Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Felesbandi

senior tag

válasz floatr #21 üzenetére

Hat igen, a Zero Dawn-t is sokan tulertekeltek, pedig a latvanyt leszamitva full atlag jatek volt.

Nekem szemely szerint bejonnek a regi es az uj AC-k is, akar csak a soulsborne jatekok, magam sem tudom, melyikeket preferalom. A szanalmas dolog ebben a jatekosok kozotti tusaban az, hogy ezek kozul feltehetoen sokan 30+-os felnott emberek.

Amugy tenyleg szomoru, hogy a legtobb ismert medium tesztjeiben nem lehet megbizni, igy maradnak a kisebb YT csatornak, ahol szubjektiv, de legalabb jobbjara oszinte kritikat lehet latni. Bar neha ok se veszik eszre magukon, hogy csak a hype alapjan beszelnek, mint amikor fel ev mulva teljesen mast mondanak egy jatekrol, miutan a kozvelemeny megfordult.

Nekem ilyen szempontbol volt nagy win a GamePass. Pl. Forza Horizon-t, vagy a Psychonauts 2-t a budos eletben nem vettem volna meg, de kiprobaltam oket es nagyon megtetszettek. Ellenben pl. a Nier Automata-t sokan dicsertek, de szamomra teljesen elvezhetetlen volt a jatek. Igy ki tudtam oket probalni extra koltseg nelkul.

Amugy nemely soulsborne fanban van nem keves elitizmus, amiert ok a "nehez" jatekkal jatszanak. Egyik volt kollegam csak a Dark Souls-t jatszotta ujra es ujra es amikor a masik srac megvette a Skyrim-et, elkezdett beszologatni, hogy az milyen csicska jatek, mert a harcrendszer sehol nincs a DS-hez.

Orulnek, ha az emnberek Metacritic es reddit szajkarate helyett inkabb elkezdenenek tenyleg a penztarcajukkal szavazni. En pl. 1-2 kivetelt leszamitva addig nem veszek meg egy jatekot sem, amig meg nem bizonyosodtam arrol, hogy az megeri az erte elkert osszeget. Igy nem vettem meg megjeleneskor a CP77-et, akarmennyire is vartam, vagy barmely EA jatekot az elmult evekben. A kiadok magasrol tesznek az ertekelesekre, amig rekord osszegeket termelnek.

Új hozzászólás Aktív témák