Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Ez az Assassins's Creed is mar olyan mint a filmeknel a Fast and Furious
-
XharX
aktív tag
Engem eddig igazán csak a 3. fogott meg, de úgy érzem talán ezzel is elleszek. Majd PC-n elválik.
-
huszar90
aktív tag
A második rész volt talán a legjobb, összes közül talán az fogott meg akkor legjobban. Ma meg már 3 óta követni se tudom hogy melyik részénél járunk. Eleve triológiának készült a sorozat (amit amúgy meg is toldottak de az még belefért) szóval nekem a 3. résznél véget is ért az AC.
-
big-J
őstag
MI az, hogy elmarad a black flag monumentalitásától? Ha most a tengeren el akarnék tölteni 40-60 órát, akkor melyikkel kellene játszanom? A cikk közepén azt írták sokkal több minden(tengerek, csáklya) van benne, aztán a végén hogy elmarad. Most akkor melyik?
-
$p@rr0w
őstag
Tényleg bajos a Ubisoft technikai szempontból, ez tény.
De nem értem mi a bajotok a játékmenettel, milyen újítást akartok?
Fifa, Forza, CoD, Elder Scrolls, stb. mind egy-egy sorozat ami ugyan azt a játékmenetet folytatja, pont azért mert ezt várja aki beruház rá, nem értem milyen újítás kéne ami olyan nagy változtatást eredményezne hogy ne legyen hasonló az előző részhez? Hiszen a folytatása a megkezdett sorozatnak, ki akarna gyökeresen más játékot belőle (tudom:az itt azt kommentelők)?
Adjanak ki Assassin's Creedet amiben focizni kell, vagy olyat amiben egy katonát alakítunk egy háborúban, esetleg legyen benne autóversenyzés...?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
szami777
addikt
2015 elején jön PC-re a Rogue (január vagy február)
Ami azt jelenti, hogy ha idén novembertől jövő novemberig nézzük az évet, akkor 3 ac játék érkezett/érkezik pc-re...
Ha a 2014-2015 évet, akkor meg 4... ez még gombócból is sok.
És még csodálkozik valaki, amikor félkész bugtengert adnak ki?
Ilyen tempóban nem lehet tartani az elvárt minőséget.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szupermacs
veterán
válasz Fitzgerald #13 üzenetére
Kell pár évet várni velük és majd több részt adnak egy packban, akkor majd megéri megvenni és kipróbálni. Én jó pár évvel mindig le vagyok maradva, mert soha nem látok olyan címet amiért megérné a teljes árat kiadni.
-
dokee78
félisten
Lesz PC verzió?
Nem a Unity a PC-s? -
Fitzgerald
veterán
Az első nálam unalomba fulladt, végig sem játszottam. A másodikat szerettem, kétszer végig is játszottam.
A Brotherhood is tetszett, a Revelations viszont már nem igazán érdekelt, nem játszottam végig.
Majd egyszer lehet hogy nekiülök megint, és végignyomom az összes részt, de sajnos van egy erős CoD-szaga ennek az üzleti modellnek, és ez számomra nagyon nem szimpatikus.
Az első AC és a második között azért eltelt vagy 2 és fél év, most meg már évente több mint egy rész jön?
Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt lehet igazán jó játékot készíteni. -
Jhonny06
veterán
.. és már most be van jelentve újabb 20 rész, biztos jók lesznek (nem). Nekem egyébként már 2-3 rész után is teljesen ugyanolyannak tűnt az összes (oké, más helyszín, de a lényeg ugyanaz).
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Én szerettem a Black Flag-et, úgyhogy biztos ez is be fog jönni mikor meglesz !
Viszont nekem úgy alakult, hogy:
Black Flag, ACIII, Brotherhood, Revelations, ACI, ACII sorrendbe sikerült végigjátszanom őket.
(nem is tudom miért )
De ebben a sorrendben nekem kijött, hogy mik az újítások és melyik rész mivel volt jobb és több !Ha ez legalább azt hozza, mint a Black Flag, akkor már nem lehet panasz számomra, de ezt ahogy olvasom megfogom kapni tőle.
nothing is true everything is permitted..
-
alevan
őstag
A játékot Assassin's Creed: Black Flag - Templar DLC-nek kell felfogni, és amikor egy DLC árába kerül, megvenni.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
szami777
addikt
válasz #Morcosmedve #3 üzenetére
Mert ez már lélektelen tömeggyártás...
a Fc4-et és a Unityt már a neve adja el és nem az amilyen játék lett valójában.(ez főleg az utóbbira igaz)
Anno az AC hajnalán nem volt ilyen könnyű a helyzetben az UBI, az első rész jó volt, de megosztó lett, a 2. részre muszáj volt szinte tökéletes játékot csinálni, ami sikerült is és utána már beindult az üzlet.
Nekem személy szerint a Black Flag-ig nincs bajom a sorozattal, és bár a a klasszikus AC jegyeket elhagyta, nem volt egy összecsapott félkész munka...ellenben unityval.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Igen, nekem is azok a részek voltak a kedvenceim, főleg az AC2. Tavaly nem is vittem végig, talán majd ezt a részt.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
satz18
őstag
Nekem a black flag az eddigi kedvenc részem, valójában az egyetlen olyan AC ami igazán tetszett, szóval ezt a rogue rész valszeg nekem találták ki. Már várom a januárt.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
gianni85
veterán
válasz #Morcosmedve #3 üzenetére
FC4 még hagyján, az ugyan rókabőr, de elmesél egy történetet és kész. Amit viszont mára az AC-vel csinálnak, ahol ugye a jelenkori sztori fogja össze a részeket, az kész vicc. Főleg a Unity. Az Ezio trilógia baromi jó volt, a 3 és 4-et számomra elvitte a hátán még a jelenkori történet, de a Unity...
Tényleg, itt kilépünk az Animus-ból?[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
válasz #Morcosmedve #1 üzenetére
Sehol, pedig azok voltak a jó részek.
Ezek a mostaniak...story az nincs, max látvány, újdonság sincs. Sztem az egész egy nagy hülyeség, pedig régen imádtam a sorozatot (Ezio vonal).
-
#Morcosmedve
veterán
Én nem értem az Ubi logikáját, össze vissza jönnek ki a részek, ráadásul játszhatatlanok sokszor... mit akarnak? Hol van már a második rész, a Brotherhood, Revelations...
© asszongya'hogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest