Új hozzászólás Aktív témák
-
serapeum
újonc
"Mi takarja ki a Holdnak egy részét?" Saját magát takarja ki, ahogy egy labdára sötétben rávilágítunk egyik fele árnyákban marad. Telerakta összevissza képekkel amiken jellemzően a Hold teljesen aránytalan méretekben és távolságban van a Földhöz képest. Ez olyan pszichés ráhatás. Észak-Amerika szerinte a Föld túloldalán van... Se gömbföldön, se laposföldön nem esik a túloldalra.
Azt állítja, hogy október 3-án 7:25-kor videózta, ez a tavalyi évre biztosan nem igaz, mert ekkor volt újhold, azaz nem lehetett látni a Holdat. De 2023-ra se igaz mert akkor kb negyed Hold volt, márpedig a videóján félhold van, ami talán 2022 októberében volt. Vagy az egész nem igaz, csak betette ezt a videót és hasra ütve mondott egy dátumot. Aztán elkezd össze-vissza beszélni, valahogy nekem logikátlan.
Amit viszont állít, ha jól értem míg nálunk félhold volt, New Yorkban és Buenos Airesben ekkor telihold volt.
Ezt még egyik laposföldestől se hallottam, hogy a Föld különböző pontjairól egy időben más Hold fázist látni. Pont ez (is) cáfolja, még a legvadabb fénytöréses, fénygörbítéses elméletüket is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetésBizonyára már sok összeesküvés-elméletet hallottatok az életetek során, de a most elterjedt...
- Megkímélt Samsung S21 5G (Dual SIM, 128 GB, 8 GB RAM) Kártyafüggetlen, Phantom Gray
- Synology DS220+ 6GB 2x4TB
- iPhone 14 Pro Max 256GB eladó, használati karccal
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- HP Elite Desk I5 6500 processor,16 Gb memoria ,250 Gb ssd.Win 11 pro ,BENQ 28" 4 K gamer monitorral