Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát arra gondoltam, hogy így mindíg vannak friss hírek, csemegék, amiket érdeklődéssel olvashatok. Ha a gyártók nem adnának ki ennyi készüléket leginkább a rútolásról vehetnék magamhoz információt, de az meg annyira nem érdekel.
Így viszont napmintnapmintnap kiváncsian keresem fel az oldalt, hátha kiadtak valami új modelt. Ezeket aztán örömmel olvasom.
Ezért engem nem zavar a töméntelen mennyiségű telefon legyártása és piacra helyezése.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Arcképgyáros
-
Matada2.3
veterán
válasz Dr. 444Hertz #21 üzenetére
Erre meg csak "Vuff" kollégát tudom idézni: "Én nem bánom, ha sűrűn adnak ki telókat! Végül is ezek miatt olvasom ezt az oldalt."
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Arcképgyáros
-
Matada2.3
veterán
Értelmes mindenkinek átvenni ezt a több tároló + több RAM = Premium palettát? Nem lehetne csak simán opcióként felsorolni és kész? Az LG is kezdi ezt csinálni, és nem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Pjotr
senior tag
Eddig is volt prémium. Honor 7 prémium, honor 8 prémium. Nem értem, hogy most miért van mindenki kiakadva. Emelt tárhelyes modelleket hívja így a honor évek óta...
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #14 üzenetére
Ez most, hogy függ össze?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kovaszoskeny
aktív tag
Már a sima 9 is gyomorforgást válthat ki a 8 hoz képest de ez?...
Abe due dembella
-
A 2. Vesztes
senior tag
Én nem bánom, ha sűrűn adnak ki telókat! Végül is ezek miatt olvasom ezt az oldalt.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
jacis
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #12 üzenetére
Persze jogos. Ha van akinek el lehet adni el is kell.
-
Arcképgyáros
-
jacis
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #2 üzenetére
Még is van a véleményem róluk...
-
veterán
"Nálunk az alapmodell 155 forinton nyitott"
Lemaradtam valami extrém akcióról? -
.Szaki.
addikt
Szerintem kezdetektől a Samsung politikáját követte a Huawei, és most is ezt teszi, de mindig pár év lemaradással. Így érthető, hogy most épp ott tartanak, amit a Samsung is sokáig csinált, hogy halmozza a típusokat. Hogy ez mennyire jó, az már egy más kérdés, én ott sem láttam értelmét, és itt se nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Ezt nem értem. Lassan már a Huawei/Honor és a Xiaomi is azt csinálja mint a Samsung, hogy minden héten jön ki egy új modell (vagy frissített verzió). Erre semmi szükség. Inkább a szoftveres fejlesztésre fektetnének nagyobb hangsúlyt, hogy tudják követni az Android főverziókat és biztonsági frissítéseket. Szerintem elég gáz olyan cikkeket olvasni 2017 júliusában, hogy X gyártó Y modellje is megkapta (végre) a Nougat frissítést úgy hogy lassan egy éve hivatalosan is megjelent a Nougat, a béta verzióról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
fornettisuti
veterán
Jól értem, hogy H9P olcsóbb kint mint itthon a H9, de ha itthon megjelenik akkor drágább lesz mint itthon a H9?🤔
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz Snooker147 #5 üzenetére
"...De mitől is prémium?..."
Mert fényes a hátulja. Érted...
HARLEY-DAVIDSON
-
Snooker147
tag
De mitől is prémium? Mert kicsit több memória és tárhely van benne?
Sony-nál rendben van, ott tényleg van Prémium a XZ Premiumban a XZ-hez képest. Legfeljebb Plusnak lehetne nevezni. -
Soybex
őstag
Lassan Xiaomi sebességgel jön
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
nagyúr
Szokás szerint ebből is jöhet a Young, Lite, smart, "S" és egyéb csodakról.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Arcképgyáros
-
jacis
nagyúr
Ez kell a népnek. Naponta egy új teló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...