- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
THC-ra is lehet, hogy van ilyen módszer. Vagy ha nincs akkor sem ez a fő probléma szerintem. Rengeteg legális nyugtató és fájdalomcsillapító van amit nem lehet a helyszínen kimutatni mégsincsenek betiltva.
Nem hiszem, hogy a füvet legalizálnák pedig nagy a támogatottsága. Pl nem hinném, hogy a keménydrogokat bárhol legalizálnák. Akármekkora is lenne a támogatottsága. Magyarul megmondják mi, merre, mennyi.
A kérdés csupán az, hogy az alkoholt és a cigarettát akkor miért nem tiltják be? Mindkettő drognak tekinthető.
Én személy szerint azt vallom, hogy mindenki azt csinál amit akar egészen addig amíg nem árt/okoz kellemetlenséget vele másoknak.
Pl engem a cigi kifejezetten idegesít. Csakis kijelölt helyeken engedélyezném a szívását. Még az utcán is megtiltanám.
Ellenben pl a nyugtatókat szedő emberek nem zavarnak. Mégis az erős nyugtatókat csak orvos írhatja ki. Miért? Égetett szeszt meg annyit vehet az ember amennyit akar.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Akkor máshogy fogalmazok. Nem hajlamait hanem igényeit.
Természetes ösztön/igény a győzni akarás, az hogy jobb legyél valamiben a másiknál. Épp ezért sokkal nagyobb élmény mikor multiban embereket győzöl le, mint amikor csak AI ellen játszol.Szóval azért nem teljesen igaz, hogy csak a szórakozásért játszanak az emberek. Van benne jócskán bizonyítási vágy is.
Erre az igényre/hajlamra gondoltam.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Én egy szóval sem utaltam arra, hogy a nem erőszakosak unalmasak lennének. De a golf az.
Mondjuk én semmilyen sportjátékot nem szeretek. Szerintem az összes unalmas. A TV-ben is. Szerintem a sportot űzni kell nem pedig nézni.
Ellenben pl Battlefieldezni kicsit más. Való életben nem éledsz újra 20 másodperc múlva és kevés arra az esély, hogy egy valag járművel randalírozhatsz és összemérheted az ügyességed más emberekével.
Szerintem olyat érdemes játszani amit nem tehetsz meg a való életben.
Pl szeretem az aknakeresőt és a sudokut. Sokan meg ezeket tartanák unalmasnak, de szerintem jók és fejlesztik az ember elméjét.
Amúgy ez a teljes erőszakmentesség csak a szokásos liberalista f@szság. Az ember alapvetően erőszakos teremtény. Akinek szüksége van arra, hogy kiélje a hajlamait az inkább egy játékban tegye meg.
-
Huma
addikt
Szerintem a világ egyik legunalmasabb sportja. Egy eleve unalmas valami meg még unalmasabb játékként. Én inkább számolgatnám a karomon a szőrszálakat minthogy egy golfszimulátorral játszak.
Való életben van legalább valami jó benne. Szép környezet és az esetleges jó társaság. Gépen játszva meg csak az unalmas részek maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest