című játék Limited Edition változatát. '
Jah, aha persze menjen az anyjába az EA, a 2010 MoH-ban is ez volt, és mikor kijött a BF3 BETA nekem nem adtak kulcsot, de úgy hallottam sokan mások sem. Reklámfogás, ennyi. Szörnyű, mik vannak.
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
KillerKollar
őstag
Na ácsi,azt írja a cikk hogy 2013 elején indul a béta és next gen konzolokra lesz a játék...a next gen konzolok közül max a Wii U jön ki addig,szóval max arra és PC-re lehet a béta,az új Xboxra és PS-re nem...és esélyes hogy a 2013-as E3-on fogják leleplezni ezeket ami ugye nyáron van,nem év elején...
-
kapeti07
senior tag
Biztos, hogy kijön. Szerintem a legtöbb felhasználó PC-n van a BF3-on is
Xbox: kapeti
-
Mukorka
addikt
Már látom, BF4 Premium edition, 20k lesz
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Gergosz2
veterán
ezt honnan veszed?
Volt pár pletyka , hogy idei E3-on már debütált volna , csak hardveres gonjai támadtak.Persze ez csak pletyka.
Amúgy várjuk, ez már tényleg azt jelenti hogy jövőre neyt gen konzolok is jönnek.
Remélem azért PC-n is sikerül csiszolni még Frostbite 2 -n .Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
KillerKollar
őstag
Azért reméljük hogy PC-re is jön majd.
-
Ps Vita
őstag
Ez a Warfighter sokkal jobban tetszik mint a BF
-
AS
félisten
Ezzel a Ea leleplezte hogy jövőre már itt lesznek a Next gen konzolok.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest