Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #171 üzenetére
Persze...tudom hogy én mindenki odáig van vele meg vissza de nálam nincs a top-ba
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #169 üzenetére
Igen..csak GTA nálam pont az a játék aminek elismerem az erényeit mégsem tud lekötni hosszú távon
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #167 üzenetére
Nah jó csak mikor nagy kedvenc címeid folytatását húzatják le veled a WC-n akkor azért kicsit elkeserítő a téma.
Mert sajna egyre gyakrabban fordul elő hogy a névvel akarnak eladni 1-1 játékot..
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #165 üzenetére
Vagy inkább csak nem adnak maguknak elég időt.
1-2 hónap plusz munkával szerintem kivitelezhető lenne a folyamatos lassulások elkerülése...persze nem vagyok szakértő -
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #163 üzenetére
Nem is mondtam hogy ez gyakori csak hogy előfordul..pedig ott ugye előre meghatározott erőforrásra fejlesztenek..
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #154 üzenetére
Azért azt tegyük már hozzá hogy a konzolok is igencsak megfőnek 1-1 komoly cuccos alatt..
Mondjuk a GTA4..vannak gyönyörű FPS zuhanások..ott jól jönne némi FPS vadászat a konzolosoknak isMondom ezt úgy hogy konzol párti vagyok minden téren
-
Lacc88
senior tag
válasz
WhiteWalker #156 üzenetére
ja meglátjuk , de egyelőre most xbox360 van meg ps3 amik szintén nagyon jók a mai napig . Sőt a ps3 ugye még erősebb mint a 360 ... ebbe már akkor 8 magos proci volt , amikor a pc ipar 2 mag bejött kb.
-
Lacc88
senior tag
válasz
WhiteWalker #154 üzenetére
az új konzol nagyon brutális lesz !
a mostaniak is elegek lesznek még 1-2 évig utána meg m1 , mert tényleges pc halál lesz .
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az AMD szerint az Xbox360 utódja képes lesz az Avatarban látottakhoz mérhető grafikai színvonalra.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest