Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Csak példa volt, nem kell feltétlen 40".
De ez a "konzollal minek nagy felbontás, úgyis messziről nézed" kijelentés azért kicsit elnagyolt.
Amúgy mikor kijön majd X720 persze, hogy jó grafika lesz rajta meg minden. Pl. 360-nál ott volt a Gears of War egyik címnek a legelején, az nem kicsit volt jó, főleg akkoriban. De eljár felettük az idő, olyan 2008ig még okés volt, de utána már eléggé fogta vissza a PC ipart. Ami persze nem baj. Én annak örülnék a legjobban, ha konzolokon kéne játszani és nem PCn, de ahhoz előbb kell egy konzol ami viszi 1080pben a játékokat 60 fpssel. Nem 6-7 évente kéne generációt váltani, hanem 2-3.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #29 üzenetére
Másik dolog meg az, hogy Windows 8ban lesz Xbox 360 emuláció beépítve. Igen, a gyenge PCk fogják vinni azokat a játékokat, amiket csak a szuperprocesszoros Xboxok, amikben jobb processzor van mint bármi PCben!
-
kexksz
addikt
Nehogy azt hidd. Engem nem zavarna semmi, ha futna minden játék konstans 60 fpssel, de nem fut. Persze konzolon annyira nem feltűnő, mert lassan fordul csak a kamera.
TV-n ha ülsz tőle 3 méterre nem annyira feltűnő a felbontás (mondjuk ha látnád ugyanazt 1080pben egyből az lenne) de nem értem, hogy abból, hogy valakinek Xboxa van miért jön egyből az, hogy van mellé 40 inches LCD TVje? Nekem is volt Xboxom 3 évig, végig 1280x1024, majd 1920x1080 monitoron használtam, TVn sosem. Ennyi erővel PCt is rákötheted a TVre, aztán lehúzod a felbontást és az is visz mindent.
Itt van pl. LA Noire: [link]
@FuRiONight: Ja, hogy eddig még Xbox erősebb volt hardverileg mint a NASA rendszere, most meg már "jajj, azok csak számok"? Ez egyre jobb.
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #23 üzenetére
Nem, nem és nem, bár az utolsó szubjektív.
1. Nem tudom miből gondolod hogy több van, mikor a PCre kb. 9000szer annyi van.
2. Szebb? Mi abban olyan szép, hogy 960x540re lebutítva élsimítás és highres textúrák nélkül van 25 fpsed? Vagy ha szerencséd van akár 1280x720ban is futhat a game.
3. Szubjektív.De majdnem!
-
kexksz
addikt
válasz
FuRiONight #6 üzenetére
???
Boxban egy 3 magos proci van, PCn azért jóval erősebbek is vannak.
-
kexksz
addikt
Ez azt jelenti, hogy 960x540ben viszi majd 24 fpssel mint a vaj, csak úgy mint az X360 a mostaniakat?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az AMD szerint az Xbox360 utódja képes lesz az Avatarban látottakhoz mérhető grafikai színvonalra.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest