Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Biztos lehetne épkézláb történetet kreálni (főleg egy olyan terembe, ahol jó kis hűz 10C van). Az irányítás helyett is lehet jobbat kitalálni. Hisz annyit értek a játékfejlesztéshez, mint a 60 éves Pista bácsi a mikroszerverekhez.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Mister_X
nagyúr
spoiler ahead
Megmondom őszintén, ez az öt perc alatt kialakított kis gameplay hülyeség. Képzés alatt álló kadétokat nem vezényeltek ki, a trosti ostrom és a város visszaszerzése lezajlott két nap alatt. Az óriások elől való futkározásnak meg marha sok értelme lenne. Továbbá az általad elképzelt irányítás is több sebből vérzik, pl. a kamerát mivel kezeled? És ez egy 3DS cím, nincs is két analóg kar.
A gond a címmel ott kezdődik, hogy irtózazosan nehéz lenne belőle VN-en kívül bármi mást is kihozni belőle.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
alevan
őstag
Ténleg, a Bleach tart még? Az animét végignéztem (már csak azért, mert a büszkeségem nem engedte hogy abbahagyjam), de tudtommal a manga még folytatódott.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
Én még a wiki oldalra sem merek felnézni, mikor megtudtam, hogy eren ..... . Viszont ha úgy halad tovább a történet, akkor édekes játékot lehetne kialakítani.
Nem egy kifejezetten FPS vagy hasonló játékra gondoltam. Hanem lenne amikor lovagolunk egy fajta írányítás, lenne amikor emberekkel harcolunk (pl. a Training közben), akkor egy Ninja Gaidenhez hasonló irányítás.
A Maneuver Gear irányítását meg lehetne oldani controllerrel. A Bal stick az egyik, a Jobb stick a másik szigony célzását írányítaná. A triggerekkel mennél célzó módba (jobb trigger jobb szigony, bal a bal). Könnyü és Közepes nehézségi szinten lehetne mondjuk az A az időlassító gomb (de hardon vagy jók a reflexek vagy sokszor halsz ).
Figyelem, aki nem nézte meg az összes eddig kiadott részt, SPOILER veszély!!!
A történet jelenleg még az elején van, de rengeteg fekete folt van. Hisz nem csak az a falú esett el Wall Maria bukásakor. A másik háromból lennénk egy fiatal, akinek menekülnie kell a titánok ellől. Utánna megtudhatnánt kicsit bővebben mi történt az azutáni években (az animeban csak egy részt szenteltek erre). Utánna jelentkeznénk mi is a hadseregbe (persze egy ével később, mint Erenék). Ott is kapnánk traininget. Ekkor jön Wall Rose támadása. Minket, a kadétokat is kivezényelnének. Annyi lenne a dolgunk, hogy meneküljün a Titánok ellől, és elcsaljuk őket Erentől (megjegyzem, itt még mindig nem harcolunk a Titánokkal). Ekkor elkapna egy titán, és leesnénk. Tovább menekülünk, de gyalog. Ekkor meglátunk valakit az egyik házban, és beugrunk. A titán meglát. Ekkor a melettem lévő, akinek a karja le van zúzva, ledobja mellém a MG-t és kifut eltereni a titán figyelmét.....
És ez csak most 5 perc alatt jutott az eszembe, és nem dolgozza fel, csak az első 15 részt. És ha igazak sejtéseim, bőven lessz még akció.
-
Mister_X
nagyúr
Nekem eddig nem éppen tűntek természesnek, sőt, a 17. rész után összeesküvés elméletek sorozata futott végig az agyamon. De csak azért sem kezdek bele a mangába.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
-
Mister_X
nagyúr
Én még mindig megmosolygom a "hivatalos" címet, mert nekem elsőre az az elképzelésem volt, hogy megtámadják a Szaturnusz legnagyobb holdján lévő kolóniát A Shingeki no Kyojin inkább Advancing Giantsre fordtható, de a kezdetleges japántudásommal ezt se látomegfelelőnek.
Nos, érdekes egy öszvér lesz a játék. Ugye ott vagyunk, hogy egyedül a Manauver Gearek segítségével tudják felvenni a harcot az emberek az óriásokkal (akik amúgy misztikus lények, csak embereket esznek a kiirtásuk céljából, regenerálódnak, nincs emésztőrendszerük, termetükhöz képest könnyűek, stb.). Na mármost, erre játékot alapozni nem lehet. Miért? Igazából a Manauver Gearek működése is érthetetlen. Két szigonyt lő ki, aztán gázzal hajtják magukat/a gáz a kábelek visszahúzására kell (utóbbi a valószínűbb). Csak a Bionic Commando Rearmed alapján tudok kiindulni, de a Shingeki az mégis más. A Manauver Gearek mindkét szigonya különállóan kezelhető, ezt oldják meg egy kontrolleren... izé, 3DS-en. És még alapjáraton gyors reakció (aka kitolt reakcióidő) és pontosság kellene a Manauver Gear használathoz. Aztán az óriások. Az anime alatt láthattuk, hogy az emberek mennyire képtelenek még így is visszaverni városi terepen az óriásokat, hulltak a katonák, mint a legyek. Lecsapják/elkapják őket röptükben, megrántják a kábeleket, stb. Ha még ez nem lenne elég, a nyakszirtjükből kell kihasítani egy bizonyos darabot. A négy és tizenöt méter közötti példányok ellen érdekes lenne így harcolni. Persze játszhatnánk Mikasa Ackleman vagy Rivaille féle szuperhősöket, de az meg mi már. Egyéb lehetőségek közül az egyik az, hogy óriásként püfölhetnénk akkor a többit, a másik meg hogy Visual Novel lesz. Ez utóbbi a legbiztosabb.
Btw Japánban tuti ki fog jönni (remélem eShopon is), akkor meg megvéve
[ Szerkesztve ]
-
Hakuhun
tag
Én is visuel novelre gondoltam, jó lenne a 3D manűverfelszereléssel játszadozni
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Varhato volt, hogy jon a jatek, hisz az anime meg a manga korul hatalmas a hype. Ugyanugy mint tavaly a SAO-nal. Erdekes a platform valasztas, bar nem tudom hogy a manga mrg az anime utan ki akarja harmadszor is ugyanazt a tortenetet vegigtolni. Meglatjuk lesz e vajon bovites benne.
Amugy az anime a szezon legjobbja, minden heten nezem en is az uj reszeket.
Live-Die-Respawn
-
-
alevan
őstag
XBOX360-PS3-on azért lenne erőforrás (nextgen konzolokon főleg) a Maneuver Gear kihasználására. És történetet is kivállóan lehetne köré tolni, főleg ha a sejtéseim igaznak bizonyúlnak a történetet nézve
[ Szerkesztve ]
-
-
rodrigez
senior tag
Ne bánd! Ha csak 3DS-re jön akkor az olyan is lesz, annak minden limitációja meg fog mutatkozni. Pedig ebben a remek anime-ben, pont a nagy tereken és a Maneuver Gear képességein van a hangsúly. Az meg a piszlicsáré képernyőn nem fog átjönni. A remek sztori még persze eladhatja a játékot, ha nem szúrják el, de ez a játék tényleg rendes konzolért kiált.
-
alevan
őstag
Az egyik kedvenc animém a 2013ban debütáltak közzül. Erre csak 3DSre jelenik meg a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával